Recenzije o Minoksidil Kirkland 5

Recenzije o 5-postotnoj koncentraciji Minoksidila izdvajaju ga kao jedan od najučinkovitijih lijekova za liječenje androgenetske alopecije. Najpopularniji proizvodi proizvedeni pod markom Kirkland. Od svih proizvoda za kosu Minoksidil 5 prema pregledu zauzima vodeće mjesto. Široko se koristi za obnavljanje kose kako u početnoj fazi ćelavosti, tako i u procesu produljenog liječenja. Vrijednost za novac Minoksidil Kirkland 5 prema kupcima je posebno optimalna u usporedbi s vršnjacima. Lijek je klinički testiran i odobren od FDA (SAD). U Europi je registriran kao lijek protiv gubitka kose, namijenjen i muškarcima i ženama.

Prednosti Kirkland Minoksidila prema recenzijama kupaca

Popularnost lijeka od 5% zaslužna je za njegovu visoku sposobnost poticanja rasta kose. O rezultatima primjene Kirkland Minoksidila sve je više recenzija zadovoljnih kupaca. Svoj izbor objašnjavaju sljedećim prednostima lijeka:

  • Profitabilnost. Jedna bočica dovoljna je za točno mjesec dana korištenja.
  • Pristupačna cijena.
  • Jednostavnost korištenja. Pomoću pipete losion se nanosi na problematična područja u roku od 15 sekundi.
  • Visoka efikasnost. Recenzije o Minoksidil Kirkland 5% bilježe brži rezultat obnove kose u odnosu na proizvode niže koncentracije.

Nuspojave se primjećuju u rijetkim slučajevima. To se obično događa kada se lijek nepravilno koristi. Prema recenzijama kupaca, Minoksidil 5 nije inferiorniji od skupljih sredstava kao stimulatora rasta kose..

Negativne recenzije o Kirkland Minoksidil koncentraciji 5%

Povećani sadržaj aktivne tvari u pripravku zahtijeva oprezniju upotrebu. Ponekad postoje pritužbe na svrbež, peckanje, iritaciju kože koji nastaju nakon nanošenja proizvoda. Takva je reakcija izazvana zanemarivanjem kontraindikacija i pravila uporabe koja su navedena u uputama. Povremeno, recenzije Kirkland Minoksidila od 5 posto bilježe brzo onečišćenje kose nakon upotrebe lijeka, povezano s individualnim karakteristikama. U takvim slučajevima proizvod morate nanositi noću, a ujutro oprati kosu.

Unatoč negativnim recenzijama o Minoksidilu 5%, lijek je u velikoj potražnji. Uvijek se može naručiti na našoj web stranici minox1.ru, popunjavanjem posebnog obrasca ili pozivom na +7 499 391-63-16.

Minoksidil za žene - nuspojave, recenzije sa fotografijama

Glavni ukras žene je kosa. Gusta kosa i svilene elastične kovrče mogu izazvati zavist u okolnim damama i postati središte pozorne pozornosti suprotnog spola. Nažalost, ne možemo se uvijek pohvaliti izvrsnim zdravljem, i kao rezultat, njegovanom šišanjem. Minoksidil pomaže u rješavanju mnogih problema. Lijek se bori s problemima ćelavosti nakon porođaja, s promjenom hormonalne razine. Gubitak volumena nastaje i nakon učestalih mrlja, tijekom stresa, pothranjenosti i zbog kroničnih bolesti.

Kozmetički lijekovi na bazi minoksidila ženama vraćaju gustoću i čvrstoću pramenova i potiču rast folikula dlaka. Za vanjsku upotrebu, lijek povećava mikrocirkulaciju krvi, pomaže u jačanju vlasi i sprječava njihov gubitak.

Obrazac za puštanje lijekova

U terapijske svrhe dostupan je u obliku otopine s 2% i 5% formule za sadržaj aktivne tvari.

Primjena za gore navedene svrhe isključivo je vanjska. Otopina je u obliku spreja i losiona s 2% i 5% formulom za sadržaj aktivne tvari. Tekućina hrani niti, sprečava njihovu krhkost i suhoću. Djelovanje lijeka je posebno korisno za djevojke koje redovito rade permu i bojanje..

Kako djeluje lijek?

Obično je ovaj lijek za alopeciju propisan i muškarcima i ženama. Međutim, koncentracija tvari u otopini bit će različita. Dakle, stručnjaci preporučuju Minoksidil za žene u obliku spreja i otopine s 2% sadržaja tvari, za razliku od muškaraca: za njih je doza 5%. Ova razlika je zbog činjenice da ćelavost u jakoj polovici čovječanstva nastaje zbog nasljednosti, a žene su sklone gubitku kose zbog hormonalnih kvarova nakon porođaja, dijete ili kozmetičkih postupaka.

Kvaliteta lijeka cijenjena je dugi niz godina, prvenstveno zato što tvar aktivira folikule i potiče rast kose. Lijek daje volumen frizuri kada se koristi profilaktički od ćelavih mrlja koje se pojavljuju u zrelijoj dobi.

Pozitivni trenuci iz upotrebe:

  • jača i liječi strukturu kose nakon bojenja i kovrčanja;
  • obnavlja rast kose na "zaspanim" područjima;
  • pomaže kod ćelavosti zbog hormonskih poremećaja i zbog promjena povezanih s dobi;
  • pomaže čak i kod alopecije u prisutnosti kroničnih bolesti.

Učinkovitost lijeka ovisi o trajanju uporabe. Nakon otkazivanja, dlake mogu ponovo početi ispadati: ovo je značajan minus kada koristite Minoksidil za žene. Da biste to izbjegli, tretmanu morate pristupiti sveobuhvatno.

Rezultati: stvarne fotografije prije i nakon upotrebe

Kao i većina lijekova protiv ćelavosti, Minoksidil djeluje na krvne žile koje su blizu vlasišta. Omogućuje protok krvi, zbog čega se folikuli dlake aktiviraju. Jedan od prvih lijekova za alopeciju propisan je Minoksidil za žene. U stanju je potaknuti rast novih žarulja iz kojih će se pojaviti nove dlake. Ispod možete vidjeti kako djeluje Minoksidil. Recenzije dame elokventno govore u prilog lijeku.

Kako koristiti lijek

Otopine nisu teške za upotrebu: morate je nanijeti na čisto, suho vlasište laganim masažnim pokretima. Potrebno je ravnomjerno držati bocu s raspršivačem, proizvod se ne smije isprati. Trajanje uporabe propisuje stručnjak; reći će vam koji postotak tvari u otopini je pravi za vas.

Vrijedno je započeti lijek u početnoj fazi androgenetske alopecije. U ovom će slučaju liječenje biti učinkovito. Za žene se uglavnom propisuje otopina s 2% sadržaja tvari. Šamponi, lijekovi, losioni i pjene za žene pogodni su za sve tipove kose i uspješno će se nositi s početnom fazom ćelavosti i naprednim slučajem.

Što trebate znati o nuspojavama

Prije nego što počnete koristiti lijek, trebate se posavjetovati s trihologom, jer Minoksidil ima niz kontraindikacija i može imati nuspojave.

Ne može se koristiti ako:

  • vlasište je oštećeno ili upaljeno;
  • tijekom trudnoće i dojenja;
  • kontraindiciran kod djece;
  • prisutne su alergijske reakcije;
  • zastoj srca.

Predoziranje je opasno kod glavobolje i privremenih problema s vidom. U tim slučajevima trebate odmah konzultirati liječnika.

Lijekovi na Minoksidilu za žene mogu se kupiti u ljekarnama. Cijene mogu varirati, ali prosječni trošak boce je od 800 do 1000 rubalja.

Da biste razumjeli uzrok gubitka kose, vrijedno je proći pregled u klinici. Problem je moguće riješiti samo uz pomoć složenog liječenja. Ako je bolest uzrokovana hormonskim zatajenjem, prvo morate uspostaviti ovo područje zdravlja, a Minoksidil će u ovom slučaju biti pomoćnik. U kroničnim bolestima liječenje će biti drugačije. Liječnik će vam reći sve oblike terapije..

12 komentara na “Minoksidil za žene - nuspojave, recenzije sa fotografijama”

I odlučila sam ojačati i poboljšati svoje kovrče. Čula sam o ovom lijeku od moje tetke, ona ga stalno koristi za prevenciju i jačanje kose. Sada su postali nekoliko puta deblji, super efekt, nisam očekivao!!

I samo imam rijetku kosu, odlučio sam pokušati ponoviti Minoksidil. Cijena je mala, dakle stvarna. Sada je rep čak postao deblji na dodir.

Kad sam prvi put primijetio mrlje na koži na glavi s apsolutno nikakvim naznakom vegetacije, počeo sam paničariti. Nisam znala do kojeg liječnika trčati i što da radim. Zatim sam se, smirivši malo, otišao vidjeti trihologa. Propisao mi je sprej s Aleranom. Recenzije žena na forumima bile su u korist lijeka i odlučila sam ga kupiti. Pa, što kupiti u Moskvi nije problem. Nakon 4 mjeseca, mjesto se potpuno obraste. Bonus je bio volumen, koji prije toga nije bio.

Moja obitelj i ja preselili smo se u drugi grad i morali smo napustiti posao. Iskustva o uređaju na novom mjestu oštetila su mi kosu. Ali ja sam liječnik po izobrazbi i znam da u takvim slučajevima trebate utrljati u vlasište. Nakon mjesec dana, sve se oporavilo.

Naravno, nisam djevojka, ali također ne želim prerano da ćelav. Pa kad sam vidjela kako mi se kosa tanji, požurila sam u ljekarnu. Kupio sam Regein losion po savjetu prijatelja. Prvi mjesec nisam osjetio razliku, ali nastavio je trljati. Nakon 2 mjeseca korištenja primijetio sam da postaju gušće, na plešama su se pojavile guske. Zahvaljujem prijatelju što me nagovorio na vrijeme.

Imam 4 djece, a dvoje mlađih učenika još su školarci, stalna iskustva ne dopuštaju mi ​​da udahnem i udahnem. Kao rezultat toga, konstantno lemljenje)). Ovaj lijek pomogao je da se izbori s početnom ćelavošću..

Kad je rodila sina, kosa joj je počela snažno puhati. Ujutro sam sa jastuka sakupio čitavu gomilu. Mislio sam da ću ostati ćelav. Dobro je što postoji Internet, popeo sam se i počeo tražiti sredstva. Tako sam našao Minoksidil za žene. Fotografije prije i nakon upotrebe bile su impresivne. Kupio sam proizvod i ne žalim.

Imao sam operaciju, a gubitak kose bio je nuspojava anestezije. Morala sam žurno kupiti pjenu za žene. Cijena je normalna, a rezultat zadovoljan, postali su jači i više ne ispadaju.

Avitaminoza me dovela u ljekarnu. Kupila sam vitamine, a Minoksidil mi je savjetovao kosu. Koristim 3 mjeseca, efekt na lice.

Ja sam po struci frizer. Kad sam primijetila da kod češljanja ostaje mnogo dlaka na češlju, odlučila sam ga ne odlagati i započela sam koristiti Minoksidil. Ojačala ih je i raduj se što sam s vremenom požurila spasiti kosu.

2% -tna otopina mi je pomogla, koristila sam je za profilaksu kad sam primijetila da mi kosa počinje ispadati više nego inače. Sada je glava u punom redu)

U mom slučaju, ovaj se alat pokazao najboljim, od svih onih koje sam pokušao. Ne samo da je zaustavio gubitak kose, već je i ojačao i učinio ga debljim!

Minoksidil 5 za recenziju kose!

U posljednje vrijeme sve se više muškaraca i žena suočava s problemom gubitka kose. Prema statističkim podacima, 27% žena i 45% muškaraca godišnje se obraća stručnjacima na ovom polju. Štoviše, u posljednjih 5 godina učestali su pozivi osoba mlađih od 20 godina. Koji je razlog takvog uzorka? Zašto danas ima toliko mladih ljudi koji pate od ćelavosti? I što je najvažnije - postoje li načini za rješavanje gubitka kose?

Prvo, ne žurite s očajem. Protiv ćelavosti se može i treba boriti. Svjesni smo brojnih slučajeva potpunog oporavka od ove bolesti uz minimalni trud i novac. Mislim da smo svi dobro upoznati s brojnim maskama za kosu s biljnim uljima, tehnologijom masaže glave, darsonvalom. Ali što učiniti ako ništa od navedenog ne pomogne?

Među brojnim pregledima različitih metoda borbe protiv ćelavosti, vodeće mjesto zauzimaju pregledi lijeka zvanog minoksidil. Trenutno je najučinkovitiji tretman za androgenetsku alopeciju kod žena i muškaraca. Minoksidil je lijek s kemijski sintetiziranom tvari koja ima poticajni učinak na rast kose. Povećava krvne žile, opuštajući ih. To dovodi do povećanja protoka krvi u folikule dlake i do povećanja njihove aktivnosti na staničnoj razini. U konačnici, gubitak kose djelomično ili potpuno prestaje, a rast nove neoštećene kose se ubrzava. Minoksidil djeluje stimulativno na žarulju za kosu.

Na temelju pregleda minoksidila zaključeno je da se učinak lijeka pojavljuje nakon otprilike dva do tri mjeseca redovite primjene. Štoviše, kako pokazuju pregledi, već u dvanaestom mjesecu uporabe količina kose dostiže svoju maksimalnu vrijednost, a u budućnosti već postoji postupak jačanja i održavanja postignutog rezultata. Minoksidil treba primjenjivati ​​samo na problematična područja vlasišta dva puta dnevno, po 1 ml. Najprikladnije je koristiti lijek ujutro i navečer. U slučaju da imate početnu fazu ćelavosti, bit će dovoljna jednokratna upotreba. Ako vam jedan put nije dovoljan, ubuduće se možete prebaciti na dva puta. Glavna stvar ovdje je redovita upotreba. Nakon primjene minoksidila, lijeku je potrebno vrijeme da se apsorbira (otprilike 3-4 sata). Stoga se odmah nakon nanošenja ne preporučuje pranje kose, jer u protivnom postoji vjerojatnost da se lijek neće pravilno apsorbirati, pa kao rezultat toga nećete dobiti željeni učinak.

Svjesni smo brojnih slučajeva i potpunog zaustavljanja procesa gubitka kose i djelomičnog obustavljanja ćelavosti. Prikupili smo samo nekoliko recenzija o minoksidilu, tako da je lakše shvatiti kako ovaj lijek djeluje..

"Dogodilo se! S ponosom se mogu nazvati vlasnikom guste kose. Želim reći puno hvala onima koji su stvorili ovaj čudotvorni lijek. Borio sam se s gubitkom kose više od 10 godina. Toliko se metoda koristi na mojoj glavi koja pati dugo, što je teško izbrojati. Došla sam do točke da sam spremna da se odužim i prihvatim sebe onakvim kakav jesam. Točno prije godinu dana, slučajno, pročitala sam o ovom lijeku. Odlučila sam da u biti nemam šta izgubiti i probala sam. Prva dva mjeseca su potpuno razočaranje. Tek sada razumijem što terp od ovdje - nije posljednje što se prvi primjetan efekt pojavio tek nakon 6 mjeseci neprekidne primjene. Sada imam 36 godina i prvi put u životu sretan sam kad su me dlake prestale tresti sa ili bez samo prilaska ogledalu i osmijeha. "....

"Kosa je počela puštati u 18 godina, pojavili su se prvi znakovi ćelavosti. Tada sam nosila dugu kosu, nakon 3-4 godine došlo je do kratke frizure, budući da je sprijeda bilo vrlo malo kose, proučavala sam puno recenzija o minoksidilu. Odlučila sam ga isprobati. Na fotografiji "prije" imam 25 godina, fotografirati "poslije" nakon godinu i pol korištenja minoksidila. Sada samo podržavam rezultat, ponekad se uopće ne razmazujem! Vrlo sam zadovoljan rezultatom, nastavite, momci! "

Minoksidil je opasna navika


Minoksidil je popularan lijek koji se koristi za propisivanje gubitka kose. Međutim, to nije jedini učinkovit i ne najsigurniji način borbe protiv alopecije. Zašto je minoksidil opasan i kako ga se može zamijeniti? Mi ćemo reći u ovom članku.

Što je minoksidil??


Minoksidil je vazodilatacijski hipotenzivni lijek čija je nuspojava stimulacija rasta kose. Štoviše, ovaj je lijek izvorno stvoren za liječenje čir na želucu, za koje se ispostavilo da je beskoristan, ali pojavila su se njegova vazodilatacijska svojstva. Kao rezultat toga, počeli su ga koristiti za snižavanje krvnog tlaka, tijekom kojeg je otkrivena sljedeća nuspojava - rast kose. Štoviše, mehanizam kojim minoksidil utječe na rast kose nije u potpunosti poznat i nije proučen. Vjerojatno se učinak postiže širenjem krvnih žila, što pomaže povećati pristup krvi, kisika i hranjivih tvari u folikule dlake. Nakon dobivanja hranjivih tvari i kisika, folikuli počinju djelovati aktivnije, proizvodeći jaču i gustu kosu.

Zašto je minoksidil toliko popularan?


Minoksidil je već postao tradicionalni lijek koji se širom svijeta propisuje za liječenje alopecije, posebno androgenetskog (AHA). Propisujte, unatoč brojnim kontraindikacijama i nuspojavama, koji minoksidil ima poput bilo kojeg lijeka. Činjenica je da dugo vremena nije bilo alternative - minoksidil je bio gotovo jedini lijek koji je dao učinak. Na to su navikli i liječnici i pacijenti. Do danas se nisu pojavila ništa manje učinkovita, a opet bezopasna sredstva, kako to kažu svi napredni triholozi. Ali moć navike u suradnji s "minoksidil" poslom ponekad ne daje običnim potrošačima priliku da saznaju istinu.
Istovremeno, činjenica da je minoksidil propisan "za sve", bez obzira na spol i uzroke gubitka, već bi trebala biti alarmantna. Uostalom, ne postoji univerzalna terapija, na primjer, kardiovaskularne ili bakterijske bolesti - liječenje se uvijek odabire pojedinačno i u pravilu je složeno.
Kontraindikacije za uporabu minoksidila:

  • Kronične bolesti krvožilnog sustava;
  • Akutne kožne bolesti;
  • Zarazne bolesti;
  • Tumori (lijek ne uzrokuje rast neoplazmi, ali povećava rizik od metastaza);
  • Otvorene rane (posjekotine, ogrebotine), čirevi, opekline na vlasištu;
  • Trudnoća i dojenje;
  • Stariji od 18 godina.

Što je opasno minoksidil?


Prvo, nuspojave:

  • glavobolje;
  • Vrtoglavica
  • Srčana palpitacija, bol u srcu;
  • Neželjeni rast dlaka na licu;
  • Iritacija vlasišta, peckanje, suhoća, nepropusnost;
  • Sa suhom vrstom vlasišta - moguća je seboreja i perut;
  • Oticanje ruku i nogu;
  • Rijetko - alergijske reakcije.


Važno je i za vlasnika kućnih ljubimaca znati da je minoksidil izrazito toksičan za mačke te nakon kontakta izaziva trovanje do smrti.

Drugo, to je ovisnost i izraženi sindrom povlačenja.
Glavna opasnost minoksidila leži u činjenici da se s vremenom - nakon 2-3 godine sustavne primjene - kapilare, koje se sve ove godine redovito šire pod utjecajem minoksidila, prestaju širiti i više ne postaju osjetljive na djelovanje minoksidil komponenata. Lukovice koje su navikle uzimati puno hrane za to vrijeme, prestaju ga jesti i započinje intenzivan gubitak. Zbog toga se pojavljuju sve veće doze minoksidila: u 80-ima je bio 2%, u 90-ima se pojavio 5% minoksidila, sada dostiže 15%. Što je veća doza, to je više nuspojava. Pored toga, raznim moćnim tvarima, uključujući hormone, počinju se dodavati pripravci s minoksidilom, kako bi se nekako sačuvao njegov učinak kod onih koji minoksidil koriste dulje vrijeme. Postajete "talac" minoksidila - morate ga stalno koristiti i neprestano povećavati doziranje.
Minoksidil je lijek koji se treba koristiti vrlo dugo, ili, u slučaju izražene AHA kod muškaraca, doživotno. A ako vam minoksidil uzrokuje nuspojave, onda postaje ili opasan ili potpuno nemoguć.

Kako se "maknuti" s minoksidilom?


Ako minoksidil koristite nedavno, a ne svaki dan (2-3 puta tjedno ili barem svaki drugi dan), tada biste trebali postupno prijeći na sigurnu učestalost upotrebe - jednom svakih 7-10 dana.
Ako sustavno primjenjujete minoksidil dulje od godinu dana, postupak odvikavanja trajat će najmanje 2-3 mjeseca. Triholozi preporučuju sljedeću shemu:
Tijekom prva 2-3 tjedna prelazimo iz svakodnevne primjene minoksidije na upotrebu svaki drugi dan i promatranje. Ako se gubitak kose ne poveća, pređite na sljedeću fazu. Ako se gubitak poveća, dodajemo druga sredstva: vitaminske komplekse (iznutra), losione i serume bez minoksidila (izvana);
Sljedeća 2-3 tjedna koristimo minoksidil s učestalošću 1-2 puta tjedno.
Tijekom sljedeća 2-3 tjedna, naš zadatak je ići u raspored prijave 1 put u 7-10 dana.
Odmah napominjemo da često nije moguće samostalno "skinuti" minoksidil, pa je bolje koristiti pomoć stručnjaka.

Kako prepoznati minoksidil?


Danas proizvode s minoksidilom proizvode različiti proizvođači pod različitim nazivima. Stoga budite oprezni i pročitajte sastav na etiketi - potražite aktivnu tvar "minoksidil". Takva sredstva dopušteno je prodavati samo u ljekarnama - nećete ih pronaći u kozmetičkim trgovinama. Međutim, postoji popularni analog minoksidila - amineksil (lite verzija minoksidila). Dozvoljeno je uključiti se u kozmetiku i zbog toga se može kupiti bilo gdje. Ali po svojim nedostacima sličan je minoksidilu, tako da morate pažljivo proučiti sastav prilikom kupnje čak i kozmetike protiv gubitka kose. Amineksil je označen kao "amineksil".

Učinkovita i sigurna alternativa


Minoksidil, osim svojih nedostataka, ne pomaže svima. Stoga, čak i ako odlučite koristiti minoksidil, ne biste ga trebali odabrati kao monoterapiju. Liječenje gubitka kose uvijek treba biti sveobuhvatno, a ako će minoksidil biti prisutan u njemu, koristite ga ne više od 1 puta u 7-10 dana.
Terapija bi trebala biti višesmjerna. To može uključivati ​​unos vitaminskih kompleksa i kozmetičke postupke te upotrebu vanjskih proizvoda na temelju vitamina, aminokiselina, biljnih ekstrakata, peptida.
Koji će vam alat pomoći? Samo će nadležni triholog odgovoriti na ovo pitanje. On vam po potrebi može odrediti konzultacije s drugim specijalistima ako je, na primjer, gubitak povezan s kršenjem cirkulacije krvi zbog cervikalne osteohondroze ili hormonalne neravnoteže.
Također treba razumjeti da minoksidil može utjecati na samo jedan uzrok gubitka kose - lokalnu cirkulaciju krvi koja je oštećena. Istodobno se gubitak volumena može povezati s drugim čimbenicima:

  • nedostatak hranjivih sastojaka;
  • djelovanje hormona dihidrotestosterona (DHT), koji uzrokuje distrofiju folikula dlake s AHA;
  • spor ili nedostatak rasta nove kose.


Suvremene metode borbe protiv gubitka kose odmah utječu na sve ove uzroke, pomažući poboljšati lokalni protok krvi, hraniti korijenje potrebnim tvarima i blokirati DHT, kao i potaknuti rast nove kose koristeći sigurne faktore rasta. Takvi proizvodi uključuju serum na bazi peptida, vitamina i biljnih ekstrakata. Međutim, nemaju nuspojave, kontraindikacije, sindrom povlačenja i ne izazivaju ovisnost. Peptidni serumi su dostojna i sigurna alternativa minoksidilu i njegovim analogima, tako da danas više nema potrebe za uklanjanjem nedostataka minoksidila.

HeavyBeard brada & minoksidil forum

Na forumu se raspravlja o problemima rasta brade i brkova

  • Popis foruma ‹Primjena lijekova‹ Minoksidil
  • Promjena veličine fonta
  • Za ispis
  • Pitanja
  • registracija
  • ulazni

OPREZ! 15% minoksidila iz ii otopine

OPREZ! 15% minoksidila iz ii otopine

Humanbrain »19. studenog 2015., 19:34

Re: UPOZORENJE! 15% minoksidila iz kiflice

naDne »25. studenog 2015. 5.30

Re: UPOZORENJE! 15% minoksidila iz kiflice

Humanbrain »25. studenog 2015. 13.28.

Re: UPOZORENJE! 15% minoksidila iz ii otopine

naDne »26. studenog 2015. 09:16

Re: UPOZORENJE! 15% minoksidila iz ii otopine

Travnik »18. travnja 2017. 15:08

Bilo da je razgovarano o tome ili ne, ne sjećam se, ALI:
Ispada.
Cink: inhibitor enzima 5-alfa reduktaze, blokira proizvodnju DTH. U visokim koncentracijama cink može u potpunosti inhibirati aktivnost enzima.
Piridoksin: Ovo je vitamin B6, sastojak topiv u vodi, koji ima vitalnu ulogu kao kofaktor u velikom broju glavnih enzima ljudskog tijela. U liječenju ćelavosti vitamin B6 pojačava inhibitorni učinak cinka. Stimulator rasta kose.
Izvod iz studije Stamatiadis iz 1988. godine:
Inhibicija 5-alfa reduktaze u ljudskoj koži cinkom i azelaičnom kiselinom Učinak cinkovog sulfata i azelainske kiseline na 5-alfa reduktazu na ljudskoj koži proučavan je in vitro ispitivanjem s 1,2 [3H] -testosteronom kao supstratom. Kada se doda u koncentraciji od 3 ili 9 mmol / L, cink je postao moćan inhibitor 5-alfa reduktaze. U visokim koncentracijama cinka potiskuje se enzimska aktivnost. Azelainska kiselina je također moćan inhibitor 5-alfa reduktaze; inhibicija je otkrivena u koncentracijama do 0,2 mmol / L i završena je pri 3 mmol / L. Zapažen je aditivni učinak dvaju inhibitora. Vitamin B6 pojačava inhibitorni učinak cinka, ali ne i azelainske kiseline, sugerirajući da su uključena dva različita mehanizma. Kada su istovremeno dodane tri tvari u vrlo niskim koncentracijama, koje nisu bile učinkovite u samoći, dobivena je 90% inhibicija 5-alfa reduktaze. Ako se inhibicija potvrdi in vivo, cinkov sulfat u kombinaciji s azelaičnom kiselinom može biti učinkovito sredstvo u liječenju androgenih patologija ljudske kože.
Izvor: http://www.nazdor.ru/topics/improvement. nt / 470976 /

Na temelju ovog zaključka. Budući da je dihidrotestosteron potreban za rast brade brade., Cink se ne može koristiti za poticanje rasta folikula dlake na bradi. A posebno s vitaminom B6 (piridoksin).

I u dvije godine pojeo sam puno cinka, ponekad zajedno s B6.

Re: UPOZORENJE! 15% minoksidila iz ii otopine

Humanbrain »19. travnja 2017. 20:17

Bilo da je razgovarano o tome ili ne, ne sjećam se, ALI:
Ispada.
Cink: inhibitor enzima 5-alfa reduktaze, blokira proizvodnju DTH. U visokim koncentracijama cink može u potpunosti inhibirati aktivnost enzima.
Piridoksin: Ovo je vitamin B6, sastojak topiv u vodi, koji ima vitalnu ulogu kao kofaktor u velikom broju glavnih enzima ljudskog tijela. U liječenju ćelavosti vitamin B6 pojačava inhibitorni učinak cinka. Stimulator rasta kose.
Izvod iz studije Stamatiadis iz 1988. godine:
Inhibicija 5-alfa reduktaze u ljudskoj koži cinkom i azelaičnom kiselinom Učinak cinkovog sulfata i azelainske kiseline na 5-alfa reduktazu na ljudskoj koži proučavan je in vitro ispitivanjem s 1,2 [3H] -testosteronom kao supstratom. Kada se doda u koncentraciji od 3 ili 9 mmol / L, cink je postao moćan inhibitor 5-alfa reduktaze. U visokim koncentracijama cinka potiskuje se enzimska aktivnost. Azelainska kiselina je također moćan inhibitor 5-alfa reduktaze; inhibicija je otkrivena u koncentracijama do 0,2 mmol / L i završena je pri 3 mmol / L. Zapažen je aditivni učinak dvaju inhibitora. Vitamin B6 pojačava inhibitorni učinak cinka, ali ne i azelainske kiseline, sugerirajući da su uključena dva različita mehanizma. Kada su istovremeno dodane tri tvari u vrlo niskim koncentracijama, koje nisu bile učinkovite u samoći, dobivena je 90% inhibicija 5-alfa reduktaze. Ako se inhibicija potvrdi in vivo, cinkov sulfat u kombinaciji s azelaičnom kiselinom može biti učinkovito sredstvo u liječenju androgenih patologija ljudske kože.
Izvor: http://www.nazdor.ru/topics/improvement. nt / 470976 /

Na temelju ovog zaključka. Budući da je dihidrotestosteron potreban za rast brade brade., Cink se ne može koristiti za poticanje rasta folikula dlake na bradi. A posebno s vitaminom B6 (piridoksin).

I u dvije godine pojeo sam puno cinka, ponekad zajedno s B6.

Re: UPOZORENJE! 15% minoksidila iz ii otopine

Pozdrav1 »20. travnja 2017. 12:15

Re: UPOZORENJE! 15% minoksidila iz ii otopine

Vit »20. travnja 2017. 13:46

Re: UPOZORENJE! 15% minoksidila iz ii otopine

barbudo88 »19. kolovoza 2017. 19:31

nakon 5% minoksidila malo više od 1 godine, odlučio sam dodati 15% ii otopine sa samo 5% azelaične kiseline, i nisam znao što nije u redu.
Koristim ga gotovo mjesec dana, ali samo u večernjim satima 5% Kirkland

Dakle, na brkovima i bradi su se pojavili ćelavi žarišta u obliku krugova i pruga veličine do 5-7 mm, s gotovo potpunim nedostatkom kose, tj. Brada je ćelav! i tamo sam odrastao sa 16 godina, očito sam dobio na ovoj azelaičnoj kiselini? Da i plus cink pio se ponekad ovih dana.

Što sada učiniti i kako biti? Naravno da je više neću koristiti, ali hoće li se sada sve vratiti.

Minoksidil: istina ili razvod? Iskrene recenzije kupaca

Minoksidil za rast kose pomaže u jačanju i rastu kose, normalizira funkciju folikula. U ovom ćemo pregledu pogledati Minoksidil za rast kose - što je to: novi alat koji će vam pomoći ili drugo varanje? Ako ste već imali iskustva s korištenjem ili primjenom, podijelite ga s drugima u komentarima na recenziju..

Minoksidil je lijek koji ima zanimljivu povijest pojave. Prvotno se koristila za liječenje čira na želucu. Ali korisnici su počeli primjećivati ​​nuspojavu u obliku brzog rasta kose. Ovaj „nedostatak“ brzo je prerastao u vrlinu, a lijek se počeo uzimati uz androgenu alopeciju.

Sastav proizvoda

Minoksidil sadrži mali broj sastojaka:

  • minoksidil - posebna tvar koja potiče rast kose;
  • alkohol - pretvara aktivnu tvar u tekući oblik;
  • propilen glikol - potreban za brzi prodor aktivne tvari u vlasište;
  • pročišćena voda - razrjeđuje sastav tako da se dobije pogodna za primjenu konzistencija.

Kao dio nema mirisa i mirisa. To eliminira mogućnost nuspojava..

Kako koristiti lijek

Da bi Minoksidil mogao izliječiti ćelavost, trebate ga koristiti strogo prema uputama:

  • Potrebna količina lijeka mjeri se pipetom koja dolazi s lijekom.
  • Proizvod se nanosi na problematično područje i ravnomjerno raspoređuje..
  • Utrljava se u vlasište i korijenje kose.
  • Ostavite da se potpuno osuši..

Minoksidil ne čini kosu masnom. Brzo se apsorbira u kožu i ne ostavlja trag..

Rezultat nije odmah uočljiv, ali nakon nekoliko tjedana. Cijeli tečaj je 12 mjeseci.

Blagotvorna obilježja

Minoksidil ima nekoliko pozitivnih svojstava:

  • Uklanja čak i velike ćelave mrlje.
  • Povećava gustoću kose.
  • Stimulira novi rast kose.
  • Poboljšava stanje glave, pomaže u borbi protiv peruti.
  • Sprječava pojavu sive kose, vraća prirodnu boju kose.

Korisnici napominju da je rezultat vidljiv samo kod dugotrajne uporabe. Ako naglo završite tečaj, tada će rast kose odmah prestati.

Što će se dogoditi nakon primjene Minoksidila?

Primjer 1: rezultati upotrebe Minoksidila

Primjer 2: rezultati upotrebe Minoksidila

Primjer 3: rezultati upotrebe Minoksidila

Negativne i pozitivne kritike za Minoksidil

Unatoč visokoj učinkovitosti, Minoksidil ne pomaže svima. Postoje i negativne kritike koje govore da nema učinka.

Kad sam naručio Minoksidil, mnogi su mi rekli da je to gubljenje novca. I zašto ti treba kosa? I doista, ako mi je već bilo šezdeset, trebao bih kupiti štapić i hodati sa stenjanjem. Ali to nije poanta. Naručio sam Minoksidil za uklanjanje ćelavih mrlja. Koristila sam ga šest mjeseci, ali rezultata nema. Ćelava je glava ostala sjajna, već blistajući na suncu. Stoga ne mogu preporučiti ovaj alat.

Kupio sam Minoksidil za sebe. Stvarno sam želio poboljšati stanje svoje kose, riješiti se ćelavih mrlja. Koristim ga već dva mjeseca, ali ne vidim veliki učinak. Ali još uvijek vjerujem u rezultat! Zahvaljujući ovom alatu, moj dobar prijatelj uspio je poboljšati stanje kose.

Toliko alata je pokušano povećati gustoću kose! Ali nitko od njih mi nije pomogao. Posljednja nada bila je Minoksidil. Naručio sam ga na službenoj web stranici, primio ga i počeo koristiti. Prve rezultate primijetila sam nakon 3 mjeseca. Na češlju je ostalo manje kose. Osim toga, počeli su rasti mnogo brže. Sada je prošlo 7 mjeseci od početka prijave i postignuti rezultat me jako veseli! Nikad nisam imala tako lijepu kosu!

Imajte na umu da su ovo recenzije kupaca Minoksidila od neprovjerenih distributera. Narudžba je samo (!) Na službenoj web stranici. Pročitajte mišljenja drugih kupaca ili ostavite svoju iskrenu recenziju.

Lijek protiv gubitka kose Kirkland Minoksidil 5% - recenzije

Negativne recenzije

Loša stvar je što Minoksidil pomaže samo u stvari, odnosno kada se primjenjuje. Dok mažete rezultat, čim prestane ponovo padati. Voljela bih nešto s trajnim učinkom.

prednosti:

Nedostaci:

Epa s gubitkom kose trajala je više od godinu dana. Već sam detaljno opisao svoje teškoće u opozivu

o odlasku. Teško je reći je li me moguće sada iznenaditi nečim što se tiče ubrzanja rasta, korisnih narodnih recepata, trljanja, vitamina i drugih, egzotičnijih načina (poput parne sobe u kupaonici ili Kuznetsovog aplikatora). Pokušao sam apsolutno sve.

Iako je, naravno, svatko tko je upoznat sa sličnim problemom i naišao na recenzije Minoksidila, već znaju da je to ekstremna mjera. Jednostavno, nema daljnjeg i ozbiljnijeg lijeka. Medicina zasnovana na dokazima.

Još uvijek nisam ležao na mravinjaku i nisam ubivao komaraca u krunu po savjetu dr. Popova (ovo je dobar čovjek koji liječi hemoroide krastavcima, a da ih ne skida s kreveta). Da, prijavila sam se i za plazmolifting vlasišta.

Zapravo o alatu Kirkland. Zašto sam odmah uzeo 5% zbog muškaraca, a ne 2% zbog žena? Odgovor je banalan - u našim ljekarnama jednostavno nije bilo druge koncentracije. Iskreno sam proputovao sve točke u krugu od 3 km i telefonirao svim ostalim u gradu.

Kako nije bilo izbora, odlučio sam: ako ima bilo kakvog učinka od ovoga, onda ću naručiti 2% na internetu. Ali to nije doseglo.

Bočica je mala, ali ekonomična. Radi praktičnosti, u kapici se nalazi kapaljka. Za jednu primjenu trebate uzeti samo dozu i sve samljeti.

Prvi put je bilo poteškoća s tim, ali onda se navikla. Shema točne raspodjele tekućine tako da je dovoljna za cijelu površinu problema je sljedeća:

trebate ravnomjerno nanijeti duž odvajanja kao da crtate cik-cak. Tako se tekućina inercijom kreće prema dolje, a ono što je palo u sredinu dovoljno je jednostavno. Nakon što nanesete Minoksidil na kosu "iznutra" i odozdo, stavite dlanove i lagano masažite prstima. Ova je metoda, usput, učinkovita i u trljanju drugih tvari koje teku i mogu ući u oči. Poput paprike.

Ne znam kako se Kirkland Minox razlikuje od ostalih, ali sudeći po recenzijama, jeftiniji je. Nisam imao priliku provjeriti i usporediti.

Proizvod nema oštar miris, daje malo alkohola, poput kapi protiv kašlja ili drugog lijeka. Prozirna, bez nečistoća.

Pored aktivne tvari, sastav sadrži i alkohol, vodu i propilen glikol.

Puno je podataka dostupno da je učinkovitost tvari znanstveno dokazana, odobravaju ih liječnici, u nizu pozitivnih recenzija. Krajnici uz njegovu pomoć brade odrastaju da izgledaju kao "Timati i MS Doni." Ugled je, općenito, visok, i nije od ljudi, poput trljanja

Fitolizin ili luk.

Standardne preporuke, nanesite dva puta dnevno i ostavite da se osuši. Ne perite kosu odmah, proizvod se mora upiti..

Ne može se koristiti ako nema utvrđenu dijagnozu AHA. A isto tako 5% rješenje ovog proizvođača zabranjuje ženama s neobjašnjivim uzrocima gubitka ako imate manje od 18 godina ili imate vidljivo oštećenje kože.

Prekršio sam prvu točku. Nije bilo izbora.

Ne znam je li ovaj faktor utjecao, ali Minoksidil mi nije odgovarao. Stoički sam izdržao prvu aplikaciju, iako sam nakon pola sata već osjetio osjetni svrbež. Na kosi nema nikakvih ogrebotina, alkoholne otopine (papar) koje se normalno podnose. A ovdje čak i plakati.

Trpjela je drugi, treći i četvrti put. Pojavio se osjećaj pečenja, nelagode, htio sam se ogrebati, iako nisam vidio vidljivo crvenilo. Jedva sam čekao pola dana da operem kosu. Uz drogu, čak i pile protiv gestamina, samo da bi izdržali i pomogli.

Jasno je da efekt nije trebalo čekati. Da bi lijek djelovao, morate ga stalno koristiti, a predviđeni rezultati će biti vidljivi najkasnije nakon 4 mjeseca. U međuvremenu, sinhronizacija ostaje da se doživi..

Nemam snage podnijeti takvu iritaciju kože. Moj životopis - Minoksidil trljanje nije pogodno za sve. Budite oprezni, posavjetujte se s liječnikom, podvrgavajte se pregledu prije upotrebe! Bez fototrihograma trljanje uopće nema smisla!

Predložili su opciju da je isprobate u obliku pjene, bez alkohola. Ali nešto u što sada sumnjam u njih.

prednosti:

Nedostaci:

Zabludu. Varanje.

Moj suprug je ovaj lijek koristio godinu i pol. Pišem iz njegovih riječi, a i sam vidim rezultat. To je nedostatak rezultata. U vrijeme uporabe ćelavost nije bila jaka, već samo jedva primjetna. Kako bi se zaustavila ćelavost, ovaj lijek je kupljen. Tijekom godine i pol koliko ih je koristio, nije uslijedilo poboljšanje, postojala je samo iluzija da kosa postaje jača i gušća. A ta se iluzija postiže činjenicom da nakon nanošenja ostaje na kosi u obliku plaka, što vizualno povećava debljinu kose. Čim prestanete razmazivati ​​ovaj lijek, u istom trenutku sve postaje kako je bilo. I ne samo to, nova kosa iz nje ne raste, već ovaj alat ne sprječava gubitak kose. Kosa je oboje ispala i ispadala. Općenito, novac je prosipan, a ne mali. Netko može prigovoriti da smo kupili lažnjak. Ali ne! Ovaj proizvod je kupljen na eBay-u iz SAD-a i provjereni su svi znakovi autentičnosti..
I ovdje možete pročitati moju recenziju o sličnom proizvodu indijske izrade.
https://otzovik.com/review_5207449.html

prednosti:

Nedostaci:

cijena, dugi tijek upotrebe

Svi žele izgledati lijepo. Ali svaki ima svoje uzorke ljepote. Neki muškarci sanjaju o nedostatku ćelavosti, dok drugi, modnim putem, žele gustu bradu. I jedno i drugo, ako naravno vjerujete u reklame i obećanja proizvođača, proizvod za obnavljanje kose Kirkland Minoksidil može pomoći.
Prodaje se u malim mjehurićima za puno novca. A ako želite udobnost u upotrebi, morate doplatiti za poseban poklopac u obliku pipete.
Apsolutno sve informacije na pakiranju na engleskom jeziku.
Boca nije jako velika i lako se uklapa u ruku.
Sredstvo za obnavljanje kose Kirkland Minoksidil prvenstveno je otopina minoksidilina. Ova tvar ne samo da potiče rast kose, već i sprečava gubitak stare / slabe kose. Opet, prema proizvođaču. Sastav uključuje, između ostalog, vodu i etilni alkohol. Takav sastavljač.
Alat potiče uspavane folikule kose i stvara uvjete za rast..
Alat je po mom mišljenju nerazumno skup. Pogotovo imajući u vidu koliko mjehurića trebate za postizanje učinka. Savjetuje se da proizvod koristite 6-9 mjeseci. Mjesečno ide 6 boca lijeka. Cijena jedne boce je 900 rubalja.
Način korištenja proizvoda za obnavljanje kose Kirkland Minoksidil vrlo je jednostavan. Proizvod se nanosi masirajućim pokretom na suhu kožu; ovo se mjesto ne može vlažiti nekoliko sati. Prvi učinak upotrebe treba očekivati ​​najkasnije nakon mjesec dana uporabe.
Po mom mišljenju, ljudi se jednostavno uzgajaju za novac, istodobno supstituirajući zdravlje. Ali moj brat misli drugačije i koristi ovaj lijek već mjesec i pol. I znate, ima neki efekt. Budući da je potpuno bez vegetacije na licu (pahuljica se ne uzima u obzir), lice se počelo pojavljivati ​​(iako rijetko, kao koza ispod repa) vegetacije.
Opći dojam.
Unatoč prisutnosti određenog učinka od primjene, izrazito sam protiv upotrebe takvih stimulansa rasta. Stoga, anti-hype na takav alat.
Hvala na pažnji! Dobro se kupite!

Ali nije mi pomogao Možda je pogriješio. Pa, nemam ćelavu mrlju, ali bit će to uskoro. Općenito mi je razrjeđivala kosu, izgledam kao starac. Što još možete pokušati, tko zna nit?

Još jedan razvod! Napisao bih opscenosti, tada modernizacija neće izostati. I što trošiti toliki novac za neku vrstu mazyukalku, koja je poput mrtvog peradi. Bolje je liječiti gubitak kose biljem i tada će biti više koristi. Ukratko, ovaj alat koristio sam duga 3 mjeseca. I pogodite, ništa! Nije dodana niti jedna dlaka, na glavi su ostale ćelave mrlje. Ovo je neka vrsta užasa. Kako se budale mogu tako zavarati? Za to vrijeme, mogao sam pokupiti normalan lijek za sebe, a ne ovo sranje. Općenito, ne kupujte. A miris je mučan. A tekstura je užasna. Neke mane. Šteta, nemoguće je vratiti... tako da su se i sami mazali.

Neutralni pregledi

Američki minoksidil Kirkland originalni minoksidil zaista pomaže u rješavanju ćelavosti

prednosti:

Originalni lijek iz SAD-a

Nedostaci:

Može izazvati iritaciju.

Nakon poroda, počela je primjećivati ​​da je češalj stalno bio začepljen dlakom. Otišao sam liječniku koji je rekao da je to uobičajena pojava povezana s promjenom metabolizma. Savjetovao je da toleriraju i privremeno koriste Minoksidil. Kazao je da će se sve uspjeti, ali za sada će rješenje pomoći u rastu novih vlasi.

prednosti:

Pogodan je i gotovo da nema kontraindikacija

Nedostaci:

Morate biti oprezni, čak će i brada rasti

Kirkland se upoznao s proizvodima tvrtke 2017. godine, saznao je da se minoksidil može uzgajati brada. Guglajući se malo, otkrili smo da je Kirkland najpopularnija marka minoksidila. Općenito, u svom gradu sam našao prodavača, kupio sam.

Koristi se prema uputama dva puta dnevno ujutro i navečer po 1 ml, u prvom mjesecu nije bilo puno smisla. Trenutna glava često boli, a puls je pojačan. U drugom mjesecu su već otišli prvi rezultati - bilo je pahulja na obrazima, nije bilo granica za radost, piling je počeo zajedno s pahuljicama, alkohol je jako isušio kožu, morala sam ga mazati dječjom kremom. Šest mjeseci kasnije svi su obrazi i brada obrastali tankim crnim dlačicama. Podmazani su još 3 mjeseca za konsolidaciju učinka i prekid. Trenutno 3 mjeseca bez minoksidila, brada na mjestu.

Ruski kolege čitaju recenzije na internetu, uopće ne nadaju povjerenje, bolje je uzeti stranog proizvođača malo skupljim nego pojeftiniti i uzeti naš.

prednosti:

Učinkovito, relativno jeftino. Prikladno pipetiranje

Nedostaci:

Prhut se može pojaviti nakon dva tjedna - mjesec dana korištenja. Potrebna je stalna upotreba

Suočio sam se s problemom androgenetske alopecije u dobi od 20 godina, primjećujući da je kosa počela primjetno tanjati u sljepoočnici. Odlučio se osporiti genetiku i koristiti minoksidil.
U ljekarnama možete vidjeti lijekove poput Alerana ili Generolona. Generolon nije potaknuo povjerenje u mene, a Alerana se činila već preskupo (900 rub za 60 ml). Pronašao prodavača minoksidila "Kirkland Signature".
Naredio sam da počnem tečaj na tri mjeseca.
Naročio sam markiranu pipetu odvojeno, jer dolazi besplatno sa samo 6-mjesečnim tečajem. Možete nanijeti bilo što, na primjer špricom.
Ruska Alerana dostupna je u obliku spreja, što mislim da nije najprikladniji način nanošenja. Budući da dio minoksidila ne dolazi do korijena i ostaje na kosi.
Pipeta je vrlo zgodna i lako se zavrta. Čuo sam da je prikladan ne samo za Kirkland minoksidil.
Uvjeti skladištenja navedeni su na staklenci (od 20-25 stupnjeva). Zemlja porijekla - Izrael i preporuke za upotrebu na engleskom jeziku.
Što se tiče učinkovitosti korištenja, nakon mjesec dana primijetio sam pojavu nove kose, a nakon dvije od njih postalo je primjetno više. Naravno, tečaj bi trebao biti najmanje 6 mjeseci, ali prva dva mjeseca učinak je dobar. Možda zato što imam 20 godina. Čuo sam da što prije počnete koristiti minoksidil, to je učinkovitiji..
Pa ipak, nakon mjesec dana uporabe, perut s minoksidila počeo se pojavljivati. Nemojte ga brkati s običnim perutom. Činjenica je da se losion sastoji od 5% minoksidila, a preostalih 95% podijeljenog etanola i propilen glikola. Tada se propilen glikol počne sušiti kada se osuši.
Možda je to karakteristično samo za ovu marku. Da biste smanjili perut, kosu operite vrućom vodom (38-39 stupnjeva), a zatim se sav propilen glikol dobro ispere.
Općenito, naručite minoksidil od pouzdanih prodavača. Minoksidil ove tvrtke može se naći jeftinije od ruskih i mnogih stranih analoga.

Minoksidil je pomogao kod alopecije. Točno nakon 2 mjeseca korištenja, glava je prestala "svijetliti", ćelavim mrljama obrastati novim dlačicama..

Rast kose obnavlja se praskom, ali tada zahtijevaju stalno hranjenje takvim alatom. Čitala sam na raznim forumima da već ako se počnem liječiti Minoksidil-om, onda to moram raditi periodično, tj. stalno njeguju folikule kose i samo im povremeno daju odmor od droge.

Kupujem 5% -tno rješenje, samo je za muškarce. Utrljavam se svakodnevno, samo u vlasište, ne dodirujem samu kosu, jer Debljat ću se Nisam primijetila nuspojave poput peruti i svrbeža od ovog lijeka, to mi je odgovaralo 100%. Kosa dobro raste, ćelavih mrlja odavno nema. Koristim lijek dva mjeseca zaredom, zatim 2 tjedna odmora i tako dalje u krug. Kako ne biste izgubili kosu, potrebna vam je stalna njega

Nakon što sam vidio cool rezultate na ćelavoj muževoj glavi, odlučio sam kupiti za sebe.

Koristi se za obrve. Imam puno ćelavih mrlja. Prije toga sam uvijek uvijala nit i evo rezultata, gdje bi trebala biti moja obrva.

Odlučio sam se testirati, ionako rijetko izlazim iz kuće. Kupio sam zasebnu bocu za sebe, tako da je bila samo moja. Ima tako zanimljivu pipetu, iz boce uzima nekoliko kapljica, samo s obje strane. Osušim se i počnem trljati po obrvama i kapcima. Prvi rezultati pojavili su se nakon 3 tjedna, možda i dugo vremena, ali tada se sve događa prirodnim putem. Kosa je počela rasti ne samo one koje sam ošišala, već i potpuno nova i tanka, kakva bi trebala biti. Uglavnom, sada ako koristite maskaru za obrve, moje obrve izgledaju sjajno.

Ali nije prestala koristiti drogu, moj muž je započeo drugi način upotrebe, sastavili smo ga prije spavanja, pomažem mu. Alat je izvrstan, i po sastavu i po učinkovitosti. Jedino je oštar miris, u početku je bilo zastrašujuće razmazati obrve, još uvijek je blizina očiju, ali sve je u redu!

Pozitivne kritike

Koristim Minoksidil Kirkland 5% već 2 godine. Lijek mi je pomogao, postojao je 2. stupanj ćelavosti na Norwood ljestvici. Tijekom prva 4 mjeseca porastao je na 0,5-1 stupanj, gubitak kose je prestao. 2 godine nije se pogoršalo. Zadovoljni rezultatom!

Imam 25 godina, kosa mi je počela tanjati sa 22 godine. U početku tome nisam pridavao veliku važnost, mislio sam da će to proći. Ali gubitak se nastavio i shvatio sam - nešto treba učiniti! Stupanj ćelavosti je prema Norwoodu bio 2,5, kompleks je užasno počeo! Otišao sam kod trihologa, ponovno pročitao gomilu svega na internetu, na kraju sam odlučio naručiti Kirkland minoksidil 5%. U početku nisam osobito vjerovao u uspjeh, ali koristim ga već 8. mjesec i rezultati su nevjerojatni, prerasli na prvi stupanj. Sve je bilo kako je naznačeno u uputama: mali gubitak, zatim novi rast kose. Praktično nije bilo nuspojava. Prvi tjedan me je ogrebala glava i to je to.

Minoksidil kupljen s posebnom svrhom - za uzgoj guste brade. Uzeo sam cijeli komplet. U kutiji je bilo 6 boca, pipeta i upute.

Koncentracijom piše 5%, upravo ono što trebate! 1 bočica ide za 1 mjesec. Možete ga koristiti svaki dan.

Losion ne iritira kožu, ne uzrokuje alergije, lijek je apsolutno siguran. Losion sam nanijela na ona područja kože na kojima želim bradu. I primijenila na ona mjesta gdje je već bila. Kapljicu istisnem izravno u kapljice, a proizvod utrljam prstima. I tako po cijeloj koži. Što je bolje za širenje i širenje, to je rezultat učinkovitiji..

Osjećaji s lijekom na licu su obični. Ne nastaje film. Ja sam ugodan, možete bezbrižno baviti se njihovim poslom. Ne migne se nigdje. Ovaj postupak ne traje puno vremena, tako da ga ne moram svakodnevno stresati. 20 minuta možete posvetiti sebi.

Samo mjesec i pol kasnije dobio sam pahuljicu na obrazima, tamo mi kosa prije uopće nije rasla. Sama brada postala je gušća. Po završetku tečaja pahuljica je prešla u mrlju, ali još je prilično kratka. Želim ga uzgojiti istinski. Ako to ne mogu sama, sada znam što će pomoći.

Preporučuje se tečaj Minoksidila čak 6 mjeseci. Za početak, odlučio sam probati samo pola i kupio sam 3 boce. Svaki ide u 60 ml. Boce se zatvaraju redovitim tijesnim poklopcem. Vijak je tako da lijek ne curi.

Morala sam zasebno naručiti markiranu pipetu, jer dolazi kao poklon samo za cijeli tečaj. Ali nisam želio sjediti s običnom štrcaljkom i ciljati između korijena kose, a pipeta je mnogo prikladnija. Usput je prikladan i za druge pripravke za kosu, tako da je svakako korisan u kućanstvu.

Na staklenci piše da je losion napravljen u Izraelu, a postoje i uvjeti skladištenja (20-25C).

Losion trljam 2 puta dnevno. Osjećam se normalno. Miris brzo nestaje. Rast kose je vidljiv nakon 2 mjeseca, posebno se razlikuju zona brade i brkova. Brada izgleda vrlo cool, nema ćelavih mrlja, samo je izravnavam zbog ljepote i to je to.

Na glavi kosa polako raste. Od česte uporabe lijeka, dobio sam perut. Morao sam kupiti šampon protiv peruti i oprati im kosu. Osim toga, prilikom pranja radite vruću vodu kako biste je bolje isprali. Sad je sve u redu, nema peruti, ali za svaki slučaj, za sada koristim šampon. Lijek je dovoljno moćan, dlakavost raste, samo treba strpljenja.

Koristim ga tamo gdje mi je ćelava glava počela bljesnuti na suncu. Na glavi su tako mali otoci, oko pet. Dok je mala, pa sam odlučila početi nešto raditi, inače riskiram da izgubim kosu.

Bočica je mala, ali u principu, ako se potroši samo na ćelavim mjestima, može trajati nekoliko tjedana, ukupni mjesečni tečaj iznosi samo 2 pakiranja Minoksidila. Jeftin.

Prilikom nanošenja pokušao sam proizvod utrljati u kožu, uvijek pustiti da se upije, a zatim sam dodatno češljao kosu češljem s malim zubima.

Iako smo primijetili da je gubitak zaustavljen, ali prije rasta nove kose još je daleko.

Kupio sam Minoksidil za sebe. Stvarno sam želio poboljšati stanje svoje kose, riješiti se ćelavih mrlja. Koristim ga već dva mjeseca, ali ne vidim veliki učinak. Ali još uvijek vjerujem u rezultat! Zahvaljujući ovom alatu, moj dobar prijatelj uspio je poboljšati stanje kose.

Nakon poroda, počela je naglo gubiti kosu. Ispadali su u komadima, ostavljajući ružne ćelave mrlje na glavi. Znate li koliko je bilo grozno izgubiti kosu sa 30 godina? I nakon svega, obećanja liječnika da će sve brzo proći pokazalo se neistinitim! Izgubila sam kosu čak 8 mjeseci nakon poroda. Odlučio sam probati Minoksidil. O njemu je pisalo dobro. A taj gubitak kose ih usporava i jača. Općenito sam koristio točno 4 mjeseca. I konačno je mogla uživati ​​u prekrasnoj kosi. Sada mogu raditi frizure, a nakon češljanja ne moram uklanjati gomilu dlaka iz češlja. Općenito, alat je super cool!

Minoksidil sam koristio za bradu. Ne mogu reći da je jednostavno grozna, ali postoje ćelave mrlje. Počeo je svakodnevno primjenjivati ​​ovaj alat i evo - moja brada počela je ravnomjerno rasti. Naravno, ne odmah, gotovo pola godine morao sam čekati dok sve ne bude ravnomjerno poraslo. Ali rezultat je vrijedan ovih očekivanja. Otoci su čak nestali, a općenito je brada postala gušća. I da, sad sam prekrasna)))