Kategorija Eskalacija

Zašto muškarci u mladoj dobi gube kosu i kako to zaustaviti?

Prema nekim izvještajima, do 80% muškaraca pati od gubitka kose. Štoviše, prvi znakovi alopecije (ćelavosti) mogu se pojaviti do 25. godine života.

Dugotrajno oblikovanje kose - ideje za frizure bilo koje duljine + 67 fotografija

Mnoge žene karakterizira takva značajka kao što je nedosljednost. Zato ih djevojke s kovrčavim kovrčama žele ispraviti, a vlasnici glatke kose, naprotiv, kovrče.

Kako pravilno namotati kosu na konusni uvijač? Fotografija gotovih kovrča

Kakve će biti kovrče, ako uvijete na konus kovrčavo željezo?Prema mišljenju mnogih stručnjaka, konusno željezo za kovrčavanje odlično se snalazi u stilu nego kod običnih kliješta.

Balzam i balzam: u čemu je razlika?

Balzam i regenerator za kosu glavni su lijekovi koje se preporučuje koristiti nakon svakog šampona. Često izbor između ova dva lijeka može uzrokovati određene poteškoće.

Čarobni utjecaj Curlersa

Žene imaju nevjerojatnu žudnju i sposobnost uvođenja dramatičnih promjena. Ravna kosa danas sutra može biti zamijenjena veselim kovrčama, a za nekoliko dana pretvoriti će se u meke ženstvene valove.

Kefir maske za kosu kod kuće + posvjetljivanje

Maske za kosu pomažu kosi da steknu zdravlje i ljepotu, obogaćuju ih raznim tvarima, poboljšavajući njihovu strukturu. Postoji puno recepata za domaće maske za kosu i sve su na svoj način važne za kosu.

Balayazh na smeđoj kosi, kakav je postupak i kako se izvodi?

Tehnika bojenja balayazh uključuje bojenje krajeva kose ili većine duljine kovrča kako bi se stvorio preljev kontrastnih ili sličnih nijansi.

Kako i zašto koristiti ulje za razjašnjavanje?

Nakon što su stilisti i frizeri počeli aktivno raspravljati o opasnostima od obične boje za kosu, sve više i više djevojaka pokušava pronaći sigurne načine kako ih olakšati.

Rekonstruktor tekućine OLLIN BioNika - recenzije

Negativne recenzijeUpoznavanje s OLLIN kozmetikom započelo je stoplinska zaštita i tekućina za razdvojene krajeve po preporuci frizera.IzgledMoj dojamTekućinu nanosim tekućinu nakon pranja kose na mokru kosu.

Kroko06 ›Blog› Osnovna pravila za brijanje britvom

Brijanje britvom lako je samo na prvi pogled. Gledati kako majstor koristi ovaj alat, nikada se ne reši klijenta i počne se brijati bez iskustva, uzaludan je napor.

Sušilo za kosu (11 pravila)

Svaka moderna žena koristi sušilo za kosu kako bi lijepo oblikovala kosu. Ali istodobno, malo ljudi zna kako pravilno koristiti sušilo za kosu kako ne bi naštetili vašoj kosi.

Brenšere

Stvaranje iznenađujuće lijepe slike kod kuće jednostavno je i, što je najvažnije, jeftino. Dovoljno da nabavite željezo za kovrče za razne frizure i, štedite vrijeme i novac na salon uslugama, napravite frizure sami.