BLONDME Lijepljenje

Kratki opis

Maska za sve nijanse Bond kultne Blondme linije. Dizajniran za njegu i obnavljanje prirodne ili obojene plave kose., Pročitajte više →

Karakteristike:

Vrsta robeMaska
Vrsta objektaIsprati
VladarBlondme

Pogledajte točke izdavanja

Pogledajte točke izdavanja

  • Opis
  • Karakteristike
  • Povratne informacije (0)

Maska za sve nijanse Bond kultne Blondme linije. Dizajniran za njegu i obnavljanje prirodne ili obojene plave kose.

Kao što znate, bojenje ili osvjetljenje mogu oštetiti kosu. Maska se uspješno nosi s tim problemom. Keratin je u svom sastavu glavna intenzivna obnova oštećene kose.

Blondme Keratin Restore svojstva maski

  • Pruža luksuznu salonsku njegu, restauraciju i korekciju boja.
  • Kera tehnologija laminiranja - podržava sjenu i dodaje nježan sjaj.
  • Glatko i stanje.

Rezultat korištenja vaše kose dobit će neviđenu svjetlinu i sjaj!

Način primjene

Operite kosu i nanesite masku nanošenjem masaže. Ostavite da djeluje 3-5 minuta. Temeljito isperite.

Dostupne opcije za kupnju:

  • 200 ml - članak 2144615
  • 500 ml - članak 2144605

Recenzije o obnavljanju keratinskog blond mi maska

Sad hrana - dodaci prehrani i vitamini!

100% prirodni dodaci prehrani SOLGAR premium

Sigurna i učinkovita njega i dijete

Uriage - njega za nježnu kožu beba i beba

Ljekoviti tretmani lica i tijela pomoću Gezatone uređaja

Ergonomija i briga za okoliš s RADIUS četkicama za zube

Upoznajte jedinstveni kit za intenzivno izbjeljivanje!

Anthelios - br. 1 u Rusiji po preporuci dermatologa

Avene - zaštita od sunca za najosjetljiviju kožu

Aravia Professional - Spa depilacija, parafinska terapija, njega tijela

Avene DermAbsolu - temeljna njega za zrelu osjetljivu kožu.

Bioderma Gidrabio Perfector - zaštita i sjaj vaše kože

Batiste - suhi šampon broj 1 u Europi

CeraVe - Inovacija za jačanje zaštitne barijere kože!

Vinopure - jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nesavršenosti kože.

Naočit dizajn i besprijekorno ugodna SPA njega u vašem mjestu

Pojačivač trepavica - Duge, voluminozne, guste trepavice!

Elancyl Slim Design - glađa, čvršća i toniranija koža

Filorga - formule nadahnute postupcima estetske medicine

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i visokih biotehnoloških proizvoda

Guam - talijanska kozmetika na bazi prirodnih algi

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Vodeći laboratorij za profesionalnu kozmetiku u Izraelu

Pozdravite svoje nove pomagače - revolucionarne spiralne narukvice za narukvice za kosu

Isdin je prva marka u Španjolskoj! Inovativna zaštita od sunca

Isprobajte najkvalitetnije japanske maske od tkanine

Johnny's Chop Shop - elegantna linija kozmetike za dečke koji žele izgledati sjajno!

Biljna energija za ljepotu kose

Loreal Professional - Izvor Essentielle Izvor prirodne ljepote kose

La Roche-Posay - osjetljiva njega kože br. 1 koju preporučuju dermatolozi!

Matrica - Keep me Vivivd - očuvanje boje svijetlih nijansi

Mustela - sigurna i učinkovita briga za vas i vaše dijete 10.6.2017

Nature`s Bounty - Dodaci prehrani za održavanje zdravlja i ljepote

O.P.I svjetski je lider u profesionalnoj njezi noktiju!

Orthomol - njemački vitamini za vaše zdravlje!

Balzami za suhe, ispucale i nadražene usne i kožu

Fotografija - snaga prirode za vašu kosu!

Royer - prirodna kozmetika sa 100% organskim puževim puževima!

Klinički učinkovita medicinska kozmetika, što je učinkovita zamjena za operativni zahvat

Skincode - kod za zdravu, lijepu kožu

Pouzdani dermokosmetološki proizvodi za njegu kože dojenčadi, djece i odraslih

Dr. Čvor - 212 čekinja za zadovoljstvo!

Uriage - Age Protect - korekcija bora i sjaj

Uriage - Hyseac - Vaša idealna njega za problematičnu kožu 01.11.2017

Čvrsto djelovanje protiv znakova starenja

Weleda hidratantni balzami za usne oplemenit će usne sjajem prirodne ljepote!

CORA - kombinacija prirodnih sastojaka s najnovijom visokom tehnologijom

  1. Recenzije
RECENZIJE
ZDRAVSTVENI CENTAR KOŽE
Recenzije o ljekarničkoj kozmetici
Schwarzkopf profesionalac

Smirnova Vera Kostroma | 28.04.2020 |

500 ml styling laka (Schwarzkopf Professional, Professionnelle)

Zaključci: Ako ga uzmete s popustom - vrlo dobar lak u ovoj cjenovnoj kategoriji. Miriše normalno, ispravlja se normalno, ne lijepi kosu. Dovoljno za dugo vremena. Osušite moju tanku kosu malo,.

Alena Moskva | 28.04.2020 |

Sun intenzivna maska ​​za suhu kosu Kick 750 ml (Schwarzkopf Professional, BC Bonacure)

Zaključci: Izvrsna maska ​​za suhu kovrčavu i obojenu kosu, ovaj volumen traje vrlo dugo

Fedorova Yana St. Petersburg | 04/04/2020 |

BC pH 4,5 micelarni šampon bez smrzavanja u boji 1000 ml (Schwarzkopf Professional, BC Bonacure)

Zaključci: Dobar šampon, ugodnog mirisa i lagane konzistencije kosa se ne umanjuje. Prikladna za svakodnevnu upotrebu, ali moja kosa nakon ovog šampona ostaje duže čista. Nakon pranja više nema osjet suhe ili neoprane kose, ali dodatni balzam ili maska ​​još uvijek je potreban! Pa, postupak njege kose je već svima poznat! Za praktičnost izlijte u malu staklenku)

Daria Moscow | 01.01.2020 |

500 ml styling laka (Schwarzkopf Professional, Professionnelle)

Zaključci: rijetko koristim lak, prema recenzijama koje sam odabrao, ali uzalud. Kosa snažno suši, nakon par sati na glavi.
Općenito, styling zadržava, ali za vraćanje izgleda i stanja kose nakon upotrebe mnogo je duže.
Neću ga više kupovati, cilindar će trajati vrlo dugo.

Ksenia Novosibirsk | 16.03.2020. |

Micelarni obogaćeni šampon pH 4,5 Color Freeze 500 ml (Schwarzkopf Professional, BC Bonacure)

Zaključci: Dobar šampon, ne sadrži sls, pogodan za obojenu kosu, za one koji imaju Botox i keratin. Vrlo dobro miriše, miris na kosi ostaje. Već prvi put pjena i ispire kosu, što iznenađuje šampone bez sulfata. Kosa se ne isušuje, pažljivo se ispire, zbog toga boja ostaje dulje na kosi.

Konkina Ksenia Novosibirsk | 11.3.2020. |

Sredstvo za pH pH 4,5 Freeze zamrzavanje 500 ml (Schwarzkopf Professional, BC Bonacure)

Zaključak: nije mi se svidjelo, neću više uzimati. Ogromna potrošnja, jako tekuća, mala bočica (manje šampona), trebate nanijeti puno proizvoda, cijelo vrijeme želim dodati više. Moja izbjeljena kosa nema dovoljno vlage i glatka, može odgovarati prirodnoj zdravoj kosi. Jedini plus je ugodan miris koji ostaje nakon pranja.

Konkina Ksenia Novosibirsk | 11.3.2020. |

Bonacure pH 4,5 regenerator u boji zamrzavanja u boji 1000 ml (Schwarzkopf Professional, BC Bonacure)

Zaključak: nije mi se svidjelo, neću više uzimati. Ogromna potrošnja, jako tekuća, mala bočica (manje šampona), trebate nanijeti puno proizvoda, cijelo vrijeme želim dodati više. Moja izbjeljena kosa nema dovoljno vlage i glatka, može odgovarati prirodnoj zdravoj kosi. Jedini plus je ugodan miris koji ostaje nakon pranja.

Ksenia Novosibirsk | 11.3.2020. |

Express sprej za brzo sušenje kose 200 ml (Schwarzkopf Professional, Osis)

Zaključci: Vrlo zanimljiv alat za kosu. Lagana masna voda, gotovo bez mirisa. Djeluje kao sredstvo za pranje i istovremeno polaganje, tj. olakšava češljanje, zaglađuje i uklanja suhoću. Obučem dodatnu kosu, a zatim osušim. Kosa postaje savršeno ravna, glatka i svilena. Lagano prikriva volumen na tankoj kosi, blizu korijena se ne smije nanositi.

Plahotnik Olga Novorossiysk | 03. 06. 2020. |

Šampon protiv peruti 200 ml (Schwarzkopf Professional, Genesis vlasišta)

Zaključci: dobili su probnu verziju. ali sonda je velika, dovoljno je oprati kosu mnogo puta. šampon je gust, miris ugodan. kosa nakon nanošenja nije suha, ima osjećaj kao da je kosa oprana nakon šampona s balzama. imao je jak perut, velike ljuskice i svrbež. svrbež je nestao, pahuljice su nestale. ali sasvim malo ostalo. Mislim da bih potpuno nestala ako bih nastavila koristiti.

Oksana Novosibirsk | 23.02.2020. |

Sprej za suhu teksturu Texture Craft, 300 ml (Schwarzkopf Professional, Osis)

Zaključak: Ne sviđa mi se, samo što je lak previše sjajan od kose, a ovaj je šik. Ono što mi treba i fiksacija je dobra

Demidova Olga Moskva | 17.02.2020 |

Tekućina za učinak vlažne kose 200 ml (Schwarzkopf Professional, Osis)

Zaključci: Kupio sam jednu sniženu prošle godine, za probu. Alat se nije svidio, učinak mokre kose ne izgleda lijepo, kosa postaje žilava

Alimova Dinara Ulyanovsk | 15.02.2020. |

BC pH 4,5 micelarni šampon bez smrzavanja u boji 1000 ml (Schwarzkopf Professional, BC Bonacure)

Zaključci: Vrlo dobar šampon. Ima ugodnu aromu, gustu teksturu prozirne boje. Pjena se brzo troši štedljivo. Nakon pranja šamponom, uvijek koristim regenerator ili hranjivu masku, jer je moja potpuno izbijeljena kosa previše suha i beživotna. Jako volim šampon. Ja ću naručiti još.

Schwarzkopf BlondMe Keratin obnavljajuća maska ​​Keratin maska ​​150 ml.

Ocjena(0)

Schwarzkopf BlondMe Keratin obnavljajuća maska ​​Keratin maska ​​150 ml.

Maska za lijepljenje Keratin Restoration Schwarzkopf BlondMe
Dizajniran za dubinsku rekonstrukciju kose svih nijansi plavuše.

Prednosti:
- Intenzivno obnavlja unutarnju strukturu
- Stvara nove veze
- Za lomljivu, izbijeljenu i obojenu kosu
- Normalizira ravnotežu i elastičnost tekućine
- Olakšava češljanje i omekšava površinu.

primjena:
Lagano nanesite na kosu osušenu ručnikom
Ostavite 5-10 minuta
Temeljito isperite

Schwarzkopf BlondMe Keratin obnavljajuća maska ​​- Keratin bonding maska, 200 ml

Na lageru!

Dizajniran za dubinsku rekonstrukciju kose svih nijansi plavuše.

Prednosti: intenzivno obnavlja unutarnju strukturu. Stvara nove veze. Za krhku, izbijeljenu i obojenu kosu. Normalizira ravnotežu i elastičnost tekućine
Olakšava češljanje i omekšava površinu.

Primjena: Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Ostavite 5-10 minuta. Temeljito isperite

Volumen: 200ml

Datum isteka proizvoda označen je na proizvodu. Robu isporučujemo s odgovarajućim datumom isteka.
Podaci o tehničkim specifikacijama, opsegu isporuke, zemlji proizvodnje i izgledu robe su samo za referencu i temelje se na najnovijim dostupnim podacima proizvođača.

Dostava u Moskvi i Sankt Peterburgu pod istim uvjetima!

Od 175 rubalja naručite dostavu do 2 kg unutar moskovske obilaznice i obilaznice. Minimalna narudžba od najmanje 1199 rubalja.

Nakon narudžbe na vaš e-mail bit će poslana potvrda.

- Narudžbe zaprimljene nakon 18-00 ili vikendom (praznikom) obrađuju se sljedećeg radnog dana
- Narudžbe zaprimljene radnim danom prije 18:00 sati obrađuju se istog dana.

Na dan obrade narudžbe, naš administrator kontaktirat će vas.

U pravilu nakon 2-3 dana vašu narudžbu prenosimo kurirskoj službi na dostavu. Vrijeme isporuke u moskovskoj regiji može se povećati do 5 dana.

Kako dostavljamo:

- dostava u Moskvu i moskovsku regiju od 9,00 do 23,00 od ponedjeljka do petka i subotom od 10:00 do 18:00
- dostava u moskovskoj regiji od 10,00 do 18,00 od ponedjeljka do petka - u Sankt Peterburgu - od 10,00 do 21,00 od ponedjeljka do petka i od 10:00 do 18:00 subotom.

Dostava u moskovskoj regiji izvan moskovskog Malog prstena vrši se na osnovi Dostava u Rusiji.

Obračun dostave u druge gradove možete pronaći klikom na link

Gotovinsko placanje. U slučaju preuzimanja, plaćanje robe vrši se na blagajni trgovine. Ako se roba dostavlja kurirom, plaćanje se obavlja kurirom u gotovini. Nakon primitka robe obavezno provjerite kompletan set robe i račun.

Načini elektroničkog plaćanja - plastične kartice. Možete platiti plastičnim karticama. Nakon što potpuno izvršimo narudžbu i precizno izračunamo troškove dostave, poslat ćemo obavijest s aktivnom vezom kako bismo izvršili plaćanje na vaš mail. Plaćanje se vrši u roku od nekoliko minuta od datuma transakcije u platnim sustavima.

Povratak i razmjena robe

Pravila povrata vrijede za sve proizvode prikazane na web mjestu..

Glavne odredbe. Pravila povrata vrijede za sve proizvode prikazane na web mjestu. Povrat kupljene robe vrši se u skladu s federalnim zakonom "O zaštiti prava potrošača". Skrećemo vam pažnju na činjenicu da prema Uredbi Vlade Ruske Federacije br. 55 od 19.01.1998. Parfemi i kozmetika dobre kvalitete ne podliježu vraćanju i zamjeni. Također, predmete za osobnu higijenu (češljevi, ukosnice, uvijači, perike, dlake i drugi slični proizvodi) i tehnički sofisticirana kućna dobra za koja jamstveni rokovi (kućanski uređaji i uređaji) ne podliježu vraćanju i zamjeni. Stoga obavezno provjerite proizvode i pakiranja nakon primitka!

Schwarzkopf BLONDME maska ​​za obnavljanje keratina 30 ml.

Maska za oporavak keratina duboko njeguje kosu keratinom i ojačava ih iznutra. Zasićuje kosu unutarnjom vlagom, daje mekoću, sjaj i zdrav izgled kosi bilo koje nijanse plavuše.

Primjena: Dva puta tjedno. Nanesite na vlažnu kosu, ostavite 510 minuta, temeljito isperite. Samo za profesionalnu upotrebu..

NajprodavanijiDa
NoviDa
ZalihaDa

Maska za oporavak keratina duboko njeguje kosu keratinom i ojačava ih iznutra. Zasićuje kosu unutarnjom vlagom, daje mekoću, sjaj i zdrav izgled kosi bilo koje nijanse plavuše.

Primjena: Dva puta tjedno. Nanesite na vlažnu kosu, ostavite 510 minuta, temeljito isperite. Samo za profesionalnu upotrebu..

LG TV PD43532S

Schwarzkopf BlondMe keratinska obnavljajuća maska ​​za sve plavuše - Keratin maska ​​za lijepljenje.

Maska se koristi za dubinsko obnavljanje kose svih nijansi plavuše. Proizvod intenzivno obnavlja unutarnju strukturu lomljive, izbjeljene i obojene kose. Normalizira ravnotežu tekućine, vraća elastičnost i mekoću kosu, olakšava češljanje.

Lagano nanesite na kosu osušenu ručnikom. Ostavite 5-10 minuta. Temeljito isperite.

Schwarzkopf Professional BlondMe BM Keratin obnavljajuća blonde maska ​​200 ml.

Mask Blond Me Keratin Restore Blonde maska ​​- ovo je doista kraljevska njega za izbjeljenu ili obojenu kosu. Profesionalna maska ​​s visokim udjelom keratina omogućava vam da što brže i učinkovitije vratite kosu oslabljenu kemijskom izloženošću. Radnja. Maskara Blond Mi Keratin oporavak tvrtke Schwarzkopf Professional ima gustu kremastu konzistenciju, lako se raspoređuje po listiću za kosu, ekonomična za korištenje. Proizvod je idealan za rad s oslabljenim svjetlosnim kovrčama koji su izgubili sjaj i elastičnost. Keratin uključen u masku može lako prodrijeti u strukturu kose i poravnati je iznutra što je više moguće, upotpunjavajući oštećena područja. Curlovi stječu elastičnost i glatkoću, postaju precizniji i discipliniraniji. Proizlaziti. Nakon samo nekoliko postupaka obnove s Blond Me Keratin Restore Blond maskom, vaša će se kosa napuniti snagom, postati iznenađujuće svilenkasta i blistava. Aktivni sastojci. Keratin. Način primjene. Na vlažnu, prethodno opranu kosu nanesite Blond Me Keratin Restore Blonde masku. Ostavite da stoji 3-5 minuta. Isperite vodom. Za maksimalnu njegu koristite druge restorane od Blond Me.

Schwarzkopf Professional BlondMe BM Keratin obnavljajuća blonde maska ​​500 ml Keratin maska ​​za kosu

Karakteristike

Naziv marke:Schwarzkopf ›Schwarzkopf Professional Blondme (7)
Kategorija:Maske za obnavljanje kose (157)
Ugovoreni sastanak:za kosu (7)
Vrsta:obnavljanje keratina
Zakon:obnavljanje (2), jačanje, prehrana (2)
Država robne marke:Njemačka
Svezak:500 ml

Opis

Maskara Blond Mi Keratin oporavak tvrtke Schwarzkopf Professional ima gustu kremastu konzistenciju, lako se raspoređuje po listiću za kosu, ekonomična za korištenje. Proizvod je idealan za rad s oslabljenim svjetlosnim kovrčama koji su izgubili sjaj i elastičnost. Keratin uključen u masku može lako prodrijeti u strukturu kose i poravnati je iznutra što je više moguće, upotpunjavajući oštećena područja. Curlovi stječu elastičnost i glatkoću, postaju precizniji i discipliniraniji..

Nakon samo nekoliko postupaka obnove s Blond Me Keratin Restore Blond maskom, vaša će se kosa napuniti snagom, postati iznenađujuće svilenkasta i sjajna.

Na vlažnu, prethodno opranu kosu nanesite Blond Me Keratin Restore Blonde masku. Ostavite da stoji 3-5 minuta. Isperite vodom. Za maksimalnu njegu koristite druge restorane od Blond Me.

Razlozi za kupnju Schwarzkopf BlondMe BM Keratin obnavljajuće plavušne maske u internetskoj trgovini kozmetike za kosu EvaPRO:

  • Samo originalna roba proizvođača!
  • Dostavljamo u Moskvu, Sankt Peterburg i cijelu Rusiju.
  • Izdavanje točaka u blizini metroa u Moskvi, Moskovskoj oblasti i Sankt Peterburgu.
  • Dobra cijena - 1820 rubalja.
  • Popusti za stalne kupce i na iznos narudžbe.
  • Razmjena i vraćanje legalno i bez problema.

Schwarzkopf Profesionalna keratinska maska ​​za obnavljanje svijetle kose | Schwarzkopf Professional Blondme Keratin obnavlja plavuša maska

Schwarzkopf Professional Blondme Keratin obnavljajuća blond maska ​​osigurava učinkovito obnavljanje pročišćene kose. Poznato je da plava kosa više treba učinkovitu obnovu nego drugima - uklanjanje boje negativno utječe na njihovo zdravlje i, sukladno tome, izgled. Glavna aktivna komponenta maske je keratin. Njegov visoki sadržaj u konzistenciji maske omogućuje brzo obnavljanje strukture kose duž cijele duljine, kao i iznutra. Kosa postaje gušća, blistava, hidratizirana, glatka. Keratin također stvara nevidljivu zaštitu na kosi, koja ih jača i sprječava krhkost, pruža vizualni učinak laminiranja kose..

Koristite masku s drugim Schwarzkopf Professional Blondme proizvodima: Schwarzkopf Professional Blondme Keratin Restore Blonde šampon i Schwarzkopf Professional Blondme Keratin Restore Blonde sprej, te Schwarzkopf Professional Blondme sprej za skidanje Kera.

Način primjene: maskom utrljajte masku minutu u opranu kosu masiranim pokretima, ostavite pet minuta, a zatim isperite vodom.

Svojstva

Strani nazivSchwarzkopf Professional Blondme Keratin obnavlja plavuša maska
Marka (rus)Schwarzkopf Professional
Država robne markeNjemačka
ProizvođačHenkel AG & Co. KGaA
Rok trajanja36 mjeseci
Tipdlaka
Dlaka
Kosa - vrsta lijekamaska
Kosa - vrsta primjenebriga
Vrsta i stanje koseizbijeljena kosa, suha i lomljiva kosa
Kosa - željena akcija ili efektoporavak, ispravljanje, glatkoća, ishrana

Možete postaviti bilo koje pitanje o proizvodu ili trgovini..

Naši kvalificirani stručnjaci će vam pomoći.

Naša internetska trgovina nudi nekoliko opcija isporuke:

  • kurir
  • točke izdavanja naloga;
  • Poštanski ured;
  • podizanje iz ureda.