Maska za sve tipove kose Botanica serije "Prehrana i jačanje"

Oživite prirodnu ljepotu vaše kose maskom „Prehrana i jačanje“:

  • Pogodno za sve tipove kose.
  • Jača.
  • Čini kosu jačom i zdravijom..
  • Vraća sjaj.
  • Sprječava gubitak kose.
  • 98% prirodnih sastojaka.

Burdock pojačava cirkulaciju vlasišta, jača strukturu lomljive kose, daje
prirodni sjaj.

Kopriva sprječava gubitak i vraća gustoću kose.

Rok trajanja: 24 mjeseca od datuma proizvodnje navedenog na pakiranju.

Sastojci: Aqua, cetearilni alkohol, beentrimonijev klorid, cetil hidroksietilceluloza, bis (C12-15 alkoksi) PG-Amodimetikon, ekstrakt cetrimonijevog klorida, Urtica Dioica (kopriva), ekstrakt korijena arccijeva lapa, natrijum-dekstranski sulfat, kalijev sulfat, Natrijev benzoat, perfluorodekalin, poloksamer 188, imidazolidinil urea, parfum, poliperfluorometilizopropil eter, propilen glikol, diazolidinil urea, limunska kiselina, linalool.

PRIMJENA:

Nanesite na vlažnu kosu 3-5 minuta, a zatim temeljito isperite vodom.

PAŽNJA!
Ovu kozmetiku možete kupiti sa popustom od 20 do 26% nakon besplatne registracije ovdje:

Asortiman proizvoda Faberlic

BRZA PRETRAGA

27.02.2018., 23:01

Everstrong maska ​​za duboku kosu

Reference: 8977

Faberlic Expert inovativan je tretman zasnovan na sintezi visoke tehnologije i funkcionalnih sastojaka. Proizvodi linije ne samo da brzo rješavaju problem, već imaju i produljeni učinak i učinak nakupljanja rezultata. Iz dana u dan, stručnjak mijenja teksturu vaše kose i čini je onakvom kakvu ste sanjali - prekrasnom!

Intenzivna obnova oštećene i porozne kose amla uljem: EXPERT EVERSTRONG proizvodi za njegu kose.

Global Reconstruction tehnologija temelji se na aminokiselinama i prirodnom amla ulju koje sadrži rekordnu količinu vitamina C koji produžava život zrele kose i potiče rast novih.

Maska za dubinsko obnavljanje kose:

  • Obnavlja materiju kose i njeguje kosu duž cijele duljine.
  • Jača korijenje kose.
  • Daje kosi sjaj i sjaj.
  • Obnavlja međućelijski "cement" kose, zateže ih i čini jakim.

Cijela serija: >> "> Stručna kosa

Zemlja porijekla: Rusija.

STRUKTURA:

akva, cetearilni alkohol, glicerin, bis-cetearil amodimetikon, beentrimonijev klorid, ceteareth-7, guar hidroksipropiltrimonijev klorid, ceteareth-25, hidrolizirani pšenični protein, trideceth-6, hidrolizirani pšenični škrob, ekstrakt voća emblica officinalis, benzofenol miris, dinatrijev edta, metilparaben, dmdm hidantoin, heksil cinamal, limonen, linalool, ci 47005, ci 74180.

KAKO SE PRIJAVITI:

  • Nanesite masku na vlažnu kosu 1-2 minute.
  • Ako je kosa jako oštećena, ostavite masku 5-15 minuta, a zatim je temeljito isperite vodom.
  • Preporučuje se upotreba u kombinaciji sa Expert Everstrong šamponom za dubinsko obnavljanje kose (članak 8968).

ŠTO KOMBINIRATI:

EVERSTRONG serum balzam za dubinsku obnovu kose

Everstrong šampon za duboku kosu

Everstrong koncentrat u ampulama za dubinsko obnavljanje kose

Šampon za dubinsko čišćenje kose i vlasišta Crni detox

Everstrong EXLERT Elaksir za kosu Amla

SLIČNI PROIZVODI:

Everstrong Split završava tekućinskim balzamom

PREGLED KUPCA:

Daria (Zalari) 03.03.2018
Ova serija mi se svidjela još više od nove sa keratinom, liječi kosu, daje mekoću, glatkoću, međutim, ako je kosa jako oštećena i lepršava, neće je eliminirati. Koristila ga je kad joj je kosa izgledala bolje, tada je bila samo "bomba"! Sada se malo ne može nositi.

Natalya (Tashtagol) 18.11.2017
Jako mi se sviđaju ovi proizvodi, primjetno nakon prve primjene. Prestala sam koristiti ravnalo za kosu. Sve je super, kosa je ravna, glatka, ne magnetizirati se, što mi je jako važno, svima savjetujem.

Nadežda (Saratov) 07.11.2017
Imam krutu, kovrčavu, gustu, suhu kosu. A kad uključe grijanje, postaju nekontrolirani. Pušu, a krajevi se razdvajaju, odvajaju se, bodljikavo na dodir. Ova serija me spasila! Nevjerojatna nježna miris, ugodne teksture za sve proizvode iz ove serije. Kosa je postala glatka, rastu vrlo brzo. Mnogo novih kratkih vlasi pojavilo se u razrezima. Hvala Faberlic!

Anna (Astrahan) 03.03.2017
Maska je jednostavno super.

Irina (Soči) 18.09.2017
Normalna maska, nije primijetila očite promjene, češlja se lakše.

Ekaterina (Nizhnevartovsk) 18.07.2017
Kad se nanese, čini se da je maska ​​slaba, ali nakon što je osušila kosu, shvatila sam da je efekt prvi put! Dobra maska ​​i dobro miriše!

Anastazija (Senitsa) 10.07.2017
Sjajna maska! Odličan učinak! Moja suha kosa, nakon korištenja maske i šampona ove serije, ne može se prepoznati. Ugodna, svilena kosa. Preporučujem kupnju!

Sapiyat (Khasavyurt) 07.07.2017
To je samo kosmos, a ne maska.

Irina (Kijev) 06.07.2017
Maska je jako dobra. Daje koži mekoću i sjaj. Dobro miriše, ali možda će se naći i neki.

Alena (Yelizovo) 30.06.2017
Masku sam uzela prvi put. Jako mi se svidjelo. Kosa nakon što je meka, ne zapetljajte se, češljajte lako. Istina, držala sam je na kosi duže nego što piše na staklenci. Uzet ću više. Preporuči.

Ulker (Baku) 02.02.2017
Maska za svih 100! Poslije bez nje, nigdje.

Natalia (Khanty-Mansiysk) 29.05.2017
Ako maska ​​nekome nije pomogla tijekom boravka pod tušem / kupkom, preporučam da masku ostavi na kosi za noć. Ujutro možete isprati šamponom 1 put i koristiti balzam. Pokušao sam. Učinak laminiranja kose.

Natalia (Khanty-Mansiysk) 29.05.2017
Ova maska ​​je samo spas za moju ispravljenu kosu! Prvi put kad sam ih učinio mekanima i sjajnim, razdvojenim krajevima činilo se lemljenje. Ja ću naručiti još!

Alsu (Ufa) 04.04.2017
Maska je izvrsna za zapetljanu kosu. Ne čini teže. Ali ako imate perut ili dermatitis, onda apsolutno nije prikladno. Nakon njega, na glavi su se još više formirale kore..

Veronika (Khabarovsk) 24.03.2017
Jako volim ovu masku: odmotava kosu, čini je mekom, daje malo volumena. Kupujem stalno. Ali miris je jak i neugodan..

Recenzije (81 kom) o Faberlic maski za obnavljanje kose s AMERA OIL EVERSTRONG Expert frizurom 8977

Glavni
Proizvođač
Faberlic
Svezak200 ml
Težina200 g
KatŽena
dodatne karakteristike
NizStručna kosa
prodajni kod8977
Pokaži sve

Recenzije (81) o Faberlic maski za obnavljanje kose s AMERA OIL EVERSTRONG Expert frizurom za kosu 8977

Povratne informacije od Alekyan Hasmik 2019/05/10
Ovo je vrlo dobra maska, stvarno osjetimo promjenu, a ova serija je i dobar šampon.

Povratne informacije od Steputenko Anna 2019/09/09
Samo "bomba", u strahu, u ljubavi, volim.

Povratne informacije od Lyashevich Natalya 2019/08/08
Cool maska, stvarno njeguje moju spaljenu kosu, postaje stvarno gušća, lako se češlja, meka.

Povratne informacije od Mogilova Anna 2019/05/20
Nakon pranja kose kosa mi postaje poslušna, ali dugo vremena ne mogu osušiti kosu. Općenito, maska ​​je lijepa. Probati.

Povratne informacije od Yaroshenko Yana 2019/05/20
Maska je cool, također za takvu cijenu. Kosa je meka, glatka. Preporuči.

Povratne informacije od Nitievskaya Alla 2019/05/05
Maska je dobra, ispravlja nedostatke šampona. Kosa je meka, njegovana, lako se češlja.

Povratne informacije od Aқysh Zarina 2019/03/26
Toplo vam preporučujem, uvijek sam koristio ljubičastu iz serijala Expert, ali jednom kada to nije bilo za promociju, a uzela ga je ova, sada je „zelena“ - moj omiljeni.

Povratne informacije od Dzhumadzhanova Maria 2019/03/19
Vrlo lijepa maska. Koristi se za obnavljanje kose nakon snažnog gubitka. Izvrsno za oporavak.

Povratne informacije od Orekhova Daria 2019/02/15
Izvrsna maska, korištena tijekom razdoblja plavuše, spasila je ništa gore od skupih profesionalnih maski.

Povratne informacije od Kuznetsova Ksenia 2018/12/12
Masochka se izvrsno nosi s obnavljanjem, kosa se vidljivo poboljšava, postaje gušća, lako se češlja.

Povratne informacije od Alexandrova Angelica 2018/11/29
Jako mi se svidjela maska. Lijepa tekstura. Gusta i prilično duga kosa osjećaju se bolje nego poslije skupih balzama. Volumen staklenke trebao bi biti dovoljno dugo vremena. ja ću uzeti.

Povratne informacije od Chumakova Anastasia 23-10-2018
Maska je dobra, stvarno joj se sviđa! Kosa dobro češlja, manje se razdvaja.

Povratne informacije od Chumakova Anastasia 2018/09/29
Super maska.

Povratne informacije od Shablykina Anastasia 2018/05/28
Moja omiljena maska ​​za kosu. Za takvu cijenu - čak premašuje očekivanja. Nakon korištenja, moja gusta i duga kosa je glatka i poslušna, dobro se češlja i lako se uklapa. Dovoljno za 4 mjeseca kada se koristi jednom tjedno. Uvijek ga kupujem, iako koristim druge marke.

Povratne informacije od Orekhova Daria 2018/03/03
Ova serija mi se svidjela još više od nove sa keratinom, liječi kosu, daje mekoću, glatkoću, međutim, ako je kosa jako oštećena i lepršava, neće je eliminirati. Koristila ga je kad joj je kosa izgledala bolje, tada je bila samo "bomba"! Sada se malo ne može nositi.

Povratne informacije od Ankičeva Natalia 2017/11/18
Jako mi se sviđaju ovi proizvodi, primjetno nakon prve primjene. Prestala sam koristiti ravnalo za kosu. Sve je super, kosa je ravna, glatka, ne magnetizirati se, što mi je jako važno, svima savjetujem.

Povratne informacije od Petrovskaya Nadežda 2017/07/11
Imam krutu, kovrčavu, gustu, suhu kosu. A kad uključe grijanje, postaju nekontrolirani. Pušu, a krajevi se razdvajaju, odvajaju se, bodljikavo na dodir. Ova serija me spasila! Nevjerojatna nježna miris, ugodne teksture za sve proizvode iz ove serije. Kosa je postala glatka, rastu vrlo brzo. Mnogo novih kratkih vlasi pojavilo se u razrezima. Hvala Faberlic!

Povratne informacije od Mukhtarov Arthur 2017/03/10
Maska je jednostavno super.

Povratne informacije od Smolnikova Irina 2017/09/18
Normalna maska, nije primijetila očite promjene, češlja se lakše.

Povratne informacije od Ovchinnikova Ekaterina 2017/07/18
Kad se nanese, čini se da je maska ​​slaba, ali nakon što je osušila kosu, shvatila sam da je efekt prvi put! Dobra maska ​​i dobro miriše!

Povratne informacije od Korevko Anastasia 2017/07/10
Sjajna maska! Odličan učinak! Moja suha kosa, nakon korištenja maske i šampona ove serije, ne može se prepoznati. Ugodna, svilena kosa. Preporučujem kupnju!

Povratne informacije od Ibragimova Sapiyat 2017/07/07
To je samo kosmos, a ne maska.

Povratne informacije od Egorova Irina 2017/07/07
Maska je jako dobra. Daje koži mekoću i sjaj. Dobro miriše, ali možda će se naći i neki.

Povratne informacije od Mityakina Alena 2017/06/30
Masku sam uzela prvi put. Jako mi se svidjelo. Kosa nakon što je meka, ne zapetljajte se, češljajte lako. Istina, držala sam je na kosi duže nego što piše na staklenci. Uzet ću više. Preporuči.

Povratne informacije od Aydemirova Ulker 2017/02/06
Maska za svih 100! Poslije bez nje, nigdje.

Povratne informacije od Barinova Natalya 2017/05/05
Ako maska ​​nekome nije pomogla tijekom boravka pod tušem / kupkom, preporučam da masku ostavi na kosi za noć. Ujutro možete isprati šamponom 1 put i koristiti balzam. Pokušao sam. Učinak laminiranja kose.

Povratne informacije od Barinova Natalya 2017/05/05
Ova maska ​​je samo spas za moju ispravljenu kosu! Prvi put kad sam ih učinio mekanima i sjajnim, razdvojenim krajevima činilo se lemljenje. Ja ću naručiti još!

Povratne informacije od Trikoz Alsou 2017/04/04
Maska je izvrsna za zapetljanu kosu. Ne čini teže. Ali ako imate perut ili dermatitis, onda apsolutno nije prikladno. Nakon njega, na glavi su se još više formirale kore..

Povratne informacije od Romanenko Veronika 2017/03/24
Jako volim ovu masku: odmotava kosu, čini je mekom, daje malo volumena. Kupujem stalno. Ali miris je jak i neugodan..

Povratne informacije od Rubezhanskaya Natalia 2017/03/15
Vrlo dobra maska ​​za kosu. Koristim ga više od godinu dana. Daje kosi mekoću, gustoću. Dobra maska ​​posebno nakon posvjetljivanja kose ili nakon pranja.

Povratne informacije od Kharitonova Vera 2017/03/03
Masochka je dobra. Kosa mi je postala toliko mekana nakon nje. Češalj bolje. Učinak ostaje čak i nakon jednog šamponiranja iako ga perem svaki dan (kosa brzo masti).

Povratne informacije od Resnik Irina 2017/03/03
Nisam očekivao tako cool efekt! Cijelo vrijeme koristim balzame i maske, prije nego što je učinak bio predivan, ali nedavno nisam uspio pokupiti nešto vrijedno. Ova je maska ​​nadmašila moja očekivanja! Kosa nakon nje je prekrasna! Trebate napraviti zalihe.

Povratne informacije od Šabalina Natalija 2017/02/02
Veličanstvena serija, bila je skeptična i nije je uzimala sve dok nije isprobala eliksir u bočici, nakon što je moja kosa postala nevjerojatna, meka, sjajna, zdrava, zadržala je oblik (kovrčava kosa). Kupila sam masku i balzam, a ovaj eliksir koristim maskom ili balzamom, prije sam se profesionalno brinula i nije bilo takvog učinka, hvala na ovoj seriji.

Povratne informacije od Romashina Alexandra 2017/01/01
Masochka je dobra, primljena prema početnom programu. Kosa je meka, glatka.

Povratne informacije od Filipenko Alena 2016/12/27
Kupio sam cijelu seriju odjednom kako bih jasno razumio radnju. Prvi dojam nakon upotrebe šampona bio je "nije ah", ali nastavio je, šampon + maska ​​+ eliksir ili šampon + serum + eliksir = rezultat nije stigao dugo, jako sam zadovoljan, kosa je bila meka, živahna, sjaj se pojavio, pun je zdravlja. Naručit ću sve više i više.

Povratne informacije od Zhvania Elena 2016/12/12
Uzela je šampon, regenerator i masku iz ove serije. Prema mojim osjećajima, ne razlikuje se od balzama za kosu, kosa je nakon korištenja ove serije počela manje ispadati, a suhoća se smanjivala.

Povratne informacije od Kozaka Tatjana 2016/11/17
Masku koristim 2 godine, toplo je preporučujem svima. Kosa izgleda savršeno. Super!

Povratne informacije od Minina Tatyana 2016/10/14
Maska je dobra, daje mekoću. Što se tiče pričvršćivanja neću reći, nisam primijetio. Volim koristiti.

Povratne informacije od Urumbaeva Tatyana 2016/07/10
Prije šest mjeseci koristila sam samo profesionalne proizvode za kosu. Isprobala sam ovu masku i bila zadovoljna. Pogotovo po cijeni. Profesionalni proizvodi sa sličnim učinkom puno su skuplji. Masku koristim nakon svakog šampona umjesto balzama. Apsolutno sam zadovoljan. I dosta dugo, unatoč činjenici da je ambalaža samo 200 ml. Mali savjet za bolji učinak: osušite kosu ručnikom prije nanošenja maske.

Povratne informacije od Lobanova Anna 2016/08/14
Izvrsna maska. Kosa nakon što zasvijetli, poslušna je i ne magnetizira. A balzam nije potreban.

Povratne informacije od Bragina Ekaterina 2016/06/15
Moja najmlađa kćer ima tanku i krhku kosu, rastrganu. Kupila sam za nju šampon iz ove serije, masku i balzam. Koristim balzam i masku zauzvrat, tjednu masku, tjednu balzam. Kosa je postala glađa i sjajnija. ja volim.

Povratne informacije od Zhegalova Rimma 2016/06/06
Čudesna maska. Jako. Kosa nakon nje, naravno, postaje malo masnija, ali sam učinak je vrijedan toga. Maska miriše na bilje vrlo lijepo i neupadljivo.

Povratne informacije od Abramova Margarita 2016/05/05
Vrlo cool maska. Mama je pokušala jednom, a sada ga koristi! Učinak je neposredan i trajan. Kosa je mekša, bogatija, miris je mmm. jako mi se svidjelo.

Povratne informacije od Canova Elena 2016/05/15
Strašna maska! Moja kosa nakon kem. kovrče su postale suhe, krhke, čak ni klima uređaj nije štedio, ali maska ​​je uspjela na 5+. Vrlo sam zadovoljan. Miris je ugodan, uzdižući! Preporučujem svima.

Povratne informacije od Onščenko Anastazija 2016/04/20
Maska za kosu je jednostavno super. Kosa nakon korištenja maske "oživi"! Preporuči!

Povratne informacije od Sergačeva Elena 2016/03/29
Moja omiljena zelena serija. Koristim masku, balzam i šampon. Obavezno ponovite moju kupnju više od jednom. Dugo se ispire, ali ne smatram minusom - volim stajati pod tušem. A rezultat je vrijedan toga. Preporučujem svima onima koji mogu priuštiti da se nekoliko minuta zadrže pod mlazom vode - to će biti dovoljno za ispiranje maske. Faberlic, ogromno utočište.

Povratne informacije od Oparova Daria 2016/03/25
Od prve uporabe mi se svidjela maska, sada ne mogu zamisliti pranje kose bez nje. Jednom na putovanju bez nje, oprao sam kosu - dobro, uopće ne kosu. S njom - sjajna, poslušna, meka, dobro leži itd., Živa, zdrava. Moje mišljenje je da se može koristiti bilo koji šampon, ako je samo postojala maska, nema velike razlike. Ali ipak koristite preporučeni šampon. Planiram isprobati i druge šampone ove serije, cijena nije visoka, pogotovo ako uz popust, postoji povjerenje, traje dugo, iako duplim.

Povratne informacije od Kozlova Lyudmila 2016/03/21
Čudesna maska. Kupujem treći put zaredom. Vrlo dobro djeluje!

Povratne informacije od Murzagalieva Yulianna 2016/03/15
Jako mi se svidjela maska! Od prve primjene osjeti se rezultat! Naručila sam poklon svojoj majci, također je oduševljena.

Povratne informacije od Guzieva Victoria 2016/02/26
Masku sam isprobala samo jednom, ali jako mi se svidjela, posebno u kombinaciji s balzamičnom tekućinom za razdvojene krajeve serije kose EVERSTRONG EXPERT, to je samo bomba!

Povratne informacije od Maslovskaya Anastasia 2016/02/02
Ova serija je baš super, baš za mene! Istaknuta kosa, nakon pranja uvijek je postojao osjećaj slame. Nakon šampona i maski, kosa je postala "živa". Istina mi je bila dovoljna maska ​​za samo 1,5 mjeseca. Kupila sam i ulje i tekućinu, samo sam gad od njih. Pogotovo ako nanesete ulje prije pranja kose, iako je tada potrebno puno šampona, teško je isprati, a zatim će se kosa teško pjeniti. Za koga maska ​​nije izazvala oduševljenje, pokušajte s drugom, pa ovo nije ono što vam treba, jer Pogodniji je za suhu i oštećenu kosu. Moja je majka na ovu masku reagirala "ni na koji način", ponudila je za dobru kosu, sada joj je najdraža. Glavna stvar je odabrati ono što vam treba.

Povratne informacije od Khismatullina Regina 2016/02/02
Dobra maska, ne masira kosu, neguje je dobro, uopće ih ne čini masnim, kako pišu drugi. Ispiranje je zadovoljstvo - osjećate mekoću i glatkoću. Za najbolji učinak, bolje je zadržati duže, razlika je primjetna - ili se nanosi i odmah ispere (postoji nutritivni učinak), ili je držite oko 30 minuta (kosa počinje sjajiti, postaje gušća, svilenkasta). Postoji kumulativni učinak. Imate li suhu, gnojnu, oštećenu kosu? - Onda slobodno kupite ovu masku.

Povratne informacije od Mukhametzhanova Natalya 2016/01/01
Presretna sam! Ekonomična, kosa izgleda dobro nakon prvog nanošenja, iako je kosa masna, ne dodaje težinu i osjećaj "nepranosti", mada je stavim gotovo do korijena (duljina je dobra i malo je na glavi odozgo).

Povratne informacije od Raymanova Regina 2016/01/01
Svidjela mi se maska. Koristim drugi. Lagana ugodna aroma. Kosa postaje poslušna i meka, manje ispada, ne izgleda masno. Koristim jednom tjedno. U toplijim mjesecima koristim i eliksir za kosu. Sada, zimi, neizbrisiv ekspres balzam iz serije DEEP AQUA.

Povratne informacije od Kiseleva Anna 2015/11/26
Probala sam ga do sada jednom, svidjela sam se senzacijama, kosa mi se čini da se napunila i postala gušća (imam tanku, plavu i ne obojenu kosu). To što nisu postali vrlo mekani je dobro, jer bi u protivnom bili još tanji, to je zadatak klima uređaja. Prvi put izgledaju nježnije chtoli. zahvaliti.

Povratne informacije od Magomedova Naida 2015/11/16
Izvrsna maska, kosa je meka, lagana i poslušna. Dovoljno za dugo vremena, nanesite dosta. Super, savjetujem.

Povratne informacije od Kabanova Yana 2015/11/15
Maska je dobra i ne masna! Kosa postaje sjajna i poslušna, ali meka - ne.

Povratne informacije od Lukina Larisa 2015/10/11
Maska je dobra. Kosa zaista izgleda svileno.

Povratne informacije od Arzhanikh Irina 2015/10/19
Cijeli tjedan nije bilo moguće okupati se (daleko od civilizacije), obojena kosa, počela se ulijevati. Kad je došlo vrijeme da se u kupaonici, upravo je ovaj šampon u kombinaciji s maskom doveo kosu u potpuno stanje! Činilo se kao da su „zaživjeli“ - postali su mekani, poslušni, a boja boje je ostala, postala svjetlija. Glava kao da je "životinjska vlaga" progutala. Nezamjenjiv proizvod za obnovu kose bilo koje vrste nakon dugog pranja ograničava.

Povratne informacije od Yaros Renata 2015/11/10
Serija je zaista divna! Kosa je čak i vizualno promijenila svoj izgled na bolje, a na dodir - još više! Od svih Faberlic maski koje sam probao, ova je do sada najbolja!

Povratne informacije od Sadokhina Anna 2015/09/09
Maska + eliksir je samo bomba, imam dugu plavušu, koristim profesionalne alate, ali ovaj sistem me iznenadio i čak me usrećio. Pronašao sam svoj lijek! Kosa, poput svile, i unatoč činjenici da su se i same osušile, kao nakon ravnanja željezom. Miriše lijepo, glatko, sjajno, hladno, osjeća se zasićen vlagom, posebno krajevima! Preporuči! Za plavuše - držite duže, možete stvoriti toplinski efekt.

Povratne informacije od Lapina Daria 2015/08/18
Jako mi se svidjela maska. Kosa nakon što je "živa", sjajna i miris ugodan.

Povratne informacije od Tetushkina Tatyana 2015/07/07
Lijepa maska! Čak i bolje od skupih maski iz profesionalnih serija. Nakon prvog nanošenja, kosa je meka, svilenkasta.

Povratne informacije od Medvedkina Kristina 2015/06/06
Maska je sjajna. Kosa joj je šik.

Povratne informacije od Starodubtseva Galina 2015/06/06
Maska je stvarno dobra. Kosa mi nije najzdravija (svake tri godine prelazim s kipuće bijele na crnu i obrnuto). Nakon prvog nanošenja, kosa se promijenila i izvana i na dodir.

Povratne informacije od Muzapbarov Maksat 2015/05/05
Pozdrav svima! Dobivam masku za majku, ona je oduševljena njome, uvijek je koristi. Vrlo ekonomičan, dovoljno dugo. Nakon što joj kosa zaživi, ​​zasja, rezultat je izvrstan. Hvala, Faberliću, moja je obitelj vrlo sretna. Sjajni proizvodi.

Povratne informacije od Nikolaev Varvara 2015/05/05
Maska je fenomenalna.

Povratne informacije od Barinova Olga 2015/04/19
Izvrsna maska ​​za kosu! Samo tri minute, a zatim je kosa svilenkasta, glatka, njegovana, kao nakon salona. Učinak na moju kosu traje 3-4 pranja bez maske. Kosa je tanka i masna, od maske se brže ne zaprljaju, sve je u normalnom režimu. Preporuči!:)

Povratne informacije od Kastelyan Alena 2015/03/30
Dobra maska, ja koristim umjesto klima uređaja, sve odgovara, prilično ekonomično.

Povratne informacije od Stepanyuk Olga 2015/03/03
Maska je super! Iznenađujuće transformira kosu, efekt je vidljiv odmah! Kosa kao iz reklame!

Povratne informacije od Antonova Aleksandra 2014/12/14
Vrlo dobra maska, kosa nakon što se ne može prepoznati, glatka, lagana kao nakon salona, ​​gubitak kose nakon maske se također smanjio. Učinak je bio već nakon 2 aplikacije. Preporučujem da probate, nećete požaliti.

Povratne informacije od Krupina Marina 2014/12/12
Maska je jako dobra! Svoj zadatak nosi sa svih 200 posto. Uzmi, ne misli!

Povratne informacije od Majčina nelija 2014/11/28
Jako mi se sviđa miris ove maske, ostaje na mojoj kosi cijeli dan. Kosa tako nježna za njom!

Povratne informacije od Kharitonova Nadežda 2014/11/11
Koristi se šampon, maska ​​i regenerator ove serije. Maska njeguje kosu jako dobro. Kosa mi je masna kao i uvijek, ni brže ni sporije. Sviđalo mi se više nego hidratantno.

Povratne informacije od Skvortsova Daria 2014/10/28
Vrlo prekrasna maska! Nisam uopće prezadovoljna! Nakon 2 tjedna, kosa mi je počela izgledati bolje..

Povratne informacije od Peking Eugene 2014/10/27
Svidjela mi se maska, jer kosa mi je jako kovrčava i jako je teška za obradu. Svidio mi se efekt. Ali jedno „ali“: jučer sam oprao kosu, a danas sam otkrio da imam perut. Općenito, nikad nisam imao perut. Možda je netko imao takav problem nakon nanošenja ove maske. Napišite je li prošlo ili ne.

Povratne informacije od Ignatenko Julia 2014/10/19
Maska je prekrasna. Moja kosa je sama po sebi nestašna i kovrčava. Bilo je vrlo teško nositi se s njima, ali zahvaljujući ovoj maski postali su mekani i svileni, lako se uklapaju. Ova maska ​​je samo čudo. Hvala Faberlic.

Povratne informacije od Timko Maria 2014/10/18
Nakon ove tri kose je samo prelijepa! Jedva čekam novi sprej iz ove serije! Zahvaljujem svim programerima Faberlik.

Povratne informacije od Tambiev Asiyat 2014/10/18
Jako sam zadovoljna i svojom kosom! Sjaj i sjaj upravo su dali, nastavit ću koristiti? ojačati. Kosa je živahna i valovita, to se već dugo nije dogodilo.

Povratne informacije od Chuikova Anna 2014/09/10
Učinak mi se jako svidio već nakon prve upotrebe. Kosa je sjajna i meka, ne pletu se cijeli dan i lako se češlja. Nastavit ću koristiti.

Povratne informacije od Kokoreva Tatyana 2014/09/24
Nakon bojenja, isticanja, kosa mi je postala osjetno oštećena i porozna. Nakon pranja kose klima uređajem, kosa je bila suha, tvrda i slabo održavana u obliku prilikom oblikovanja. Koristila sam masku iz serije DEEP AQUA, ali kosa je "nije cijenila". Odlučio sam isprobati masku za duboki oporavak, i primijetio učinak već pri prvoj upotrebi: kosa nakon pranja je meka na dodir, lakše se stiluje, sjaji. Jako sam zadovoljan ovom maskom, mislim da me i ostali proizvodi ove serije neće razočarati!



Težina: 200 gr. Volumen: 200 ml.

Expert je inovativna njega koja se temelji na sintezi visoke tehnologije i funkcionalnih sastojaka. Proizvodi linije ne samo da brzo rješavaju problem, već imaju i produljeni učinak i učinak nakupljanja rezultata. Iz dana u dan, stručnjak mijenja teksturu vaše kose i čini je onakvom kakvu ste sanjali - prekrasnom!

Intenzivna obnova oštećene i porozne kose s uljem amla: Expert Everstrong proizvodi za njegu kose.

Global Reconstruction tehnologija temelji se na aminokiselinama i prirodnom amla ulju koji sadrži rekordnu količinu vitamina C koji produžava život zrele kose i potiče rast novih.

Maska za duboki oporavak:

  • Obnavlja materiju kose i njeguje kosu duž cijele duljine.
  • Jača korijenje kose.
  • Daje kosi sjaj i sjaj.
  • Obnavlja međućelijski "cement" kose, zateže ih i čini jakim.

Pročitajte više o Expert kolekciji za kosu u našem intervjuu >>

Maska za kosu Faberlic PRO HAIR intenzivna - obnavljanje matiranja kose

Uključe me stranci! Ili kako dobiti kosu iz snova! Fotografija prije i poslije.

Naša kosa zahtijeva pravilnu njegu, posebno ako je obojena, prošarana.

Ono što jednostavno nisam napravila s kosom: izvukla sam se glačanjem, istaknula, potpuno obojila, uradila rezbarenje, uvijala glačalom za uvijanje itd. Kao što znate, kosa nije bila u najboljem stanju.

Nakon zadnjeg isticanja, kosa se počela žestoko raspadati. I također odustati malo nakon dijeta na kojoj sam bacila -8 kg u 2 mjeseca (djelotvorno, ali svaka dijeta ima i nuspojave). U Faberlice se pobrinula za sredstva iz serije "Obnavljanje kose kose" i počela ih koristiti na sebi. Koristila sam masku za oblaganje sa kremom od šampona iz iste serije.

Maskara za kosu Faberlic PRO HAIR "Intenzivno obnavljanje materije za kosu" nalazi se u maloj posudici od 200 ml.

Sastav uključuje: aminokiseline, polinezasićene masne kiseline, kompleks Novaftem-O2 kisika, skvalan, iste komponente koje čine šampon, o sastavu možete pročitati više u ovom pregledu - o Faberlic krem ​​šamponu.

Miris maske, poput šampona vrlo je ugodan.

Konzistencija je vrlo gusta. Ekonomična, dovoljna je mala količina maske, dobro je raspoređena po kosi, ne teče. Čini se da omotava kosu, nalikuje učinku laminiranja..

Ne pretjerujte s količinom, inače ćete masku teže oprati, ako je slabo operete, kosa će vam se pojaviti masna!

Ne vjerujem da postoje sredstva koja mogu obnoviti već razdvojene krajeve kose, samo će šišanje spasiti dio kose. Naime, savjete je potrebno obrezivati ​​svakih 4-6 tjedana.

Maska može samo zaglađivati ​​pahuljice kutikule kose, s čime se savršeno nosi, vrhovi se ne lijepe, već se savršeno izglađuju. Zahvaljujući tome, kosa izgleda vrlo njegovano. Čak se i vlažna kosa nakon nanošenja ove maske vrlo lako češlja..

Masku treba koristiti 1-2 puta tjedno, a ne češće. Inače možete otići predaleko.

Prilažem fotografiju svoje kose prije i nakon korištenja maske za uvijanje. Koristim ga oko 2 tjedna. To je rezultat za danas..

Sjajna maska, savjetujem.

Ovo je samo super maska. Kosa iz salona. I istina je da se već na ulici ljudi (posebno muškarci.) Pretvaraju u trag. FOTO PRIJE I NAKON!

Kupila sam ovu masku nasumično - jednostavno zato što mi se svidjela ambalaža. Kao što obećanja proizvođača obnavljaju kosu, daju joj sjaj i elastičnost. Citiram: "Kosa postaje gusta, jaka, sjaj zdravog sjaja." A što je zapravo? Ček!

1. obojena, istaknuta kosa, suha na krajevima, beživotna, tanka, duljina - tik ispod ramena, očito je potrebna šišanje (uopće nema oblika, morate skupljati kosu u rep ili pigtail, inače užas)

2. Intenzivno obnavljanje maske za kosu

Operite kosu običnim šamponom. Nanesite masku na kosu (ne na vlasište.) 3-5 minuta. Isperite toplom vodom..

Maska je guste konzistencije, oko 1 žlica dovoljna je za vrijeme malo ispod ramena, ima ugodan nenametljiv miris. Odvodi se vrlo lako.

Neposredno nakon pranja i tijekom prirodnog sušenja (nisam koristila sušilo za kosu) kosa je gušća na dodir, lijepo leže, poput stiliziranja u salonu. Za mene je to više nego plus - nisam čak morala skupljati dlake u rep, bile su jako dobre čak i pored nedostatka frizura i stajlinga. Dugo vremena nisam sakupljao toliko izgleda na ulici kao nakon ove maske.

Kosa je postala živahnija i gusta, za plavuše upravo ona - slike

Jučer sam probala ovu masku, dobro. Ja sam obojena plavuša, kosa mi je cijelo vrijeme prirodno gruba i lepršava, malo razmažena Palette bojom, pa mi treba vratiti prehranu i sjaj, što proizvođač obećava. Maska je vrlo gusta, što bi se lakše distribuiralo kroz kosu i kako bi ugodilo vlasištu, dodalo je vitamin Av ulje 6 kapi. Nanosila sam je na čistu kosu, nije bio ugodan osjećaj, kao da je izvađena u vazelinu, stavila u vrećicu, držala ručnik na 2 sata, ponekad ga zagrijavam toplim sušilom za kosu, ali sada sam previše lijena. Uvijek dugo držim maske iako proizvođači i kunem se da je 5 minuta dovoljno, ali sumnjam da će maska ​​za to vrijeme u potpunosti natopiti sve dlake. Temeljito se ispere s toplom vodom, a potom ispere hladnom. Kosa nakon što se maska ​​brzo osušila, malo se zbunila, kad se osušila postala je gušća i glađa, a brijala se ne kao obično, već manje. Ne mogu reći da je kosa postala super meka, ali to je čest problem moje kose, ali bila je živahnija, sjaj je mali. Sljedeći dan mi se još više svidjela kosa, glatka i gusta, bilo je lijepo dodirnuti je rukama. Mislim da djevojke s masnom kosom možda nisu prikladne, ali za plavuše je to najviše. Sastav sigurno nije super, ali nije ni najgori, ali morate isprobati novi. Maska obnavlja kosu ili ne, ne mogu odmah reći, nastavit ću je koristiti 1-maska

2-kosa je vrlo gusta

3 mokra kosa nakon maske zapetljana.

Sušene 4 kose gotovo ne pušu

5-pozvano malo glačanje

6 jesam li pokušao provući se ispod lampe kako bih pokazao da sjaj nije velik.

Preporučam djevojkama s lepršavom i krutom kosom. Revitalizirajući šampon za kosu. Proračunska maska ​​od koje kosa nevjerojatno blista. Sredstvo za rast kose (moja muka)

Kosa nakon nje zaživi! Divna maska!)

Lijepo se provedite svima!

Ne tako davno moja je maska ​​završila... Pa kako je završilo... Dao sam joj brojne šanse, ali ona me nikada nije impresionirala i nije mi ugodila, pa je nisam mogla iskoristiti do kraja. Ostao je samo staklenka kao podsjetnik))) (Volim staklenke iz sredstava iz Faberlika i ne koristim ih samo u svakodnevnom životu - stavljajte bojice, perlice, gumbe itd.).

Otvaranje ove narančaste staklenke s maskom - već sam znao što me čeka, budući da sam je prvi put uzeo na prodaju. (Usput, sada je njegova cijena na web mjestu 239 rubalja, dobio sam je za nešto više od stotinu rubalja). Također mi se svidjela zlatna tegla, ali - nažalost, više nije dostupna ((

Sada je ova serija "Kosa" već povučena iz asortimana, ali ova maska još uvijek na prodaju, pa požurite nabaviti, kako kažu)

PRO HAIR Intense maska ​​- obnavljanje kose

Artikl maske - 0102, volumen - 200 ml (uzgred, jako dobar!)

Ovako izgleda staklenka. plastika Kapica je privitak. Po želji možete prilagoditi - i možete zatvoriti bez uvijanja))

Samo otvaranje proizvoda - možete vidjeti zaštitnu foliju (lijepo) i dovoljno dobru naljepnicu (prikladno)

Sama maska ​​je bijele boje, gel-masne strukture. Podsjeća na balzam)

Lako se distribuira kroz kosu. Nanesem ovu masku 3-5 minuta, masažu i isperem vodom. Kosa na kraju - njegovana, sjajna. Ova maska ​​ima učinak kondicioniranja, vaša će se kosa češljati bez poteškoća (ne kao nakon gubitka maske)

Možda će nekoga zbuniti miris ovog proizvoda - za mnoge je previše jak. Odgovara mi. Još uvijek ne mogu shvatiti ŠTA mirise? Pitao sam svog supruga - odgovorio mi je "žena miriše"))). Dakle dobra stvar)). Za žene)

Pa, neke informacije od proizvođača:

Jedinstvena tehnologija ekspresne regeneracije oštećene kose:

Obnavlja, jača i hrani kosu iznutra, dajući joj gustoću i čvrstoću;

Pretvara oštećenu i beživotnu kosu u sjajnu, meku i svilenkastu;

Jača korijenje kose i potiče njihov intenzivni rast;

Normalizira vodno-lipidnu ravnotežu vlasišta i štiti od negativnih utjecaja okoline.

Jačanje strukture oslabljene kose, elastičnost, zaštita od oštećenja, stimulacija rasta omogućeno je aminokiseline.

Ceramidni cement imaju vezivni učinak između stanica kutikule, obnavljaju, jačaju i njeguju kosu iznutra, dajući im snagu. Izvana beživotna kosa opet postaje sjajna, meka i svilenkasta..

skvalen posjeduje emolientna svojstva. Zbog djelovanja komponente, normalizira se vodeno-lipidna ravnoteža vlasišta i pojačava se zaštita od negativnih utjecaja okoliša.

Novaftem-O2 ™ kisikov kompleks potiče opskrbu korijena krvi krvlju, poboljšava njihovu prehranu i pojačava djelovanje svih aktivnih sastojaka. Kompleks potiče intenzivniji rast kose.

Suncokretovo ulje daje dodatni sjaj kosi.

Struktura: akva, cetearilni alkohol, ciklometikon, beentrimonijev klorid, glicerin, bisc16-18 alkil amodimetikon, helianthus annuus (ulje sjemenki suncokreta), cetilni esteri, cetrimonijev klorid, qaternium-87, poquaternijum-37, pantenol, tokofenil acetat, squalane acetat, squalane 2 natrijev pca, betaina, sorbitol, glicin, alanin, prolin, serin, treonin, arginin, lizin, glutaminska kiselina, perfluorodekalin, poloksamer 188, perfluoropolimmetizopropil eter, natrijev dekstran sulfat, limunska kiselina, miris, dmdm hydantoinp,.

U nastavku teme o kosi mogu vam preporučiti sljedeće proizvode koji su mi se svidjeli). To:

- serum za kosu Faberlic smanjuje kisik,

- Faberlic Bio Arctic šampon za suhu i grubu kosu s ekstraktom Holarctic vodniki,

- Faberlic balzam za kosu za suhu i grubu kosu s ekstraktom Holarctic vodniki iz bio Arktičke serije,

a već sam dvaput zabilježio gubitnika)))

Pa, pjesma u temi) - "Aleksandar Ivanov - pletenicu ću ti zauvijek uviti u kosu...."

Sjajna i svilenkasta kosa)

S ljubavlju - Kuzik)

Kad smo već kod silikona...

Eto, napokon, nakon redovite uporabe, maska ​​prestaje i moram napisati recenziju o tome.

Koristim oko 3 mjeseca. Koristim jednu žlicu, svaka 2-3 dana držim 30 minuta.

Kao rezultat 3 mjeseca korištenja, primjećujem da kosa nije rasla.

Konzistencija je vrlo gusta, miris je blag, nije nametljiv.

Kada ga nanesete na kosu, dobijete osjećaj da negdje nije bilo dovoljno maske, ponekad biste možda željeli dodati još... Ali to ne vrijedi. Tada, kad ga operete, formira se puno pjene i na dodir postaje jasno da jedna žlica još uvijek dovoljno, kosa je meka.

Osušena kosa lijepo sjaji, ne lepršava, klizi između prstiju od glatkoće. Kažete da je silikon! DA! To je silikon

Crno, naglasio sam silikone u sastavu. Prvo ih postoje samo dvije. Drugo, oni jedu kosu čvrsto i SAMO U OŠTEĆENIM PODRUČJIMA! Da da, to je inovacija.

I odmah se isperu sljedeći put kada koristite šampon. Ne od kiše, ne iz vode u bazenu itd., Već samo iz šampona. To jest, redovitom uporabom zapečatimo oštećena područja silikonima i jednim kamenom ubijamo nekoliko ptica:

  1. Kosa svjetluca jer su sve ljuskice izglađene, a oštećeni fragmenti obnovljeni (prije susreta sa šamponom)
  2. Pigment za bojanje ostat će u kosi duže, jer je kosa umotana u silikonski film.
  3. Pod filmom kosa ne gubi vlagu

Dakle, zaključujem da je omotavanje maski super-inovativan Faberlicov izum, sva navedena obećanja su ispunjena. Ali jedno "ali"... Maska obnavlja kosu samo za vrijeme korištenja. Oprao sam kosu... I to je sve... Vjerojatno će biti moguće uzgajati zdravu kosu bez presjeka ako stalno koristite masku.

Za one koji tvrde da su silikoni u ovoj maski "zli" - ovaj članak.

Pokazalo se da štetno djeluje na kosu i vlasište... nije očekivao od faberlika (FOTOGRAFIJE + detaljno izvješće o uporabi)

Kupnja ove maske nije bila rana odluka za mene. Namjerno sam pristupio toj akviziciji, nakon što sam ovdje pročitao sve recenzije o tome i odmjerio sve prednosti i nedostatke. Činjenica je da su ovdje gotovo sve kritike pozitivne, većina je recenzija samo nekoliko redaka, pa je bilo problematično donijeti odluku. Jako mi se sviđaju mnogi Faberlic proizvodi, uključujući pojedinačne predmete za njegu kose. Iz PRO serije, već sam sebi nabavila šamponsku masku (žućkasto!) I balzam (crvena). Ovi lijekovi su mi se svidjeli i jako su se svidjeli: učinak i način njege kose. Ali. Kao uvijek. Želim više i bolje. Već dugo promatram intenzivna sredstva (narančasta). I tako sam se upustio. Naručila sam masku s istim šamponom. Šampon nije došao pa sam masku morao testirati s ostalim šamponima. Kod pranja kose uvijek ne koristim šampone-maske-balzame iste serije ili čak jednog proizvođača. Kako mi trebaju i raspoloženje, kombiniram ih na svaki mogući način.

I sada sam nekoliko puta koristio ovu masku, tako da mogu podijeliti svoje dojmove nakon što je upotrijebim:

1.Vrlo gusta, gusta tekstura. O mirisu ne mogu reći ništa loše. Postoje proizvodi za kosu u faberliku i sa jačim mirisom od ovoga, pa sam krenuo s mirisom.
2. Nanijela sam masku na čisto opranu mokru kosu. Proizvod se ravnomjerno raspoređuje po kosi. Osjećaji u ovoj fazi su prilično ugodni, prstima osjetite kako maska ​​za kosu omekšava i ne zapleće se.
3. Općenito, volim stavljati maske na kosu što je deblji, to više da se bolje opijaju. Stoga je masku nanijela prilično izdašno, distribuirala je po cijeloj kosi. Budući da sam ovo prvi put koristila ovu masku, nanosila sam je prema uputama. Držala sam je na kosi oko 5 minuta i isprala. Kad sam ga oprao primijetio sam da se slabo ispire. Nije da je stvarno loše. Ne. Činilo mi se samo da je u njemu masnoća (u tom trenutku me nekako podsjetila na masku od vrbe s kalendulom, koja užasno masni kosu i bilo ju je teško oprati). Ali kosu sam temeljito isprala. Sapun za kosu navečer. Sušila sam ga sušilom za kosu, a zatim otišla u krevet. Ujutro, kad sam se probudio, odmah sam se uhvatio misleći da je kosa u stanju da je vrijeme da je operem. To me jako iznenadilo, ali napustio sam posao. Postepeno, tijekom dana, osjetio sam da me glava počinje svrbiti. Do vremena večere golim okom postalo je jasno da je dlaka u korijenu postala masna. Što se bližila večer, to se situacija više povećavala i pojavila se neodoljiva želja da operem kosu. Uz to, što je više glava počela svrbeti i korijenje se debljati, to su suhi krajevi postali suhiji. i češljanje je bilo gotovo nemoguće (imam izbjeljenu kosu, ali ospice su već narasle za 2 cm). Općenito nakon posla odletio sam glavom kući kako bih se uredio. Pogriješio sam u činjenici da: prvo, nanio sam previše maske, a drugo, ona se nije mogla nanijeti na korijenje (a s druge strane, kakva je to maska ​​koja se ne može primijeniti na korijenje.), I treće, ja još uvijek ga je loše isprao.
4. Sljedeći put kada sam oprala kosu, koristila sam puno manju masku, nisam je nanosila na korijenje i pokušala sam je oprati još bolje. Učinak je već bio pristojan, ali ipak. Onaj dio kose, koji se nalazio iz korijena, osjećao se zadovoljavajuće, ali suhi krajevi... nakon što je ova maska ​​postala još vlažnija. To mi je postalo potpuno jasno nakon nekoliko prijava. Radi pokusa, oprao je kosu svojim provjerenim sredstvima. Bio sam blažen! I čim koristim ovu masku - to je to. Kapete do mojih suhih krajeva. Došao sam do zaključka da ovu masku za previše suhu kosu i dalje nije dobro koristiti, jer zbog prekomjerne količine silikona u ovoj maski, nakon korištenja, suha kosa postaje kruta i lomljiva. Dakle, Faberlić s ovom maskom očito je otišao predaleko. Nisam očekivao. Ispada da se ova maska ​​može koristiti na NE STRASNO oštećenoj kosi (na primjer, izbjeljena 2-4 tona, ne više tako da višak silikona nema gdje apsorbirati), a ako je 6-7 tona, onda neće uspjeti. A na korijenima se to ne može primijeniti ni u kojem slučaju. Glava je začepljena, počinje masni i jak češnjak..

Ova se maska ​​može koristiti, ali nije nužna, jer vjerujem da se ne vrijedi toliko gnjaviti s njom (ispada da mogu nanijeti samo na srednji dio kose - ovo je potpuna glupost). Nekako ga koristim, ali više neću kupiti.

Maska za puding za kosu "Avokado"

Proizvedeno po narudžbi tvrtke OberSC Faberlik, Moskva, ul. Nikopolskaya, 4
Zemlja porijekla: Rusija

Rok trajanja: 2 godine od datuma proizvodnje navedenog na pakiranju.

Maska za puding za kosu "Avokado"

Faberlic maska ​​za puding za kosu od avokada pomaže brzo popraviti oštećenu kosu, riješiti se podijeljenih krajeva i napuniti kovrče snagom. Vrlo osjetljiva prozračna tekstura omota svaku kosu i ona počinje djelovati odmah.

Kozmetička svojstva maske za puding

Ovaj proizvod ima apsolutno siguran i vrlo učinkovit sastav. Sadrži prirodna ulja i ekstrakte koji se odlikuju mega moći.

Svaka od ovih komponenti sadrži ogromnu količinu vitamina, minerala i masnih kiselina, koji su vrlo korisni i za kovrče i za vlasište. I ova maska ​​za puding, između ostalog, odlikuje se činjenicom da ima vegansku formulu.

Aktivne komponente:

Rezultat prijave:

Maska za puding vrlo brzo utječe na kovrče. Ne morate dugo čekati, jer kako bi hranjive tvari koje se nalaze u njemu prodrle u kosu i vlasište te u potpunosti otkrile njihova korisna svojstva, trebati će samo tri do pet minuta.

Stoga kosu možete brzo transformirati prije odlaska u restoran ili prije neplaniranog važnog sastanka. Osim toga, proizvod se brzo i lako distribuira duž cijele duljine kovrča, obavijajući svaku kosu.

I počinje djelovati odmah nakon primjene.

Prednosti upotrebe proizvoda:

Maska za puding Avocado ima brojne prednosti, a glavne su:

  1. Megapozitivni sastav. Sadrži komponente bogate hranjivim tvarima, koje su vrlo korisne za kosu i vlasište.
  2. Visoka efikasnost. Vrlo brzo vlaži i hrani kovrče, ojačavajući ih i vraćajući ih od korijena do samih krajeva.
  3. Zračna tekstura. Zahvaljujući njoj, proizvod se lako distribuira kovrčama i počinje djelovati trenutno.
  4. Prednosti za kosu i vlasište. Kovrče postaju trajnije, guste i glatke, stanje razdvojenih krajeva poboljšava se. Ispunjeni su zdravim sjajem i snagom. Glava je zasićena vlagom i hranjivim tvarima..
  5. Ušteda vremena. Tri do pet minuta dovoljno je da se vaše kovrče transformiraju.
  6. Prirodnost. Formula ovog proizvoda je veganska, dok je baza deterdženta biljnog porijekla. U sastav su samo prirodna ulja i ekstrakti.
  7. Sigurnost. Ne sadrži silikone, SLS / SLES i parabene.

Prije nanošenja maske za puding na kovrče, navlažite ih vodom i osušite ručnikom. Kosa bi trebala biti samo malo vlažna. Uzmi malo sredstava i raspodijeli ga duž cijele duljine kose. Ostavite da stoji 3-5 minuta, a zatim isperite kosu s mnogo tople, čiste vode..

Pomoću maske za puding Avocado vaša će kosa biti jaka, meka, sjajna i nevjerojatno glatka.!

Ispunite polja aplikacije i ostvarite pogodnosti

  • Popust na cijeli asortiman Faberlic
  • Dostava do najbližeg mjesta preuzimanja Faberlic;
  • Sposobnost razmjene i povratka;
  • Poklon od tvrtke kod sljedeće narudžbe;
  • Sposobnost napuštanja i čitanja recenzija.

Maska za kosu Faberlic

Ljepota žene nije samo odjeća i šminka, već i njegovana kosa. Prošla sam kroz puno proizvoda za njegu kose. Ne profesionalno, naravno, ali one koje se prodaju u običnim trgovinama. A onda sam došao do sestre u kadu, gledam njezinu seriju kose Faberlic. pokušao sam.

Faberlic maska ​​za kosu sadrži ekstrakte aloe vere, ginko bilobe, lotosa, suncokreta. Također uključuje ekstrakt planktona koji pomaže poboljšati metabolizam i jača kosu, te ekstrakt pamuka, koji kosu štiti od okoliša i izjednačava je.

Uporaba je jednostavna: nanesite nakon pranja 3-5 minuta i isperite toplom vodom. Učinak je predivan! Kosa je svilenkasta, poslušna. Osjećaj je kao da samo iz salona. Istodobno se ne osjeća na kosi, a ponekad se od nekih osjeća i osjećaj da nije isprao kosu. Koristim ga već drugi mjesec. Čak je i kosa počela manje curiti, čini mi se.

Ocjena: + 5 (koristit ću ga dok ne nađem nešto bolje)

komentari

Re: Faberlic maska ​​za kosu

sjajna maska, nakon što joj kosa izgleda prekrasno

  • Prijavite se ili registrirajte da biste objavljivali komentare

Re: Faberlic maska ​​za kosu

tek nakon toga ne morate čekati volumen iz kose

  • Prijavite se ili registrirajte da biste objavljivali komentare

Re: Faberlic maska ​​za kosu

Jako sam, vrlo zahvalna ovoj maski. Uz njenu pomoć obnovila sam kosu nakon još jednog neuspjelog eksperimenta. Dobila sam tako suho vlasište i kosu, pojavio se svojevrsni perut. sama kosa bila je gusta i beživotna. Sada je sve u redu.