Kategorija Liječenje

Rana sijeda kosa nije znak starenja: triholog je rekao zašto sijedi

Dugo se vjerovalo da pojava sijede kose ukazuje na istrebljenje tijela, preokret iz mladosti u starost. Siva kosa? Izvucite ga uskoro!

Ulje crnog kima za kosu

Ponekad svatko od nas počne gubiti kosu, a to je neizbježno. Normalno, svakodnevno gubimo od 50 do 100 vlasi. Ako ispadne više, onda je to razlog za zabrinutost. Ako započnete borbu protiv gubitka u ranoj fazi, tada je ne samo da možete zaustaviti, već i obnoviti izgubljenu kosu.

Cimet za kosu: učinkoviti recepti kod kuće

Cimet se koristi ne samo u kuhanju: ovaj začin, koji je izuzetno koristan za kosu i kožu, popularan je i u kozmetologiji za pripremu proizvoda za šminku. Sastav cimeta uključuje vitamine i komponente, pomoću kojih možete ubrzati rast, vlažiti, riješiti se masnog sjaja, peruti, gubitka, poboljšati strukturu kose.

Ako kosa ispada, ono što nedostaje u tijelu?

Čak i dijete zna da su zdrava, jaka kosa i jaki nokti pokazatelj da je osoba zdrava. Ali ako ispadne kosa, onda našem tijelu nešto nedostaje. Zapravo postoji mnogo razloga, uključujući i one povezane s hormonskim promjenama, izlaganjem stresu ili nevažnoj ekologiji.

Ne možete zabraniti kovrčavi život: odabiremo najbolje uvijače za kosu

Sanjate lijepe kovrčave kovrče? Pegla za curling vaš je glavni saveznik. Odabir najboljih uvijača za kosu kako biste stvorili elegantan volumetrijski stil.

Kako odabrati pravi šampon za gubitak kose?

Problemu gubitka kose treba pristupiti sveobuhvatno. Važno je pravilno dijagnosticirati uzrok, što dovodi do gubitka kovrča, i razviti strategiju za borbu protiv njega.

Uvijajte kratku kosu


Nedavno ste napravili modernu frizuru, zaista vam se dopada, ali postoji jedna značajna "NIŠTA" - sada ne znate kako naviti kratku kosu na curlers.?Unatoč činjenici da se ovaj problem kod djevojčica pojavljuje prilično često, prilično je rješiv.

Karakterizacija karcinoma vlasišta

Pod pojmom rak kose obično se podrazumijeva kao bazalni stanični oblik raka vlasišta. Tumor je patološki proces praćen transformacijom stanica bazalnog sloja epiderme.

Sapun za pranje rublja - koristi i štete

Danas su police trgovina pune raznovrsnih kozmetičkih i kućanskih proizvoda koji su prikladni za kućnu upotrebu. U pokušajima da pronađu ono što žele, ljudi se gube od izbora velikih razmjera.

Naši stručnjaci

Časopis je stvoren kako bi vam pomogao u teškim vremenima kada ste vi ili vaši najmiliji suočeni s nekim zdravstvenim problemom!
Allegolodzhi.ru može postati vaš glavni pomoćnik na putu do zdravlja i dobrog raspoloženja!

Uzroci teške lomljivosti vlasi

Zdrava i lijepa kosa odraz je unutarnjeg stanja tijela i pokazatelj pravilne njege. Stoga se svaki problem s kosom percipira vrlo oštro. I još uvijek nijedna žena nije bila ukrašena suhim, razdvojenim krajevima.

Kako se zauvijek riješiti uši i gnjida?

Ako odvojite dovoljno vremena za osobnu higijenu, više je nego čudno otkriti da su insekti zaviti u vašu kosu. Nažalost, napredak nije uspio uništiti uši, pa je prilično teško, ali sasvim moguće, zaraziti se ušijem.