Kategorija Maslac

Crvene mrlje na glavi: dijagnosticirati uzroke

U kontaktu s:
Facebook:
Cvrkut:Slijedite @Data_Realty
Kolege:
Fotografija s stranice: 03online.comSviđalo nam se to ili ne, ali u posljednjih stotinu godina, znanost općenito, kao i medicina posebno, napredovale su mnogo dalje nego u cijeloj ljudskoj povijesti prije toga.

Najbolja boja za kosu

S problemom odabira boje za kosu redovito se suočavaju milijuni žena. Asortiman sredstava za bojenje može vas natjerati na razmišljanje: to su toni, nestabilni balzami i šamponi, meke boje bez amonijaka, sjajila i postojane boje.

Kako se koristi katran šampon?

Sastav, korisna svojstva brezovog katrana za kosu, moguće kontraindikacije. Najbolji šamponi od katrana, recept za kućni lijek, pravila uporabe. Prave recenzije djevojaka.

Naučite kako oprati kosu rjeđe: provjereni savjeti

Izgled uredno i uredno važan je zadatak svake osobe. A kosa je prva stvar koja vam plijeni oko pri komunikaciji, pa bi one uvijek trebale biti barem čiste.

Saznajte možete li zaustaviti proces sijede kose u ranoj dobi

Kosa se obično počne siviti u starosti. Međutim, moderna statistika pokazuje da su i prije u mogućnosti promijeniti boju. Prema studijama, do 25 godina siva kosa često se pojavljuje u Europljana.

Amonijev laureth sulfat: opis opasnosti po zdravlje

Amonijev lauril sulfat tvar je produkt kemijske sinteze. Komponenta ima izvrsnu sposobnost pranja i čišćenja, obdarena učinkom suzbijanja patogene flore.

Darsonval za kosu: koristi i štete, primjena

Sadržaj članka:Darsonvalizacija je fizioterapeutska metoda liječenja tijela. Terapeutski učinak Darsonval uređaja temelji se na izloženosti izmjeničnoj pulsirajućoj visokofrekventnoj struji.

Šampon za glavu i ramena

Heden Scholders je vrlo, vrlo poznati šampon (zahvaljujući hiper reklami), koji uključuje različite tipove za gotovo sve (ili sve?) Tipove kose. Prilično elegantno zakrivljeno pakiranje odmah privlači vašu pažnju.

Najbolji šamponi za masnu kosu: kako odabrati pravi lijek

Svaka žena sanja o luksuznoj kosi. Upravo loša ekologija, neuravnotežena prehrana i nepravilno odabrana njega štetno djeluju na zdravlje, narušavajući lojne žlijezde.

Recepti za izradu maski za lepršavu kosu kod kuće - brzo i učinkovito

Mnogi muškarci ne razumiju želju djevojčica da radikalno promijene boju kose, navijaju ih, ispravljaju ili pribjegavaju salonitnim postupcima koji će dugo vremena dati željeni učinak.

Set za zastita kose Estelle

Zaštita kose postupak je dizajniran ne toliko za vanjski učinak koliko za brzo zasićenje kose vitamin-nutritivnim kompleksom.Kosa poprima izgled naslovnice časopisa, a sličan rezultat postiže se u samo jednoj sesiji.

Podijeli ovo

Ovaj proizvod nije dostupan za isporuku u vašu regiju. zahvaliti!Uvijek težimo najboljem kako bismo svoje kupce oduševili najboljim cijenama..Lijep pozdrav, Wildberry Internet trgovina.Dodano listi čekanja