Dove serija gubitka kose od Dove

Dove Company (Dove) poznata je po bogatom asortimanu kozmetike koji njeguju izgled, a među njima i šampon marke Dove zauzima posebnu nišu.

Umjesto toga, reći će da nije "šampon", već "širok izbor šampona". Njihov asortiman raste svake godine, proizvođač uzima u obzir potrebe kupaca u nastajanju od 1956. i stvara nove formule za uklanjanje određenog problema.

Glavna značajka tvrtke Dove je da se sve vrste kose i njege kože za četvrtinu sastoje od posebne kreme koja je dizajnirana za intenzivno vlaženje i njegu.

Zahvaljujući tome, Dove šampon postaje jedan od favorita na kozmetičkom tržištu.

Slijede karakteristike nekih šampona marke Dove, komponente uključene u njihov sastav i recenzije o njima.

Curl šampon

Terapija za popravljanje golubica „Kontrola gubitka kose“. U današnje vrijeme mnogi ljudi imaju prilično ozbiljan problem gubitka kose..

To može biti uzrokovano raznim razlozima - od unutarnjih kvarova tijela do neprincipijelnog stava prema vlastitim kovrčama..

Tvrtka "Dove" uzela je u obzir nastale potrebe kupaca i ponudila šampon "Kontrola gubitka kose".

Sadrži hidratantni mikro serum koji pruža pristojnu njegu za kovrče: njeguje, vraća oštećene pletenice za prorjeđivanje od korijena do krajeva.

Biljni glicerin prirodni je hidratantni kompleks za regulaciju sadržaja vode, sprječava gubitak vlage isparavanjem.

Alat "Kontrola gubitka kose", prema potrošačima, stvarno zaustavlja proces gubitka kose.

Mnoge žene koje su iskusile gubitak kovrča nakon porođaja uspjele su uspješno ukloniti ovaj problem zahvaljujući šamponu marke Dove „Kontrola gubitka kose“..

Za uspješniju borbu protiv gubitka kose nude se i balzami i maske s oznakom "Kontrola gubitka kose"..

Općenito, linija ne samo da ažurira oštećene pramenove, već i štiti zdrave kovrče, što omogućava povećanje gustoće kose.

Šamponi za obnavljanje kose

Osim problema s gubitkom kose, žene su često zabrinute zbog propadanja kose uzrokovanih raznim razlozima: upotrebom pramenova, klinčića, vrućim sušilom za oblikovanje kose, lošim okolišnim uvjetima, infekcijama itd..

Dove je razvio intenzivni oporavak terapije za popravljanje golubica. Sastav ovog šampona sadrži hranjivo-keratinski kompleks.

Kao što znate, kosa je 85% proteina. Djelovanje vanjskih agresivnih čimbenika dovodi do činjenice da se keratinske stanice uništavaju, brave oštećuju - kovrče postaju slabe, tanke, beživotne.

Ispuniti nedostatak ove komponente pomoći će šampon "Intenzivni oporavak".

Kompleks keratina, koji je dio šampona, ne samo da obnavlja kovrče, već ih štiti i od utjecaja visokih temperatura tijekom oblikovanja, od uništenja prilikom bojenja itd..

Prema recenzijama, proizvod "Intenzivni oporavak" pogodniji je za suhu oštećenu kosu. Šampon ima pozitivan učinak na podijeljene krajeve..

Alat savršeno ispire kovrče, čini ih poslušnima, uklanja elektrostatički naboj, daje im nevjerojatan sjaj. Ali volumen kose iz ovog šampona ne prima.

U tom slučaju možete ponuditi odličan Golub proizvod „Količina i oporavak“.

Sastav proizvoda uključuje hidratantni kompleks Pro-Moisture koji lako prodire u kovrče, obnavljajući ih i dajući im dodatni volumen.

Prema proizvođaču, brave su ojačane, dobivaju glatkoću i sjaj. Ovaj šampon preporučuje se za tanku i slabu kosu..

Podijeli lijek za kraj

Podijeljeni krajevi kose - bič mnogim ženama. Lijepa kosa odjednom prestaje impresionirati kada vrhovi izgledaju poput slame.

Dove je uzeo u obzir ovaj problem i u svoj katalog proizvoda uključio Dove terapiju za kosu protiv raskola..

Ovaj proizvod uključuje posebno razvijenu formulu Tip-Reconstructor. Njegove su komponente sposobne prodrijeti daleko u kosu te ih regenerirati i ojačati iznutra..

Šampon ne samo da značajno smanjuje broj podijeljenih krajeva, već i sprečava pojavu novih. Curlovi stječu elastičnost i čvrstoću.

Šampon "protiv podijeljenih krajeva" ima osjetljiv miris i gustu meku teksturu.

Da bi se postigao maksimalan učinak, proizvođač preporučuje upotrebu balzama za ispiranje i linije krema-serum „Protiv podijeljenih krajeva“.

Prema recenzijama potrošača, nemoguće je u potpunosti riješiti razdvojenih krajeva, ali izgled kose i savjeta postaje mnogo privlačniji i zdraviji.

Curlovi se dobro češljaju i stječu lijep sjaj. Još jedan plus šampona “Protiv podijeljenih krajeva” je njegova pristupačna cijena..

Za relativno jeftinu cijenu možete kupiti pristojan alat protiv podijeljenih krajeva.

Sredstva za suhe niti

U katalogu proizvoda Dove nalaze se razne vrste šampona koji pružaju njegu različitih tipova kose.

Suhe kovrče zaslužuju posebnu pažnju, jer imaju dosadan i beživotni izgled. Na dodir su takvi pramenovi prilično tvrdi.

Suha kosa može biti uzrokovana karakteristikama tijela, pasivnim radom lojnih žlijezda, permom, izbjeljivanjem itd..

Posebno za suhe i nestašne pramenove razvijen je proizvod Dove Hair Therapy hranjiva njega. Sastav proizvoda uključuje ultra lagana ulja od kokosa i badema.

Kokos sadrži mnogo organskih kiselina i vitamina A, B, C, koji blagotvorno utječu na pramenove: štite ih od ispadanja, ubrzavaju rast kovrča i obnavljaju strukturu kose duž cijele duljine.

Bademovo ulje njeguje vlasište i niti i istovremeno ih tretira. Revitalizira kožu i uklanja piling, odličan je lijek protiv gubitka kose i dobro vlaži suhe kovrče..

Kokosovo i bademovo ulje ne prekrivaju površinu kose, već prodiru unutar nje i donose mnogo korisnih komponenti, a da pletenice ne postanu masnije.

Šampon “Hranjiva njega” vlaži kovrče i daje im prehranu, zbog čega pramenovi postaju poslušni, svilenkasti i sjajni.

Ako vjerujete povratnim informacijama potrošača, nakon primjene proizvoda „Hranjiva njega“ nije potrebno koristiti balzam, jer kosa postaje meka, pramenovi se ne naelektriziraju i lako se češljaju.

Dove proizvodi za njegu kose

Ako vlasnici suhe kose pate od njihove pretjerane krutosti i prigušenosti, tada vlasnici masnih pramenova pokušavaju se riješiti masnog sjaja i skupljenih kovrča..

Neke žene očajavaju oprati kosu svaki dan, a ponekad i dva puta dnevno. Ali problem samo raste, jer lojne žlijezde još više izdvajaju svoju tajnu.

Za masne pramenove, Dove nudi terapiju za popravljanje golubica „Kompleksno čišćenje”.

Sadrži mikro hidratantni serum koji pruža pristojnu njegu masnoj kosi.

Prema recenzijama kupaca, šampon ureduje masne brave, čini ih krhkim, sjajnim, bujnim.

Doveov katalog proizvoda nadopunio se s još jednim proizvodom za masnu kosu - to je suhi šampon iz serije Dove Hair Therapy „Oporavak i njega“.

Sadrži proteine ​​svile i ekstrakte zelenog čaja koji osiguravaju hranjivu i hidrataciju masnih niti..

Tanin u zelenom čaju ima adstrigentna svojstva i pomaže u borbi protiv masnih i seboreje.

Proizvođač tvrdi da je suvi šampon idealan za masnu kosu, jer osvježava, dodaje volumen i uklanja masni sjaj bez pranja kose.

Ovaj je alat prikladan za upotrebu kada nije moguće oprati kosu na uobičajen način (na primjer, bolničkim bolnicima ili dugim vlakom).

Međutim, neke žene koriste ovaj šampon između postupaka vlažnog pranja za masnu kosu..

Mnogi od njih tvrde da kovrče zaista postaju čiste i voluminozne, a masni sjaj nestaje bez traga.

Da biste očistili masne pramenove, šampon treba nanijeti na kosu s udaljenosti od 10 - 15 cm, a zatim kovrče treba češljati češljem..

Suhi šampon za masne kovrče ima vrlo ugodnu aromu koja ostaje na kosi.

Proizvodi za obojenu, elastičnu kosu

Svi šamponi za obojene pramenove moraju imati sposobnost očuvanja svoje boje. Goved terapija kose „Svjetlost boje“ savršeno se nosi sa zadatkom.

Sadrži mikro hidratantni serum, koji vraća strukturu obojene kose i održava svijetlu boju.

Jedinstvena formula šampona omogućuje vam da boju držite unutar obojenih kovrča.

Proizvođač daje savjete kako koristiti šampon u kombinaciji s klima-uređajem "Radiance of color", a tada će blistavi sjaj obojenih kovrča ostati dugo vremena.

Uz to, kosa dobiva sjaj, elastičnost pa čak i vrhovi postaju manje ošišani.

Kozmetički brend Dove lansirao je proizvod koji ima uži fokus i uzima u obzir čak i takve male nijanse kao što su elastične kovrče..

Takav je proizvod Dove terapija za kosu "Lakoća i hidratantna", koja sadrži kompleks Aqua Serum. Ulazi duboko u kosu i vlaži je na staničnoj razini.

Ako vjerujete recenzijama kupaca, nakon upotrebe ovog proizvoda kovrče postaju lagane, glatke, poslušne, mekane i dobro hidratizirane. Proizvod ima dobra svojstva pranja - kosa dugo ostaje čista.

Dove brine o svojim kupcima i pokušava uzeti u obzir sve njihove želje..

Nadamo se da ćete postati obožavatelj svjetski poznate kozmetičke marke i da ćete moći pronaći prikladan proizvod za svoju kosu koji će vašim kovrčama pružiti pravilnu njegu.

Šamponi Dove - recenzije

110 mišljenja za

Šamponi Dove 3. studenog 2012

Samye yzhasnye shampyni i kondicionery! Samo nazvanie y menya pochemy-to Associiryetsya s vydavlivaniem chego-to. fyyyyyy.

Šamponi Dove 18. listopada 2012

Kao što sam već pisala u recenzijama o Lorel šamponima - nikad ne kupujte šampon sa silikonom. Pažnja: ogroman broj šampona sadrži silikon i ne vičite na to! Rezultat: gubitak kose, masno vlasište, perut, kosa se brzo prlja. Pitajte ako ne znate kako prepoznati silikon u sastavu.

Dove šamponi 20. rujna 2012

Prijatelj je savjetovao šampon, nakon mjesec dana uporabe sva kosa je ispala. Strašno svrbi glava! Ne znam što da radim sada! grozan svrbež! a kosa je vrlo brzo masna sljedećeg jutra! Nikada neću kupiti niti jedan šampon ili balzam ove marke.

Šamponi Dove 18. kolovoza 2012

Vrlo dobar šampon i kosa dobro se češljaju i vrlo lijepo mirišu.

Komentari Je li ova recenzija bila korisna? Da 7 Ne 5

Šamponi Dove 29. ožujka 2012

postojala je takva situacija: gel za tuširanje, deverant za golubice se jako sviđa, ali šampon je užasan, neka kosa postaje masna (kosa mi je suha) i izgled im uopće nije svjež (((istovremeno se jako, zbunjuju)

Šamponi Dove 28. ožujka 2012. godine

Šampon mi se jako svidio, samo nalaz za kosu, suh na krajevima i mastan pri korijenu, nisam očekivao da će biti tako dobar. Uvijek sam kupovao profesionalne šampone, potrošio sam najmanje 600 rubalja za bočicu šampona, ali ovaj nije ništa gori!

Dove šamponi 26. rujna 2011

šampon za volumen kose Strašno. nakon nekoliko korištenja, perut, svrbež, crvene mrlje po cijeloj glavi i čelu sve se penje, HORROR.

Šamponi Dove 7. srpnja 2011

Kad kosa počne izgledati kao žičana metla ((((sigurno kupujem ovaj TM šampon. Ako je često koristite, kosa će se brzo zaprljati).

Šamponi Dove 31. svibnja 2011

normalni šamponi koji su mi se svidjeli

Šamponi Dove 23. travnja 2011

"Kontrola gubitka kose." Moj suprug je odustao - kupio. To mu se uopće nije sviđalo, kosa mu je počela ravno teći. Pa, odlučio sam to probati na sebi. A moja meka poput lepršave kose počela je nalikovati slami.

Općenito, postoji fusnota "Kontrola gubitka kose" zbog krhkosti. Zato ne očekujte da će vam od ovog šampona ojačati korijen kose.

Dobro čisti kosu, ali nije moj lijek. Pregled šampona Dove Damage rješenja kontrole gubitka kose

Pozdrav ljepotice. Dvije nove boce s golubicama pojavile su se u mojoj kupaonici. Bio je to šampon i balzam za kosu.Dove Damage rješenja kontrole gubitka kose.
O balzamu za kosu, već sam napisala svoju recenziju, došao je red i šampon. Kao što sam napisala u prethodnoj recenziji OVDJE, šampon ubija bilo koji volumen, kosa odmah nakon pranja izgleda kao drugi dan nakon pranja kose. Ali ipak ću napisati još detaljniju recenziju o šamponu Dove Damage rješenja kontrole gubitka kose.
Koštao me oko 180 rubalja. U pakiranju 200 ml šampona. Jedan paket mi je dovoljan otprilike tri mjeseca, sada se paket bliži kraju. I šteta je baciti, ali kosa nije bila mnogo bolja..
Evo ambalaže, prilično.


Pakiranje, usput, nije baš prikladno. Poklopac se otvara uz dobar napor. Šampon se lako stisne, ali nije uvijek moguće kontrolirati volumen primljenog šampona. Tekstura šampona nije baš tekuća, nego kremasta. Dobro se pjeni. Dvaput nanosim šampon kako bih kosu sigurno mogla očistiti. Mogu još malo držati šampon na kosi. Ispiram se obično tekućom vodom, ne baš vrućom, prilično hladnom.
Koristi se i s balzamom iste linije, i s drugim balzamima. Učinak, usput, drugačiji je ako uzmete drugi balzam.
Jer u kompleksu Dove balzam i šampon čine kosu previše voluminoznom. Ako koristite samo jedan alat iz ove linije, još uvijek možete postići bolji rezultat.
Mislim da je ovaj šampon prikladan za djevojke s gustom kosom, s gustom strukturom kose. No, za djevojke s rijetkom kosom bolje je držati se podalje od šampona i balzama ove marke općenito, a posebno ove linije. Ali to je moje osobno mišljenje, možda se nekom sviđa takav efekt.
Iako je cijena šampona skromna, isprobala sam uspješnije i prikladnije šampone.

ne uzrokuje alergije, nije pogoršao, ugodan miris, cijenu

čini kosu težijom, ne utječe na gubitak kose

Recenzije o šamponu za kosu "kontroliraju gubitak kose" - golubica

Pričekajte da cimet zacrveni šamponom; Lako je četkati kosu, lako je četkati, nije potrebno stavljati balzam na njega. Ljut sam, djakoy!

Ne moram mijenjati šampon, ali prije toga želim ići u Dove u tvrtku koja se bavi šamponom. Sam šampon za suhu kosu, tamo je na bunkeru postalo tvrdo, yogo presavijte. Neovisno o obiitsyanka virobnika, kosa nije postala ljepša, ali hirsha, nizzh bulo do vikoristannya tsy šampona. Prije govora, ne kažem ništa, vidim da kad obučem odjeću, vidjet ću petlju na vratu na glavi. U meni, uprkos tome, nije velika stvar, što može biti sve više i nedjeljivije, ali činjenica je podcjenjivana činjenicom - šampon nije problem.

Normalni šampon, pere kosu, vlasište dobro reagira.

Već duže vrijeme koristim šampone sa golubicama, nikad još nije bilo pritužbi, ali šampon ukrajinske proizvodnje razočaran: svrbež vlasišta, perut

Šampon ukrajinske proizvodnje puno je lošiji u kvaliteti od europskog kolege (čak je i poljski mnogostruko bolji!). Kosa je meka, sjajna, ali postaje mnogo masnija, a nakon upotrebe pojavio se opsesivni svrbež vlasišta. 3 za kvalitetu, 5 za vašu omiljenu trgovinu, kao rezultat, takva slaba četiri.

Kosa je sjajna, dobro oblikovana, ali kosu morate češće oprati.

Mislim da je u jelovniku nedjeljiva netolerancija prema šamponima u društvu..
Jasno je da je kosa postala malo gušća i manje vipada je ALE rekao da su na vašoj glavi sjajne nagrade! S onim što sam nagađao pitao sam se da li već imate priliku gurnuti Bulo vid šampon Dove..
šteta, volim slatko i gel za dušu Dove, ale šampon žao mi je što nije meni..

Sve vlasište svrbilo je jako, ne savjetujem

Šampon je posebno naručen na make-upu, tako da je proizvođač bio Poljska, a proizvođač je poslan u Ukrajinu Uzhgorod, što je još gore, postoje tri sastojka, ima nadomjestaka, kosa je masna i svrbi vlasište, sramota je.

  • svi odgovori (3) ⌄
  • sakriti ⌄

Alla, proizvodni pogoni za proizvodnju ove marke nalaze se u različitim zemljama.

Htio sam poljskog proizvođača, a oni ga prodaju kod nas.

Alla, u skladištu se može istovremeno predstaviti roba s različitih lota. Roba se vrlo brzo rasprodaje, ambalaža na kojoj će djelatnik skladišta izvršiti pojašnjenje možda neće doći u vašu narudžbu. Preporučujemo da ove podatke potvrdite nakon primitka narudžbe..

Hvala na isporuci, kurir dobro obavljen! Ali nisam zadovoljan šamponom. Nakon ovog šampona nema dlake. Upravo sam jučer oprala kosu, danas je moram ponovno oprati.

Dobro pjenjenje, ugodnog mirisa. Kosa mi se ne smanjuje - kao i kod većine šampona - svaka dva dana. Nisam primijetila utjecaj na gubitak kose, ali ovo je pitanje zaista bolje riješiti dodavanjem vitamina u moje proizvode za kosu.
Jedno vrijeme, ne planiram još naručivati.

Samo što šampon nije loš, ali od njega ne očekujte „Wow“ efekt. Bočica od 400ml već je osjetila i, naravno, nema poboljšanja, tj. dlake oboje ispadnu i ispadaju + za sve morate koristiti masku jer su jako zbunjene.

Zahvaljujući šminkanju, narudžba je stigla vrlo brzo, sve je uredno spakirano. Sva roba je visokokvalitetna, bez braka. Savjetujem.

Ne koristim ga prvi put. Vrlo zadovoljan. Prenosi se drugima, još skuplje. I još uvijek se vratite na ovaj proizvod.

Neću govoriti o svojstvima "liječenja" ovog šampona, jer za ovo što trebate duže, reći ću o prvim dojmovima. Kosa je meka, labava, šamponu treba malo oprati kosu (u odnosu na prethodne koje sam koristio), učinak skupih šampona se ne može razlikovati. Dijete je posebno kupljeno od skupih Loreal šampona (cca 300 UAH), jer kosa joj je duboka do struka i zbunjena kad se oprala ovim šamponom učinak nije bio ništa lošiji, kosa je postala glatka, a količina šampona manje korištena od skupe. Balzami i šamponi su također vrlo cool. Savjetujem vam da ne žalite. Usput, moj kum poslušao je moj savjet i također je bio zadovoljan (unatoč visokim zahtjevima za proizvodima za kosu).

nakon mene vlasište divlje svrbi i kosa jače ispada (((takav šampon (((

Vrlo ugodan miris, ali slabo opran - nakon njega osjećaj "ljepljivosti" na kosi. Nije loša opcija, ali ne vidim ništa dobro osim mirisa.

Nije spasio od gubitka. Prije sam prao kosu jednom u 3-4 dana, sada je moram prati svaki dan, a to, naravno, ne doprinosi njihovom jačanju.

Upravo imam šampon. Ispostavilo se da je boca neispravna. Poklopac je slomljen, a šampon se malo razmazuje. Vrlo neugodno. Sad ću otvoriti pakete kod kurira.

Elena, ispričavamo se zbog neugodnosti. Vaša je žalba upućena u odgovarajuće odjeljenje radi poboljšanja kvalitete usluge kupcima. Zahvalni smo vam što ste naš klijent. Vaše mišljenje nam je vrlo važno. Nadamo se da vas u budućnosti nećemo razočarati.

Ovo je 5+. Primjetna radnja iz prve prijave. Imala sam 5 šampona i nijedan od njih nije bio prikladan za mene, ali ovaj je direktno idealan. Ne znam koliko će dugo trajati, ali nakon drugih, od kojih se kosa poput krpe ističe ova, iako jeftinija od one.

Vrlo dobar šampon, savjetujem svima.
Kosa nakon što je mekana i svilenkasta, lijepo miriše.Posebno zahvaljujući dućanu za brzu dostavu.

Jedino pristojno poduzeće iz mase na tržištu, po mom mišljenju. Koliko sam šampona i balzama isprobao, dajući najprikladnije, i tome se vraćam. Dobro se ispire, ne isušuje, ostavlja ugodan, lagan miris na kosi, a što je najvažnije, kosa izgleda njegovano, meko i glatko. Ova serija pomoći će vam ako nema ozbiljnih zdravstvenih problema, što uzrokuje ispadanje kose. I tako se gubitak usporava. Savjetujem onima koji si ne mogu priuštiti profesionalnu njegu, ali ipak žele imati lijepu kosu)

Dobar šampon u kombinaciji s balzamom. Dove kao i uvijek na vrhu)

Moji proizvodi za kosu

Budući da smo danas počeli razgovarati o proizvodima za kosu, jednostavno nisam mogao odoljeti najezdi kozmetičkog egzibicionizma i ne bih postigao brzinu.
Dakle, kosa mi je duga, apsolutno ravna, normalna.
To izgleda ovako:

Lice i pogled ne komentirajte

Ne koristim boju / sušilo za kosu / glačanje, tako da nema posebne štete. Jedini problem su masnoća i friz. (nažalost, javni prijevoz i ritam života samo doprinose pogoršanju problema). Da ne kažem da je kosa previše masna, ali morate je prati svaki drugi dan, nakon maksimalno 2. I njegu, znate, ova dužina vas obvezuje da stalno pratite stanje i zdravlje kose. Međutim, obično imam malo vremena za sve to..

A evo što mi pomaže:

1. Šampon, regenerator i maska ​​za golubice „Kontrola gubitka kose“ / „Sjajna boja“.

Koristim obje linije zauzvrat. Mama kupuje drugo, jer kosa joj je obojena, a boja se brzo ispere.
Sredstva su cool, činjenica je.
Pros:
+ Miriše dobro
+ oni dobro očiste kosu, osjeća se kao da je koža nakon nanošenja jednostavno oprana vlagom i svježinom
+ kosa doista postaje mekana i poslušna, rjeđe se lomi
+ dobra hidratacija
+ boja se gotovo ne ispere (linija za oslikane)
+ nemojte provocirati suho vlasište (za mamu je ovaj problem vrlo hitan, jer je njena koža vrlo osjetljiva na sve vrste nadražujućih sredstava, sve vrste kemikalija itd. Do sada je ovo jedini šampon od kojeg je u potpunosti prešla sav piling)
+ od klima uređaja su dlake samo svilene, češljane apsolutno bez problema
minusi:
- Jao, ah, u slučaju šampona, ekonomija pati. Za druga sredstva to nije primijećeno.

p.s. Masku i balzam koristim naizmjenično.
Ocjena: 5 od 5 (Zbog svoje cjenovne kategorije, ovaj je proizvod samo nalaz. Stalno ga uzimam, ne želim ga ni mijenjati)

2. Sredstvo za prskanje Gliss Kur.


Moju obavezu. Na putu, u institutu, on je uvijek sa mnom. Češljati čak i najfrkantniju i nestašnu kosu s njim samo je sitnica. Definitivan plus je dobra hidratacija. Dobro miriše. Dovoljno ekonomično. Općenito, ima ih mnogo vrsta u ovoj seriji, ali nisam primijetio velike razlike. Uzimam naizmjence ili koji ću dobiti
Ocjena: 5 od 5 (opet, on opravdava svoju smiješnu cijenu 100%)

3. Sprej sjaj Go2b "Zvjezdana prašina".


Moja pogreška. Jao i ah, usprkos svom božanskom mirisu, morali su odustati.
Da, daje sjaj.
Da, kosa mu je dobro češljana.
Da, nevjerojatno miriše.
ALI:
- struktura Oh Bogovi zastrašujući. Čim sam ga pročitao, ostaci moje sumnje u njegovu sudbinu odmah su me napustili.
- ljeti kosa, čak i malo posipana, trenutno postaje masna i izgleda vrlo neuredno.
Ocjena: 2 od 5 (nisam spremna žrtvovati svoje zdravlje u zamjenu za vrlo skroman učinak)

4. Pjena za modeliranje kovrča i davanje volumena L'Oreal Studio Fix.


Ponekad mi padaju lude ideje kako bi kosa postala kovrčava. Iako se u pravilu moji plemeniti nagoni završavaju u suzama. Rijetka pjena može zadržati moj kovrčavi dizajn barem radni dan. Ali ovaj je proizvod izuzetak. Pjena lijepo miriše, lako se nanosi. Dlaka nakon uklanjanja curlers izgleda uredno, u njima nema prašine (ponekad se takvi fini bijeli mrvice pojave u mojoj kosi od takvih proizvoda). Ono što je najvažnije, frizura napravljena u rano jutro čvrsto se drži cijeli dan. Naravno, uparen s lakom, ali bez obzira na to. Nesumnjivo vrlo ugodno otkriće..
Ocjena: 5 od 5

5. Wella lak za kosu "Wella Flex"

Usprkos nevoljkosti prema proizvodima ove tvrtke, ovaj lak je moj trajni favorit više od 2 godine. Lijepo miriše (što je rijetko za lakove), ali brzo nestaje (mrzim ga kad se miris pomoćnih proizvoda pomiješa s mirisom parfema). Kosa mu je uredno udubljena, nije prljava, nije masna, lak ne privlači prašinu. Frizura je uvijek uredna. Čak i ako dođem iz škole i malo se naspavam, onda na gradnju (tužna kadetska svakodnevica ) Sve ce biti u redu. Također je lako češljati, ako je potrebno. Izdržava test sunca, kiše, metroa, marša
Ocjena: 10 od 5

6. Keune sprej regenerator


Morati imati. Općenito, njegov glavni sastav su silikoni i derivati ​​+ vitamini. O ovoj je temi mnogo rečeno, mnogo se raspravljalo o prednostima / štetama. Iz vlastitog iskustva reći ću da bez njega i drugih poput njega ne bih vidio dugu i zdravu kosu. Nanosim je na vlažnu kosu nakon pranja i distribuiram je kroz kosu (ne češljam je!), A onda samo čekam dok se kosa ne osuši. Proizvod ne miriše, ugodan je na dodir (što je sasvim logično), ne doprinosi onečišćenju niti izaziva pojačano lučenje sebuma. Za mene je ovo najbolje otkriće proizvoda za kosu.
Ocjena: 5 od 5

Vrste i sastav šampona Dove (Dove)

Dove Company (Dove) poznata je po bogatom asortimanu kozmetike koji njeguju izgled, a među njima i šampon marke Dove zauzima posebnu nišu.

Umjesto toga, reći će da nije "šampon", već "širok izbor šampona". Njihov asortiman raste svake godine, proizvođač uzima u obzir potrebe kupaca u nastajanju od 1956. i stvara nove formule za uklanjanje određenog problema.

Glavna značajka tvrtke Dove je da se sve vrste kose i njege kože za četvrtinu sastoje od posebne kreme koja je dizajnirana za intenzivno vlaženje i njegu.

Zahvaljujući tome, Dove šampon postaje jedan od favorita na kozmetičkom tržištu.

Slijede karakteristike nekih šampona marke Dove, komponente uključene u njihov sastav i recenzije o njima.

Curl šampon

Terapija za popravljanje golubica „Kontrola gubitka kose“. U današnje vrijeme mnogi ljudi imaju prilično ozbiljan problem gubitka kose..

To može biti uzrokovano raznim razlozima - od unutarnjih kvarova tijela do neprincipijelnog stava prema vlastitim kovrčama..

Tvrtka "Dove" uzela je u obzir nastale potrebe kupaca i ponudila šampon "Kontrola gubitka kose".

Sadrži hidratantni mikro serum koji pruža pristojnu njegu za kovrče: njeguje, vraća oštećene pletenice za prorjeđivanje od korijena do krajeva.

Biljni glicerin prirodni je hidratantni kompleks za regulaciju sadržaja vode, sprječava gubitak vlage isparavanjem.

Alat "Kontrola gubitka kose", prema potrošačima, stvarno zaustavlja proces gubitka kose.

Mnoge žene koje su iskusile gubitak kovrča nakon porođaja uspjele su uspješno ukloniti ovaj problem zahvaljujući šamponu marke Dove „Kontrola gubitka kose“..

Za uspješniju borbu protiv gubitka kose nude se i balzami i maske s oznakom "Kontrola gubitka kose"..

Općenito, linija ne samo da ažurira oštećene pramenove, već i štiti zdrave kovrče, što omogućava povećanje gustoće kose.

Šamponi za obnavljanje kose

Osim problema s gubitkom kose, žene su često zabrinute zbog propadanja kose uzrokovanih raznim razlozima: upotrebom pramenova, klinčića, vrućim sušilom za oblikovanje kose, lošim okolišnim uvjetima, infekcijama itd..

Dove je razvio intenzivni oporavak terapije za popravljanje golubica. Sastav ovog šampona sadrži hranjivo-keratinski kompleks.

Kao što znate, kosa je 85% proteina. Djelovanje vanjskih agresivnih čimbenika dovodi do činjenice da se keratinske stanice uništavaju, brave oštećuju - kovrče postaju slabe, tanke, beživotne.

Ispuniti nedostatak ove komponente pomoći će šampon "Intenzivni oporavak".

Kompleks keratina, koji je dio šampona, ne samo da obnavlja kovrče, već ih štiti i od utjecaja visokih temperatura tijekom oblikovanja, od uništenja prilikom bojenja itd..

Prema recenzijama, proizvod "Intenzivni oporavak" pogodniji je za suhu oštećenu kosu. Šampon ima pozitivan učinak na podijeljene krajeve..

Alat savršeno ispire kovrče, čini ih poslušnima, uklanja elektrostatički naboj, daje im nevjerojatan sjaj. Ali volumen kose iz ovog šampona ne prima.

U tom slučaju možete ponuditi odličan Golub proizvod „Količina i oporavak“.

Sastav proizvoda uključuje hidratantni kompleks Pro-Moisture koji lako prodire u kovrče, obnavljajući ih i dajući im dodatni volumen.

Prema proizvođaču, brave su ojačane, dobivaju glatkoću i sjaj. Ovaj šampon preporučuje se za tanku i slabu kosu..

Podijeli lijek za kraj

Podijeljeni krajevi kose - bič mnogim ženama. Lijepa kosa odjednom prestaje impresionirati kada vrhovi izgledaju poput slame.

Dove je uzeo u obzir ovaj problem i u svoj katalog proizvoda uključio Dove terapiju za kosu protiv raskola..

Ovaj proizvod uključuje posebno razvijenu formulu Tip-Reconstructor. Njegove su komponente sposobne prodrijeti daleko u kosu te ih regenerirati i ojačati iznutra..

Šampon ne samo da značajno smanjuje broj podijeljenih krajeva, već i sprečava pojavu novih. Curlovi stječu elastičnost i čvrstoću.

Šampon "protiv podijeljenih krajeva" ima osjetljiv miris i gustu meku teksturu.

Da bi se postigao maksimalan učinak, proizvođač preporučuje upotrebu balzama za ispiranje i linije krema-serum „Protiv podijeljenih krajeva“.

Prema recenzijama potrošača, nemoguće je u potpunosti riješiti razdvojenih krajeva, ali izgled kose i savjeta postaje mnogo privlačniji i zdraviji.

Curlovi se dobro češljaju i stječu lijep sjaj. Još jedan plus šampona “Protiv podijeljenih krajeva” je njegova pristupačna cijena..

Za relativno jeftinu cijenu možete kupiti pristojan alat protiv podijeljenih krajeva.

Sredstva za suhe niti

U katalogu proizvoda Dove nalaze se razne vrste šampona koji pružaju njegu različitih tipova kose.

Suhe kovrče zaslužuju posebnu pažnju, jer imaju dosadan i beživotni izgled. Na dodir su takvi pramenovi prilično tvrdi.

Suha kosa može biti uzrokovana karakteristikama tijela, pasivnim radom lojnih žlijezda, permom, izbjeljivanjem itd..

Posebno za suhe i nestašne pramenove razvijen je proizvod Dove Hair Therapy hranjiva njega. Sastav proizvoda uključuje ultra lagana ulja od kokosa i badema.

Kokos sadrži mnogo organskih kiselina i vitamina A, B, C, koji blagotvorno utječu na pramenove: štite ih od ispadanja, ubrzavaju rast kovrča i obnavljaju strukturu kose duž cijele duljine.

Bademovo ulje njeguje vlasište i niti i istovremeno ih tretira. Revitalizira kožu i uklanja piling, odličan je lijek protiv gubitka kose i dobro vlaži suhe kovrče..

Kokosovo i bademovo ulje ne prekrivaju površinu kose, već prodiru unutar nje i donose mnogo korisnih komponenti, a da pletenice ne postanu masnije.

Šampon “Hranjiva njega” vlaži kovrče i daje im prehranu, zbog čega pramenovi postaju poslušni, svilenkasti i sjajni.

Ako vjerujete povratnim informacijama potrošača, nakon primjene proizvoda „Hranjiva njega“ nije potrebno koristiti balzam, jer kosa postaje meka, pramenovi se ne naelektriziraju i lako se češljaju.

Dove proizvodi za njegu kose

Ako vlasnici suhe kose pate od njihove pretjerane krutosti i prigušenosti, tada vlasnici masnih pramenova pokušavaju se riješiti masnog sjaja i skupljenih kovrča..

Neke žene očajavaju oprati kosu svaki dan, a ponekad i dva puta dnevno. Ali problem samo raste, jer lojne žlijezde još više izdvajaju svoju tajnu.

Za masne pramenove, Dove nudi terapiju za popravljanje golubica „Kompleksno čišćenje”.

Sadrži mikro hidratantni serum koji pruža pristojnu njegu masnoj kosi.

Prema recenzijama kupaca, šampon ureduje masne brave, čini ih krhkim, sjajnim, bujnim.

Doveov katalog proizvoda nadopunio se s još jednim proizvodom za masnu kosu - to je suhi šampon iz serije Dove Hair Therapy „Oporavak i njega“.

Sadrži proteine ​​svile i ekstrakte zelenog čaja koji osiguravaju hranjivu i hidrataciju masnih niti..

Tanin u zelenom čaju ima adstrigentna svojstva i pomaže u borbi protiv masnih i seboreje.

Proizvođač tvrdi da je suvi šampon idealan za masnu kosu, jer osvježava, dodaje volumen i uklanja masni sjaj bez pranja kose.

Ovaj je alat prikladan za upotrebu kada nije moguće oprati kosu na uobičajen način (na primjer, bolničkim bolnicima ili dugim vlakom).

Međutim, neke žene koriste ovaj šampon između postupaka vlažnog pranja za masnu kosu..

Mnogi od njih tvrde da kovrče zaista postaju čiste i voluminozne, a masni sjaj nestaje bez traga.

Da biste očistili masne pramenove, šampon treba nanijeti na kosu s udaljenosti od 10 - 15 cm, a zatim kovrče treba češljati češljem..

Suhi šampon za masne kovrče ima vrlo ugodnu aromu koja ostaje na kosi.

Proizvodi za obojenu, elastičnu kosu

Svi šamponi za obojene pramenove moraju imati sposobnost očuvanja svoje boje. Goved terapija kose „Svjetlost boje“ savršeno se nosi sa zadatkom.

Sadrži mikro hidratantni serum, koji vraća strukturu obojene kose i održava svijetlu boju.

Jedinstvena formula šampona omogućuje vam da boju držite unutar obojenih kovrča.

Proizvođač daje savjete kako koristiti šampon u kombinaciji s klima-uređajem "Radiance of color", a tada će blistavi sjaj obojenih kovrča ostati dugo vremena.

Uz to, kosa dobiva sjaj, elastičnost pa čak i vrhovi postaju manje ošišani.

Kozmetički brend Dove lansirao je proizvod koji ima uži fokus i uzima u obzir čak i takve male nijanse kao što su elastične kovrče..

Takav je proizvod Dove terapija za kosu "Lakoća i hidratantna", koja sadrži kompleks Aqua Serum. Ulazi duboko u kosu i vlaži je na staničnoj razini.

Ako vjerujete recenzijama kupaca, nakon upotrebe ovog proizvoda kovrče postaju lagane, glatke, poslušne, mekane i dobro hidratizirane. Proizvod ima dobra svojstva pranja - kosa dugo ostaje čista.

Dove brine o svojim kupcima i pokušava uzeti u obzir sve njihove želje..

Nadamo se da ćete postati obožavatelj svjetski poznate kozmetičke marke i da ćete moći pronaći prikladan proizvod za svoju kosu koji će vašim kovrčama pružiti pravilnu njegu.

Davanje pregleda za kontrolu gubitka kose

Dove balzam s hidratantnim mikro serumom. Pomaže u sprečavanju krhkog gubitka kose. Zaglađuje oštećenu površinu kose, pomaže obnavljanju i jačanju slabe lomljive kose od korijena do kraja. Ne opterećuje kosu.

Primjena: Nanesite balzam - isperite na opranu kosu, rasporedite po cijeloj dužini kose, ostavite 1-2 minute, a zatim isperite.

Volumen: 200 ml
Proizvođač: Rusija, Unilever

Povratne informacije (2)

Želite li ostaviti recenziju? Dovoljno je registrirati.

    Natali
      29. studenog 2015., 12:57
    • Je li vam se svidjela recenzija?
    • da 0 ne 0

    Komentar: Prekrasan balzam, odvaja kosu u trenu. Lijepo miriše kao i svi Dove proizvodi. Balzam za bijelu kosu je dobro raspoređen. Ne mogu ništa reći o "kontroli gubitka kose", jer nikad nisam stavila balzam na korijenje.

    Dove HAIR TERAPIJA Kontrola gubitka kose

    Šampon

    Dove HAIR TERAPIJA Kontrola gubitka kose

    Besplatno
    dostava od 1000 ₽

    Dostava tijekom cijele
    teritorij Ruske Federacije

    Osiguranje kvalitete
    proizvodnja

      Opis

    Dove HAIR TERAPIJA Kontrola gubitka kose

    Dove šampon za terapiju kose za kosu namijenjen vam je isprobavanju jedinstvene formule dizajnirane za učinkovitu borbu protiv gubitka kose. Izvrsni alat svjetski poznate tvrtke Dove zadovoljava apsolutno sve navedene pokazatelje. Terapija kose Kontrola gubitka kose rješenje je problema s alopecijom na staničnoj razini zahvaljujući učinkovitoj uspješnoj tehnologiji Trichazole Actives koja sjajno jača svaku kosu, jača kosu i daje joj snagu. Uspješna tvrtka Dove pruža vam luksuznu priliku da stvorite lijepu gustoću svojih kovrča, posebno tankih. Izvrsno za svakodnevno korištenje. Detaljne specifikacije

    Marka Dove pojavila se 1956. godine zahvaljujući programerima koji su stvorili revolucionarni krem ​​sapun u kojem nedostaju alkalne komponente, a četvrtina se sastoji od kreme koja vlaži kožu. U početku je proizvod kreiran za čišćenje obloge nakon opeklina. Izvorna svojstva Dove sapuna potaknula su programere da ga lansiraju na masovno kozmetičko tržište. Potrošači su cijenili posebne kvalitete proizvoda koji nemaju sušenje i nadražujuće djelovanje..

    1979. godine, prema neovisnom ispitivanju, dokazano je da Dove ima više mekoće od ostalih popularnih proizvoda. Do danas, razvoj nema analoga i ostaje jedan od najpopularnijih proizvoda za njegu u većini zemalja..

    Doveova misija je pomoći ženama da steknu samopouzdanje kroz ljepotu svoje kože. Stoga se tvorci branda trude osigurati da se nova generacija djevojaka otkriva i poboljšava samopoštovanje zbog pozitivnog stava prema svom izgledu. Idite na katalog marki

    Lijekovi protiv gubitka kose od golubice - potpuni pregled

    Gubitak kose nije uvijek povezan s promjenama vezanim za dob: mnogi se ljudi suočavaju s tim problemom već u tinejdžerskoj dobi. Jedan od glavnih razloga je njihova krhkost, zbog koje kosa čak i sa zdravim postupkom rasta izgleda rijetko i oslabljeno. Za borbu protiv ovog određenog problema razvijeni su lijekovi protiv gubitka kose tvrtke Dove - šamponi i balzami.

    Krhki uzroci

    Alopecija je obično povezana s oštećenim funkcioniranjem folikula, zbog čega "živi" dio dlake, odnosno onaj ispod kože, ne dobiva potrebnu prehranu i uništava se. Međutim, gubitak kose povezan je sa stanjem korijena samo u nekim slučajevima.

    Krhkost karakteristična za suhu vrstu kose često dovodi i do njenog gubitka. S jedne strane, suhoća nastaje zbog kršenja u radu lojnih žlijezda kože, što dovodi do alopecije. S druge strane, s prekomjernom suhom, kosa se, bez obzira na duljinu, raspada u samom korijenu.

    Postoji mnogo uzroka krhkosti, općenito ih možemo podijeliti u sljedeće skupine:

    • vanjski čimbenici: izlaganje suncu, oštra promjena temperature, kemijski sastav vode iz slavine;
    • nepravilna njega: pogrešan izbor kozmetike, prečesto pranje, svakodnevno agresivno oblikovanje;
    • nezdrava prehrana: nedostatak joda, vitamina, masti, nedostatak bakra;
    • bolesti: živčani poremećaji, hipotireoza, anemija, zarazne bolesti, anoreksija.

    efikasnost

    Dove lansira liniju proizvoda za gubitak kose koja ima za cilj borbu protiv gubitka kose zbog krhkosti. Sadrži šampone za žene i muškarce (Dove men), balzamičku masku i regenerator za ispiranje.

    Lijekovi imaju dvostruki učinak, s jedne strane jačaju oštećenu i oslabljenu kosu, sprječavajući krhkost, s druge strane pečate kutikulu, pomažući u borbi protiv agresivnih učinaka vanjskog okruženja.

    Bilješka! Proizvodi s golubicama nude prehranu kose bez utezivanja: to vam omogućuje uštedu volumena kose, uključujući i korijenje.

    Istodobno, lijekovi će biti beskorisni ako je alopecija povezana s poremećenom cirkulacijom vlasišta, a kao rezultat toga, folikularna prehrana. Općenito, ne utječu na dermis: ne treba očekivati ​​pozitivan učinak ozbiljnim poremećajem lojnih žlijezda, infektivnim lezijama ili problemima s proizvodnjom kolagena.

    Struktura

    Jedinstvena značajka proizvoda Dove je patentirana formula Trihazola Actives. Inhibira aktivnost prirodnih enzima, čime sprječava slabljenje kose. Prema proizvođačima, upotreba ove formule jamči dugoročni učinak..

    Kokamidopropil Betain (Cocamidopropyl Betaine), nježno sredstvo za čišćenje koje ne oštećuje ili ne isušuje kosu, također doprinosi održavanju strukture kose..

    Međutim, treba imati na umu da šamponi sadrže niz potencijalnih alergena i nadražujućih tvari na koži: DMDM ​​Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

    Gdje mogu kupiti

    Unatoč jedinstvenom sastavu, proizvodi linije za kontrolu gubitka kose pripadaju masovnom tržištu i dostupni su kupcima kako u specijaliziranim prodavaonicama kozmetike i parfema, tako i u supermarketima obične hrane..

    Shampoo Dove i Dove Men proizvode se u dvije verzije - 250 i 380 mililitara svaka, cijena za njih kreće se od 200-300 rubalja, respektivno. Maska i ispiranje proizvode se u epruvetama od 200 mililitara, njihov trošak je oko 250 rubalja.

    Sva sredstva linije možete naručiti putem interneta putem službene web stranice Dove koja nudi korištenje usluga više partnerskih trgovina.

    primjena

    Šamponi Dove Alopecia prikladni su za svakodnevnu upotrebu. Nakon prvog nanošenja primjetan je pozitivan učinak - kosa izgleda manje gusta, postaje urednija i sjajnija, a bez utezi, volumen ostaje u korijenu.

    Mala količina šampona nanosi se na mokru kosu masirajućim pokretima. Proizvod je gust i tvori bogatu pjenu, stoga je u pravilu mala količina proizvoda dovoljna za jednu primjenu.

    Kako bi konsolidirali rezultat, tvrtka predlaže korištenje balzama za ispiranje i maski s sličnim sastavom, koji su također usmjereni na jačanje strukture kose i zaštitu od negativnih vanjskih čimbenika. Maska se nanosi na opranu kosu 1 minutu, a zatim se ispere toplom vodom. Sredstvo za ispiranje koristi se i nakon pranja i ne ispire se.

    Službeno, proizvođač ne daje podatke o tome koliko dugo treba koristiti šampon kako bi se značajno smanjio gubitak kose. Međutim, prema pregledima, ako je alopecija povezana s krhkošću, pozitivan učinak primjetan je nakon 2-3 mjeseca.

    Važna točka! Ne postoje ograničenja u učestalosti uporabe lijekova Dove.

    Prednosti i nedostatci

    Profesionalni šampon Dove:

    • dugoročno jačanje;
    • kosa postaje glatka i sjajna;
    • daje volumen korijenima;
    • ne uzrokuje svrbež i ljuštenje kože (u nedostatku alergije na komponente proizvoda);
    • nedostatak oštrog parfema;
    • teška gusta pjena, konzistencija štedi novac.

    minusi:

    • potencijalni alergeni i formaldehid su dio;
    • ima samo vanjski učinak, ne poboljšavajući rad folikula dlake;
    • ne pojednostavljuje postupak polaganja.

    Općenito, Dove šamponi protiv gubitka kose dobro su prikladni za upotrebu kao pomoć u borbi za očuvanje kose. Međutim, njihova primjena će biti neučinkovita bez integriranog pristupa problemu..

    Prije svega vrijedi se boriti protiv gubitka kose uklanjanjem uzroka ovog procesa, bilo da se radi o poremećajima prehrane ili pretjeranom korištenju sušila za kosu i pincete za oblikovanje. Inače će kozmetički kompleks poboljšati stanje i izgled kose, ali neće u potpunosti riješiti problem.