911 luk šampon 911 - recenzije

911 luk šampon

911 luk šampon 911 20. studenog 2019. godine

Dermatolog je savjetovao ovaj šampon. Šest mjeseci mi je pomagao zaustaviti bolni problem - gubitak kose i lomljenje. Do sada sam se zaustavio na tome i ne eksperimentiram. Prodaje se isključivo u ljekarnama, što je za mene znak osiguranja kvalitete. Ali vrijedi obratiti pozornost na proizvođača, zbunio ga s novim proizvodom tvrtke Mirroll sa sličnim nazivom 911 Onion hitna pomoć. Vratila sam se u ljekarnu i tamo, na moje iznenađenje, vratili novac bez suđenja! Prilažem fotografiji svog šampona

911 luk šampon 911 30. siječnja 2019. godine

Kupio sam luk šampon po savjetu prijatelja. Žalila sam joj da joj se kosa jako penje, i savjetovala je korištenje 911 luk šampona. Želim napomenuti da postoji puno raznolikosti ovog šampona, ali odlučila sam se za luk sa šamponom od luka. Vjerojatno znam iz djetinjstva da ulje od sjemenki pomaže u jačanju kose, pa sam odlučio da će upravo ovaj šampon biti učinkovit. Cijena me obradovala, sasvim pristupačna. Šampon dobro opere kosu, sve dok ne pukne. Nakon silikonskih šampona, ovo je naravno neobično i čini se da će kosa biti žilava. Ali nakon sušenja kosa je meka, sjajna i ima njegovani izgled. Koristila sam tečajeve šampona. Koristim ga mjesec dana, zatim pauzu od pola godine. Sada uopće nema problema s gubitkom kose. Dobar šampon. Stvarno pomaže ojačati kosu i poboljšati njihov izgled.

911 luk šampon 911 1. studenog 2017

Iz cijele linije 911 šampona koristio sam Lukov s koprivama. Kosa je brzo postala masna i imala je oštar izgled, prijateljica je savjetovala šampon od luka s koprivom. Nakon što je počela koristiti ovaj šampon, kosa je stekla potpuno drugačiji izgled. Ako sam ranije morao prati kosu svaki dan, sada je perem dva puta tjedno, a kosa mi izgleda pristojno i njegovano.

911 luk šampon 911 18. lipnja 2017

911 luk šampon je cool stvar. Koristila sam gotovo sve vrste + balzama. Od djetinjstva sam željela rasti dugu kosu, ali to nije uspjelo, jer sam stalno morala rezati krajeve. Sada je sve u redu s ovim. Kosa izgleda jednostavno prekrasno: pojavio se zdrav sjaj i gustoća, rastu brže nego prije.

911 luk šampon 911 9. ožujka 2017

Luk šampon 911 blizanci mi operu kosu, ne samo kad započne gubitak, već i radi prevencije. Jako volim šampon, ako je gubitak stvarno brz, tada se uz redovitu upotrebu tijekom 2 mjeseca, kosa potpuno obnavlja. I tako, uz preventivnu upotrebu, kosa već dugo ne ispada. Sada je kosa u punom redu, njegovana, nije krhka i uvijek izgleda dobro.

911 luk šampon 911 19. studenog 2016

Da bih obnovio kosu i spriječio gubitak kose, trebalo mi je 1,5 mjeseca da koristim samo Twins Tech 911 luk šampon, nanesem ga malom količinom na kosu i dobro ga razvučem po cijeloj dužini, redovito perem kosu, nakon šampona izgledaju dobro, ali učinak sigurno ne od prvih aplikacija, ali takvo se čudo ne događa, jer su se kasnije u potpunosti riješili svih problema koji su bili. Cijena šampona me također jako razveselila.

Komentari Je li ova recenzija bila korisna? Da 5 Ne 0

911 luk šampon 911 6. listopada 2016

Sve su mi djevojke savjetovale ovaj luk šampon 911, kad mi je kosa počela curiti, sigurno sam probala, ali nisam se baš nadala tome, pa kad sam se u samo mjesec dana kosa vratila u normalu, već sam se iznenadila. Prema svim mojim parametrima i preferencijama, šampon mi je smislio, dobro se nanosi, pjeni, ispira, normalno miriše, kosa mi je normalno češljati, ali to nije toliko važno, jer glavno je da stvarno tretira kosu. Stoga ga preporučujem svima koji imaju problema s kosom..

911 luk šampon 911 5. lipnja 2016

Zahvaljujući 911 luk šamponu, spasio sam kosu od strašnog gubitka, već sam se uplašio, kosa mi je ispala iz glave u doslovnom smislu riječi, dobro je što sam kupila ovaj šampon, počela sam da perem kosu već 2 dana i već u drugom tjednu primjetila sam tu kosu polako početi odskakati. Prali su ih skoro 2 mjeseca, kosa im se vratila u normalu, gubitak kose je prestao, sada ih podržavam istim šamponom, kupio sam i luk s 911 burdockim uljem, također mi se jako svidio.

Komentari Je li ova recenzija bila korisna? Da 2 Ne 0

911 luk šampon 911 13. ožujka 2016

Vjerojatno nema djevojke koja se ne suoči s problemom gubitka kose. U mojoj mladosti su nekako sezonski ispadali. Obično je to bilo na jesen i trajalo je nekoliko tjedana. Objašnjava se ciklusima rasta kose. Ali nakon trudnoće i dojenja, oboje su počele odustajati i proces nije prestao. Počeo sam paničariti, mislim da iz razloga koji su razumljivi svim mladim damama. O luku 911 koji se nalazi na Internetu, mnogi su ga hvalili. Odlučio sam se kupiti i nisam požalio. Ukupno, mjesec dana sam vjerojatno samo spasio kosu. I dalje ga koristim, osim što jača kosu, on ih također nježno brine - lako se češljaju, ne elektrificiraju, samo se uklapaju. Dobar šampon, jako sam zadovoljan.

Komentari Je li ova recenzija bila korisna? Da 5 Ne 0

911 luk šampon 911 1. ožujka 2016

Šampon s lukom Twins Tech 911 koristim već tri tjedna, vrlo sam zadovoljan rezultatom, kosa mi se vidljivo poboljšala, nekako izgleda izravno drugačije, sada želim prebaciti se na još jedan njihov niz, budući da je izbor vrlo velik, svi šamponi imaju lijepe cijene. Također, prilikom kupovine šampona uzela sam 911 luk od luka, bez balzama uopće ne mogu oprati glavu. Sada ih je lako češljati, a duljina moje kose nije mala. Svima savjetujem kvalitetnog proizvođača po ugodnim cijenama.

Komentari Je li ova recenzija bila korisna? Da 3 Ne 0

911 luk šampon 911 4. listopada 2015

Ne mogu zamisliti što bi se desilo s mojom kosom da je nisam oprao 911 šamponom s lukom s ekstraktom crvene paprike. Nakon izleta na more, od slane vode, kosa mi se pokvarila u smeću. Ispadali su i lomili se sa svakim češljem, ili bolje rečeno, kosa je samo odletjela s glave, bojala sam se da će takvim tempom sve ispasti. Trebalo mi je mjesec dana da operem kosu ovim šamponom, oni su postali primjetno jači od čelika. Sada ga preporučujem svima koji imaju sličan problem.

Komentari Je li ova recenzija bila korisna? Da 13 Ne 0

911 luk šampon 911 4. listopada 2015

Ne pozdravljam narodne metode liječenja kose, ali nekako je luk 911 završio na mojoj polici u kupaonici i odlučio sam ga oprati, ispostavilo se da jako dobro miriše, iako sam mislio da će loše smrditi. Svidjelo mi se da nakon pranja, čak i balzam ne treba isprati, oni ostaju glatki, a nakon sušenja poslušni ostaju.

Komentari Je li ova recenzija bila korisna? Da 1 Ne 0

911 luk šampon 911 15. travnja 2015

Nakon mnogo stresa zbog pregleda kosa mi je jako pala. U ljekarni sam vidjela šampon i 911 luk balzama. Kosa je postala puno jača, pojavio se sjaj i gustoća, rastu mnogo brže nego prije. zadovoljan sam.

911 luk šampon 911 23. veljače 2015

Dugo sam upoznavao 911 šampon s lukom, kosa mi je jako ispala i jedan prijatelj mi je savjetovao da ga kupim. Ubrzo je kosa prestala ispadati i pojavio se zdrav sjaj. I miris je vrlo ugodan, iako sam u početku mislila da će mirišati na luk.

911 luk šampon 911 23. veljače 2015

Gubitak kose vjerojatno nije neuobičajeno. Za sebe sam našao alat koji mi je pomogao da ga zaustavim. A sada na red. Kosa mi se počela penjati nakon porođaja. Obično kažu da se penju tijekom trudnoće. No, činilo se da moje nije poznato. Treba imati na umu da sam alergična na damu, tj. Neće mi odgovarati svaki lijek i neće uzrokovati histerični napad kihanja, svrbeža ili crvenila kože. Stoga sam s nekim oprezom isprobala ovaj šampon. Uzalud se bojala. Dakle, počeo sam koristiti šampon. Nakon otprilike tjedan dana, vidjela sam da ima manje gubitka kose. I tako je to išlo - svaki dan manje dlaka na češlju, sve više moja radost. S gubitkom sam se oprostio bez žaljenja i neće mi biti dosadno.) Dakle, preporučujem, nećete požaliti.)

Podijeli ovo

Ovaj proizvod nije dostupan za isporuku u vašu regiju.

zahvaliti!

Uvijek težimo najboljem kako bismo svoje kupce oduševili najboljim cijenama..

Lijep pozdrav, Wildberry Internet trgovina.

Dodano listi čekanja

Saznajte o prijemu

Dolazi uskoro

Struktura

Opis

Apotekov šampon s lukom učinkovit je lijek za prevenciju i liječenje upalnih bolesti glave. Najbogatiji izvor vitamina C i drugih biološki aktivnih tvari, uz stalnu upotrebu, pomaže u borbi protiv ćelavosti gnijezda. Sastav šampona uključuje poseban sastav parfema, koji vam omogućuje da ne brinete o mirisu kose nakon pranja. Sastav: Allium Cepa Ekstrakt korijena, Natrij Laureth Sulfate, Natrij Lauryl Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Gliceril Oleate, Cocamid MEA, Polyquaternium-7, Laureth-3, Capsicum Annuum Extract, Retinyl Palmitate Biotin, natrijev klorid, limunska kiselina, EDTA, metilkloroizotiazolinon, metizotiazolinon, parfum.

"911 luk šampon": recenzije, sastav, upute

"911 luk šampon"

Gubitak kose prilično je ozbiljna stvar, pa bi u ovoj situaciji ispravna odluka bila odlazak u ljekarnu kupiti lijek, poput šampona. S problemom gubitka kose možete se, naravno, baviti raznim narodnim lijekovima, ali svi su prilično naporni, a u naše vrijeme neprestanog nedostatka vremena, bolje je vjerovati gotovom proizvodu.

Danas postoji ogroman izbor svega kako biste se riješili ovog problema. Ali koji od njih odabrati, kako bi se postigao učinkovit rezultat? Uz to, obično želite postići maksimalan učinak uz minimalno vrijeme i novac. U ovom slučaju, savjetujemo vam da obratite pažnju na "Luk šampon 911." Tradicionalna medicina odavno preporučuje luk kao odličan alat za obnovu kose - luk se mora samljeti u grudvicu i nanijeti na kosu 30 minuta. Ali ne usuđuju se svi napraviti maske od luka. Zbog toga je razvijen "Luk šampon 911" koji je, koristeći modernu tehnologiju, uključio sva korisna svojstva luka. Uputa za pakiranje.

Naravno, prije nego što na sebe nanesete novi alat, želim znati recenzije. A ako počnemo proučavati recenzije o luku 911, tada primjećujemo da među njima ima najrazličitijih. To kaže da sampon, iako nije univerzalan, ali u većini slučajeva ljudi su zadovoljni rezultatom. Stoga vrijedi isprobati "Luk šampon 911", jer njegova cijena iznosi oko 5 dolara za sto pedeset mililitara, a učinak zdrave kose s njega će višestruko premašiti troškove. Svatko ga može kupiti.

Svojstva i način primjene

„Luk šampon 911“ objedinio je sva korisna svojstva luka, iako ostaje neovisan o specifičnom mirisu ove biljke. Zahvaljujući upotrebi vlasišta u vlasištu, metabolički procesi se normaliziraju, cirkulacija krvi se ubrzava, folikuli dlake dobivaju puno hranjivih sastojaka i ojačavaju se, a osim toga obnavlja se struktura kose, oslobađajući ih povećane suhoće i krtosti. Šampon za luk 911 ima ugodnu, neupadljivu aromu, prozirnu boju i nježnu teksturu.

Način upotrebe i kontraindikacije

Prilikom nanošenja potrebno je pridržavati se sljedećeg pravila - nanošenje šampona, kao i bilo koji drugi, na vlažnu kosu, raspoređujući ga masirajućim pokretima po vlasištu i pjenjenjem, ostavite ga tri do pet minuta za maksimalno izlaganje. Nakon toga šampon se mora isprati s dovoljnom količinom vode. Treba izbjegavati kontakt očima, ali ako se to dogodi, oči dobro isperite vodom..

Struktura

"Luk 911" uključuje i uobičajene sastojke za pranje za svaki, kao i jedinstvene one koji su posebno dizajnirani za njega. Sastav nadopunjuje ekstrakt luka. Zahvaljujući kemijskoj obradi, sve korisne tvari su izvađene iz luka i odvojene od oštrog mirisa. Sastav luka poboljšava cirkulaciju krvi u vlasištu, njeguje kožu vitaminima i mineralima, vlaži samu kosu. Sadrže i ekstrakte iz brezovog lišća, hmelja, kamilice, kane, kadulje, repnjaka, arnike, zelenog čaja i zlatne proso.

Sastav šampona 911 luk od gubitka kose

Sve su se ove biljke odavno etablirale kao izvrsni pomagači u borbi za kvalitetu i količinu kose i nema smisla ponavljati kakvu korist od svake od njih ima na kosi i vlasištu. Također, „luk šampon 911” obogaćen je vitaminskim kompleksom, koji sadrži nikotinsku kiselinu, biotin, kalcijev pantotenat, to jest pravi hranjivi koktel za folikule kose. Šampon praktički nema kontraindikacije, osim upotrebe za djecu mlađu od dvije godine, kao i individualne netolerancije. Stoga je prije početka upotrebe potrebno testirati na individualnu osjetljivost na njegove komponente.

Recenzije

Proučavajući recenzije o luku 911, može se primijetiti sljedeće: prvo, većina onih koji su isprobali šampon bili su zadovoljni funkcijom čišćenja i njegovim ugodnim mirisom. Drugo, nakon nekoliko puta upotrebe, mnogi su primijetili pozitivan rezultat u znatnom smanjenju količine kose koja ispada. Treće, primijećen je pozitivan učinak na kvalitetu same kose - kosa je postala mekša, jača i sjajnija. Ali treba napomenuti da postoje i negativni pregledi - neki su primijetili da je nakon primjene primijećena pretjerana suhoća vlasišta i slab učinak u zaustavljanju gubitka kose. Jednom riječju, „Luk šampon 911” nije djelo reklamiranja koje jamči obavezan i apsolutni trenutni uspjeh, već je pravi lijek koji može pomoći u problemima s kosom..

Osvrt iz "Anyutka0502"

Irina, Vologda, 27 godina

Nakon trudnoće, kosa je počela jako ispadati. Vidio sam "Luk šampon 911" u ljekarni, zavesti je imenom i cijenom. Koristim luk već skoro mjesec dana. Nakon prvog nanošenja, kosa je ispadala podjednako, ali negdje u tjedan dana nakon što sam počeo oprati kosu, primijetio sam da kosa ispada puno rjeđe. Preporučujem svima. Samo pozitivne kritike, svatko može kupiti, cijena izvrsna, upute u paketu!

PRIJE I NAKON nanošenja šampona

Alina, Kemerovo, 34 godine

Uvijek sam željela dugu kosu za sebe, ali nisu rasle, cijelo su se vrijeme lomile. Kao dijete majka mi je čak napravila masku od luka za kosu. Još se sjećam kako se pekla, a također i ovog mirisa! Kad sam u ljekarni vidio luk 911, sjetio sam se svog djetinjstva. Prodavač je uvjeravao da šampon ne miriše na luk. Pa, odlučio sam probati. I evo čuda - uopće se ne peče i ima ugodan miris! I nakon par tjedana primijetila sam da je kosa svilenkasta, glatka, pa.... njegovana, ili tako nešto. Problem lomljive kose je nestao. Koristim ga već dva mjeseca, za to vrijeme kosa mi je dobro narasla, pa preporučujem luk 911 svima koji žele rasti dugu kosu.

Rezultat upotrebe šampona: fotografija korisnika

Margarita, Rostov na Donu, 30 godina

Bio sam na dijeti, šest mjeseci sam se ozbiljno ograničio u prehrani, kao rezultat, minus deset kilograma! I minus pola kose. Šteta. I uzimala je vitamine, ali kosa joj je i dalje ispadala. I tako, još jednom, kad sam išla u ljekarnu zbog vitamina za kosu, ljekarnica mi je savjetovala da isprobam Luk 911 za gubitak kose. Bila sam skeptična, jer mu cijena nije baš visoka. Ali odlučio sam iskoristiti priliku. I nećete vjerovati, nakon dva tjedna svakodnevne primjene primijetio sam da mi kosa gotovo ne ispada, a nakon par tjedana ugledao sam mladu „papučicu“! Stoga preporučam svima koji su na dijeti da održavaju i čuvaju ljepotu "Luk šampona 911" od gubitka kose.

Alena, Samara, 26 godina

Luk 911 mi je najdraži! U jesen i proljeće stalno patim od pojačanog gubitka kose. Probala sam puno lijekova protiv gubitka kose, ali nisam vidjela neki poseban rezultat. Ali "Luk 911" ugodno me iznenadio - tjedan dana nakon pranja kose, nisam pronašao veliku "pramen kose" u kupaonici koja mi je postala poznata. Dva tjedna kasnije gubitak je prestao. Zato preporučujem korištenje luka 911 u jesen - proljeće svima!

Video povratne informacije korisnika:

Recenzije o šamponu,, Luk,, iz 911?

koji je koristio. što recenzije?

Komentari korisnika

Ovu sam kupio, nisam imao potrebe, a uzeo sam neutralnu iz ove serije 911.

Oh, upravo to mi treba. Kosa u trudnoći prorjeđuje se strašnom snagom, a unutra se ne može uzeti ništa posebno

Norma šampon i neutralni ljekarnički miris. Pomogao je suprugu od gubitka kose. I tada je beskorisno sjajati se u dobi od 35 godina

A koji ste kupili Onion911?

U konopljinom ulju koristim samo prirodni šampon, vrlo je bogat vitaminima i ne isušuje kožu! Savjetujem svima http://organicsharm.ru/

Dobar šampon, izvrsna pomoć od gubitka kose. Naravno, morao sam iskoristiti mjesec dana da obnovim kosu i izgledam dobro, ali rezultat je jednostavno odličan. Sada također koristim ovaj šampon dva puta mjesečno za održavanje učinka nakon tretmana, a kosa mi je izgledala sjajno cijelu zimu, a uopće nije ispala. Češljam kosu vrlo rijetko, jer na njoj više nije dlaka.

Kosa mi se sada penje, kupila sam ovaj šampon. Znam da su maske od luka dobro pomogle nakon prve trudnoće, ali miris... Šampon zaista lijepo miriše! Kosa nakon što je dobra, čini se da manje ispada. Balzam luka nisam vidio u ljekarni ((Pretražit ćemo!

Sviđa mi se nekoliko lijekova iz 911: Luk šampon 911 - pomaže u jačanju folikula dlake, što sprečava gubitak kose. Sebopyrox 911 - koristim ga za profilaksu da se perut ne pojavi. Cink 911 - kao opće sredstvo za jačanje. Koristim sve ove šampone i zadovoljna sam rezultatom.

Čula sam puno puta o šamponu s lukom, ali nitko ne govori o njegovom mirisu. Miris me prije svega zanima, jer sam vrlo oštrouman i zgrožen mirisom luka.

Šampon od 911 luka uopće ne miriše na luk. U njega se, kako sam shvatio, dodaju ekstrakti luka i bilja, njegov miris je ugodan, ne iritantan. Ako kupite, uzmite i balzam od 911 luka, miris je zasićeniji parfemom, a kosa se lako češlja nakon njega.

Čudno, jako mi se sviđa luk iz ove serije 911. Iako i sam prije nisam koristio ovu seriju. Ali šampon je cool u istinitom smislu te riječi. Kosa se postupno ojačala i ne ispada tako strašno!

Izrađujem maske s senfom, stvarno volim

I ja radim, pa ću koristiti šampon. Pogledat ću rezultat)

Pa onda čekam povratnu informaciju. )) po mogućnosti pozitivno))

oh, stvarno se nadam tome, jer općenito sam kratko ošišam kosu, ošišam svu pahuljicu, nadam se da će i oni rasti, živi. poput kose, a ne krpe! Pa, ovdje za prvu upotrebu mogu reći da je kosa meka, poslušna,!

Ne znam draga o njemu

Jako mi se sviđa od 911, ali nisam probala šampon. Za kosu u ljekarni poput pokrivala za glavu, također nije skupo.

Da, i ja volim 911) Postoji dobar Tramp, šampon za perut Sebopyrox norme, nadam se da će i ovaj biti isti)

Još uvijek volim njihovu kremu za bebe, on je omiljen mojoj kćeri!

Jao, nisam ni čuo da imaju kremu!)

vozite u tražilici, vidjet ćete dječju seriju.

ukratko i na ruskom - kuynya

yo moj. na internetu ga svi hvale!

patiš od ispadanja.

Počeo sam koristiti ampule vrijede 500 rubalja neprestano di svjetlo potražite sami.

Eto, sada to nije toliko gubitak, ali želim da novi porastu) i 500 rubalja. ovo je 1 ampula, ili kako?

kad sam ga koristio, nove lukovice za spavanje su mi počele rasti... toliko pištolj na glavi)))

oni. 10 ampula 500 rub. ili 5000?

da 10 ampula -500 rub

potražite svoj grad, ako ga ne možete pronaći, bacite ga na karticu - pošaljite s pogodnostima

sutra idem u grad, idem u salon, gledaj!)

bolje sive sa mentolom... isto tako kažu da je crna muška - od dobrog ispadanja.

ranije smo ih prodavali u parfemima i u zajebanciji... ali sada to ne čine (((

911, ležao sam okolo.

nemoj me izgubiti usput tamo gdje ne mogu ući - piši ovdje

Irin, zaboravio sam nešto na apmule, sad imam još jedan problem, zube i fizikalni pregled, pa se svaki dan tresem i sve zaboravljam)))) I Karolinka se opet razboljela, sad je problem otići! dobro, ali na račun za ismijavanje... ne bih imao ništa protiv)))

Nisam uzimao led, prije toga sam uzeo luk, ali svidjelo mi se drugo društvo puno više.

kvragu... već sam kupio... nadam se da mi pomaže)))

Komentari kupaca O 911 luk šamponu protiv gubitka kose i alopecije s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 luk šampon - recenzije

Svatko se suočio s problemom gubitka kose barem jednom u životu. Postoji mnogo razloga za ovaj fenomen - nedostatak vitamina, opće slabljenje imuniteta i bolesti vlasišta. Ogromna količina sredstava za jačanje kose i vraćanje njihove strukture.

Kako odabrati najučinkovitije i najučinkovitije?

Jedan od popularnih lijekova protiv gubitka kose je šampon s lukom 911. Ovo je kozmetičko utjelovljenje dobro poznatog narodnog recepta..

Nema ništa bolje od dokazanih tretmana..

Na Internetu postoji ogroman broj recenzija o ovom alatu. Korisna svojstva ovog šampona usmjerena su na normalizaciju metabolizma vlasišta, njegovanje i jačanje folikula dlake i obnavljanje strukture dlake. Nakon tjedan dana upotrebe, možete primijetiti pozitivan rezultat. Sve je to zbog učinkovitosti samog ekstrakta luka..

Kod kuće možete pripremiti i masku za kosu na bazi luka, međutim, miris takvog lijeka bit će prikladan.
911 šampon ima ugodnu aromu i jednostavan je za upotrebu..
Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Za učinkovito izlaganje, proizvođači savjetuju da ga ostavite na glavi 3-5 minuta, a zatim kosu isperite dovoljnom količinom vode.

Točka j

Članak Recenzije i ocjene

Šampon 911: pregled niza šampona (svrha svakog lijeka)

Tvrtka TVINS Tech proizvodi liniju proizvoda za njegu kose. 911 šamponi privlače posebnu pozornost Plastične boce s neprimjetanim sastavom imaju vrlo bogat sastav sastojaka koji mogu riješiti mnoge probleme vlasišta i kose. I sve to uz mali trošak.

911 luk šampon

Šampon s lukom 911 odličan je lijek protiv gubitka kose koji su potrošači već ocijenili. Svi znaju za prekrasna svojstva luka. Na njegovoj osnovi postoji mnogo recepata za terapeutske maske za kosu, ali imaju veliki minus - miris. Štoviše, dugo ne erodira. Proizvođač je riješio taj problem i 911 lijek za ispadanje kose također djeluje dobro, ali ima ugodnu aromu.

Linija proizvodi 2 vrste šampona od luka, jedan s dodatkom crvene paprike, a drugi sadrži ulje od sjemena. Oba ova sastojka su dobra za vašu kosu..

Vrste šampona s lukom 911, njegova svojstva i recenzije o njemu, možete pročitati u našem detaljnom članku o šamponu s lukom 911.

Glavni aktivni sastojci u sastavu:

  • Ekstrakt luka
  • Ekstrakt brezovog lišća
  • Ekstrakt konusa hmelja
  • Zlatno proso
  • Vitaminski kompleks

Unatoč činjenici da luk šampon praktički nema kontraindikacije, nije prikladan za sve. Ponekad svrbež i crvenilo vlasišta.

Što proizvođač obećava:

  • Jačanje žarulja za kosu.
  • Sprečavanje pada.
  • Obnavljanje strukture kose.
  • Vlaži vlasište.

Pored šampona, u liniji se nalazi i luk balzam, koji njeguje kosu duž cijele duljine i njeguje suhe savjete. Kao i svi drugi šamponi, luk je dostupan u plastičnim bocama od 150 ml. Možete kupiti u ljekarni.

Šampon 911 katran

Šampon 911 katranski katran namijenjen je liječenju bolesti vlasišta. Sadrži prirodni katran koji se dugo koristi kao antifungalno, protuupalno i zacjeljivanje rana. Šampon ima izražen eksfolirajući i antipruritski učinak..

Indikacije za uporabu:

  • Seboreja različitog porijekla.
  • Psorijaza
  • Gljivične bolesti

Jedina mana proizvoda je specifičan miris pirjane brezove kore. Ali nestaje u roku od nekoliko sati nakon pranja. Postoji grupa ljudi koja, naprotiv, smatra miris katrana ugodnim.

Što proizvođač obećava:

  • Uklanjanje peruti.
  • Inhibicija gljiva.
  • Uklanjanje iritacije i upale.
  • Zacjeljivanje rana na vlasištu.
  • Jačanje korijena i sprečavanje gubitka kose.

Šampon od katrana često koriste ljudi koji imaju problem povećane masne kose. Ovaj alat ne samo da dobro čisti, već i normalizira proizvodnju sebuma. To omogućava kosi da dugo ostane čista..

Za više informacija o Tar Tar šamponu 911, pogledajte: Tar Tar šampon 911 kao lijek protiv peruti. Recenzije.

911 Vitaminski šampon

Vitaminski šampon 911 pravi je spas za oslabljenu, gnojnu i oštećenu kosu. Zasićuje vlasište potrebnim tvarima koje doprinose potpunom funkcioniranju folikula. Također ima protuupalno djelovanje te sprječava svrbež i perut..

Koje vitamine sadrži šampon 911:

  • B5 (pantotenska kiselina)
  • B6 (piridoksin)
  • E (tokoferol)
  • C (askorbinska kiselina)
  • B3 (nikotinska kiselina)

Mnogi potrošači, osim što poboljšavaju izgled kose, primjećuju povećan rast nakon primjene vitaminskog šampona. To je zbog poboljšane cirkulacije krvi, opskrbe vlasišta hranjivim tvarima i kisikom.

Što proizvođač obećava:

  • Duboka prehrana, zasićenje kože kisikom.
  • Zaglađivanje površine kose.
  • Smanjenje krhkosti.
  • Smanjivanje odjeljka.
  • Rano sijeda kosa.

Vitaminski šampon 911 učinkovit je i vrlo moćan lijek za njegu oštećene kose. Zajedno s balzamom čine stvarna čuda i vraćaju u život čak i najnevjerovatnije kovrče.

Burme od šampona 911

911 šampon za borkinje napunjen je vrijednim biološkim tvarima koje se nalaze u korijenu repica. Mnogi ljudi znaju o prednostima ove biljke za kosu, ne bez razloga, ulje burdoka smatra se jednim od najučinkovitijih sredstava za liječenje i obnavljanje kose. Za razliku od ulja, šampon je praktičniji za upotrebu i omogućuje kombiniranje potrebnog postupka s korisnim..

Uz pirjač, šampon sadrži ekstrakte:

  • Avokado
  • Gorštak
  • Kineska ljubavnica
  • Marelica
  • ruzmarin
  • Cvijet naranče
  • Konjski rep

Sastav šampona od burdocka vrlo je bogat, pa ako postoji netolerancija na bilo koji sastojak, bolje je suzdržati se od njegove uporabe. Ili napravite test osjetljivosti.

Što proizvođač obećava:

  • Prehrana vlasišta i korijena.
  • Potaknuti obnovu stanica.
  • Povećati elastičnost.
  • Smanjenje krhkosti.
  • Ubrzanje rasta kose.

U liniji je i hranjiva balzamična maska, koju je preporučljivo koristiti nakon korištenja šampona. Odmah transformira izgled kose, čini je sjajnom i živahnom.

911 šampon za cink

911 šampon s cinkom, zajedno s katranom, učinkovit je tretman protiv peruti. Idealan je za problematično vlasište, koje karakteriziraju česti perut, svrbež, ljuštenja i iritacije..

Indikacije za upotrebu cinkovog šampona:

  • Psorijaza vlasišta
  • Perut, piling
  • Razne vrste seboreje
  • Osjetljivo i problematično vlasište

Cink šampon redovitim korištenjem vraća optimalnu vodeno-masnu ravnotežu vlasišta, povećava njegovu otpornost na bolesti.

Što proizvođač obećava:

  • Oslobađanje od peruti.
  • Normalizacija lojnih žlijezda.
  • Zaštita od patogene mikroflore.
  • Crvenilo i iritacija.

Posebnost cinkovog šampona je ta što je vrlo mekan i, za razliku od katrana, pažljivo se nosi s problemom bez oštećenja zaštitnog sloja kose.

Sudeći po brojnim pozitivnim kritikama, 911 šamponi zaista odgovaraju svome imenu i brzo mogu pomoći. Osim cijene, ni na koji način nisu inferiorni u odnosu na druga terapijska, skuplja sredstva.

911 šampona protiv gubitka kose - cjelovit pregled linije

Maska od luka od luka dobro je poznat narodni način borbe protiv gubitka kose. 911 luk šampon od gubitka kose utjelovljenje je navedene maske u kozmetičkom proizvodu koji ima nježnu nježnu aromu i ne treba joj prethodnu pripremu.

Uzroci alopecije

Mnogo je čimbenika koji pridonose prekomjernom gubitku kose. To:

  • hormonalni poremećaji;
  • razdoblje trudnoće;
  • nedovoljna količina konzumiranih minerala i vitamina;
  • dijabetes;
  • stres;
  • anemija;
  • izlaganje visokim temperaturama (glačalo za curling, peglanje) ili hladnim temperaturama (zimi izlaze bez šešira);
  • dermatološke bolesti itd..

Pažnja! Ako se na glavi pojave vidljive ćelave mrlje ili se primijeti gubitak više od 100 vlasi dnevno, tada trebate konzultirati liječnika i utvrditi uzrok alopecije.

Indikacije za uporabu

Preporučuje se korištenje šampona:

  • s povećanim sezonskim gubitkom kose;
  • tijekom gestacije i dojenja;
  • s usporavanjem stope rasta;
  • slabljenjem korijena.

efikasnost

Ovaj deterdžent pojačava cirkulaciju krvi u potkožnim slojevima vlasišta. To pomaže ubrzati dotok hranjivih sastojaka u folikule dlake, oni postaju jači. Kosa postaje elastična, sjajna, nije zapetljana.

Također se luk šampon 911 etablirao kao alat pogodan za osjetljivo vlasište.

opseg

U ovom trenutku u prodaji možete pronaći 3 vrste šampona.

Od gubitka kose

Prozirna žućkasta srednja konzistencija. Ekonomično za uporabu - dobro se pjeni čak i kada se nanosi mala količina. Kvalitativno perite kovrče čak i nakon upotrebe uljnih maski. Preporučuje se za previše osjetljivo vlasište, sklonost iritaciji.

Ljekovito svojstvo je objašnjeno velikim brojem prirodnih sastojaka u sastavu. To su izvodi:

  • luk;
  • lišće breze;
  • češeri hmelja;
  • cvjetovi kamilice;
  • listići koprive;
  • Arnika
  • zeleni čaj;
  • kadulja.

Sastav je obogaćen vitaminima.

Bilješka! Osim što sprečava alopeciju, šampon pomaže ubrzati rast kose, riješiti probleme presušenih savjeta.

S crvenom paprikom

Prozirni šampon srednje konzistencije. Unatoč sadržaju stisnute crvene paprike, ne osuši niti peče vlasište. Nepoželjno je koristiti za vlasnike presušenih niti.

Sastav alata uključuje:

  • ekstrakt luka;
  • ekstrakt crvene paprike;
  • vitaminski kompleks;
  • ekstrakt kamilice;
  • sok aloe vere;
  • ekstrakt zelenog čaja;
  • kana;
  • arnika.

Ovaj šampon mnogo aktivnije potiče aktivnost krvnih žila i kapilara, neaktivnih folikula dlake, a također sprečava nastanak peruti..

S uljem burdoka

Sprječava gubitak kose i dobro obnavlja strukturu suhih i oštećenih dlačica. Pogodno za pranje obojene kose i osjetljivog vlasišta.

Sastoji se od:

  • burdock ulje;
  • ekstrakt luka;
  • vitamini
  • biljni ekstrakti.

Šampon sa uljem sjemenki čuva i vraća prirodnu zaštitu, potiče aktivni rast kose, daje njegujući izgled.

Prodajna mjesta

911 luk šampona možete kupiti u lancu ljekarni.

Odnosi se na proračunska sredstva. Cijena boce od 150 ml kreće se od 125 do 220 rubalja.

Način primjene

Pogodno za dugotrajnu upotrebu. Kvaliteta linije kose znatno se poboljšava nakon 1-2 aplikacije. Da bi se riješio problem pretjeranog gubitka kose, trebat će dulje i češće korištenje, ovisno o ozbiljnosti problema, ali barem jednom svaka 2-3 dana.

Nanesite šampon prema istom algoritmu kao i bilo koji drugi:

  1. Kosa bogato vlaži.
  2. Mala količina proizvoda (ovisno o duljini i debljini kose) istiskuje se na dlanu, pjene.
  3. Pjena se nanosi na vlasište, masira i ispere.
  4. Šampon ponovno nanesite na dlanove i nanesite po cijeloj duljini kose, temeljito ih operite pod tekućom vodom.
  5. Na kosu nanesite balzam iz iste serije - to će pojačati učinak šampona i spriječiti zapetljavanje.

Prednosti i nedostatci

Svaki proizvod ima i dobre i loše kritike. Luk šampon 911 također nije prikladan za sve. Stoga su mišljenja o istom proizvodu ponekad dijametralno suprotna.

Pozitivne povratne informacije:

  • proračunski šampon, ali istodobno prilično učinkovit u usporedbi s skupljim kolegama;
  • kosa je prestala padati, postala je poslušna i njegovana;
  • proizvod dobro čisti kožu i kosu;
  • ugodna nenametljiva aroma;
  • normalizacija lojnih žlijezda;
  • suhoća i svrbež su nestali;
  • ubrzani rast niti;
  • ispravljanje nestašne kovrčave kose.

Negativne povratne informacije:

  • Nije zaustavio gubitak kose, već ih je osušio i vlasište;
  • ne pjeni se dovoljno dobro, treba ga nanijeti 2-3 puta;
  • alergijski osipi;
  • peruti;
  • kosa je počela brzo masti;
  • Pomaže samo s malo kose;
  • vrijedi samo u kombinaciji s balzama-balzamom;
  • mala zapremina boce - dovoljno je za kratko vrijeme.

Važno! Stručnjaci savjetuju, na prvi znak negativnih posljedica upotrebe šampona, da ga što prije prestanete koristiti.

Konsolidacija rezultata

Nemoguće je postići potpuni prestanak gubitka kose koristeći isključivo preparate za vanjsko izlaganje. Ovaj problem može ukazivati ​​na neispravnost metaboličkih procesa u tijelu..

Rješenje problema treba tretirati sveobuhvatno i po mogućnosti pod nadzorom liječnika - trihologa, liječnika opće prakse, gastroenterologa ili endokrinologa.

Osim upotrebe lijekova, vitaminskih i mineralnih kompleksa, mnogo se pozornosti treba posvetiti prehrani. Trebao bi biti uravnotežen, sadržavati bjelančevine, masti i ugljikohidrate. Ne možete se pridržavati strogih dijeta - na kožu, nokte i kosu prvenstveno utječe nedostatak masti..

Za unutarnje i vanjsko zdravlje, vrijedi se odreći loših navika, početi voditi zdrav način života.

Mjere opreza

Kako biste izbjegli moguće negativne posljedice od uporabe 911 šampona s lukom, trebate se pridržavati nekih pravila:

  • Ne smijete koristiti šampon od bibera u slučaju kožnih iritacija, rana, ogrebotina i dermatoloških bolesti.
  • Ne možete koristiti proizvod u slučaju alergije na barem jedan od sastojaka i djecu mlađu od tri godine.
  • Nanesite u maloj količini kako biste izbjegli prekomjernu masnu ili suhu kožu i kosu.
  • Pjena se može isprati samo toplom vodom - hladnoća neće oprati ostatke, a vruća će negativno utjecati na strukturu vlasi.

U slučaju dodira s očima, temeljito isperite s puno vode. Ako se pojavi iritacija, bol, crvenilo, savjetujte se s liječnikom.

Korisni videozapisi

Jačanje i kontrola gubitka kose.

911 recenzija šampona za rast kose

Anastasia56 »15. kolovoza 2013. 17:13

Re: Masno vlasište. Tko se bori i kako??

Limuyr »15. kolovoza 2013. 19:44

Re: Masno vlasište. Tko se bori i kako??

Ekaterina Kushnir “16. kolovoza 2013., 16:29

Re: Masno vlasište. Tko se bori i kako??

Natalia_20 »17. kolovoza 2013. 18:31

Ja imam isti problem. Štedi samo senf šampon. Razrijedim 1 žlicu senfa (mislim na senf u prahu) u 2 litre tople vode. Otprilike 5 minuta masiram vlasište ovim šamponom, a zatim ih isperem. Do danas samo je ovaj alat uspio smanjiti udio masti u glavi. Nadam se i pomoći ću vam.

p.s. Sjetila sam se i 2 puta tjedno trljati morsku sol u vlasište. Također pomaže.

Re: Masno vlasište. Tko se bori i kako??

Anastasia56 »21. kolovoza 2013. 15:48

Re: Masno vlasište. Tko se bori i kako??

AnastasiaZ »21. kolovoza 2013. 18:33

Re: Masno vlasište. Tko se bori i kako??

Amarillys »21. kolovoza 2013. 21:22

Re: Masno vlasište. Tko se bori i kako??

GreenTobacco »25. kolovoza 2013. 20:42

Re: Masno vlasište. Tko se bori i kako??

Lara »31. kolovoza 2013. 12:22

Masna kosa

Ožujka »26. prosinca 2013. 23:14

Re: Masna kosa

KsenechkaSev »27. prosinca 2013. 01:00

Re: Masna kosa

Madlena »27. prosinca 2013. 03:19

Re: Masna kosa

GreenTobacco »27. prosinca 2013. 11.05

Re: Masna kosa

Vita_Stewart »27. prosinca 2013. 20:00

Re: Masna kosa

Ligida »28. prosinca 2013. 13:37

Re: Masna kosa

Seva »30. prosinca 2013. 23:17

Re: Masno vlasište. Tko se bori i kako?

Tanya »04. februara 2014. 15:33

Re: Masno vlasište. Tko se bori i kako?

Dota »13. ožujka 2014. 15:56

Masna kosa!

Gabryella89 »09. kolovoza 2014. 13:30

užasno masna kosa

tanya08 »19. studenog 2014. 19:50

Moram oprati kosu svaki dan, jer se užasno masti. U večernjim satima kosa je kao i kod drugih treći dan. Isprobala sam puno različitih šampona, ništa ne pomaže.

Re: Strašno masna kosa

Elena63 »20. studenog 2014. 11:53

Re: Masno vlasište. Tko se bori i kako?

Zarochka »26. prosinca 2017. 17:03

Decokcije pelina, timijana, kamilice.
Utrljavanje morske soli vrlo je korisno. Med, kiselo mlijeko i luk.

Sadržaj masti mi nestaje kad sam na selu, moji roditelji imaju jako tvrdu vodu.
Ako je meka, koža odmah postaje masna.

Re: Masno vlasište. Tko se bori i kako?

Malinka »18. siječnja 2018. 12.15

Re: Masno vlasište. Tko se bori i kako?

Chicha »19. siječnja 2018. 22:51

Re: Masno vlasište. Tko se bori i kako?

Elena Lenchik »21. listopada 2018. 18:09

Pregled tri vrste 911 šampona s lukom protiv gubitka kose i masnog sjaja u korijenu

Neugodnost gubitka kose uvijek ostaje vrlo aktualna i kod žena i muškaraca različite dobi. Od davnina su luk maske smatrane jednim od najučinkovitijih načina suočavanja s ovom katastrofom. Međutim, imaju prilično neugodan oštar miris, kojeg se nije tako lako riješiti..

Danas postoji sjajna alternativa narodnim receptima - "Luk šampon 911." Nosi se s problemom ispadanja, pomaže u jačanju korijena, rastu, a također ima ugodnu aromu..

Sastav proizvoda i njegov utjecaj na kosu


Luk šampon 911 protiv gubitka kose proizvodi velika ruska tvrtka za proizvodnju parafarmaceutskih i kozmetičkih proizvoda CJSC TwinStek. Među većinom korisnika, etablirao se kao prilično učinkovit i istovremeno pristupačan lijek za pomoć kod gubitka kose, ćelavosti.

Šampon sadrži značajnu količinu ekstrakata koji osiguravaju rast i jačanje kose:

  • luk;
  • kamilica;
  • hmelj;
  • čičak;
  • aloe vera;
  • kopriva;
  • arnika;
  • zeleni čaj;
  • kadulja;
  • zlatno proso;
  • kana;
  • lišće breze.

Uz to, šampon je bogat vitaminima: nikotinska kiselina, kalcijev pantotenat, biotin, koji doprinosi boljoj prehrani i jačanju folikula dlake.

Prema uputama proizvođača i komentarima korisnika, proizvod djeluje istovremeno u više smjerova:

  • normalizira metabolizam u folikulima kose;
  • čini kosu jačom, dobro ih vlaži;
  • obnavlja oštećene dlačice;
  • suzbija suhoću, krhkost;
  • dobro čisti;
  • daje kovrčama prirodan sjaj;
  • smirujući učinak na kožu;
  • pomaže poboljšati cirkulaciju krvi i, u skladu s tim, ubrzava rast kose
  • daje kosi luksuzan zdrav izgled.

Mnogi korisnici u svojim pregledima navode kako šampon zaista sprečava gubitak kose, čini ih jačim i zdravijim. Nedostaci uključuju mali volumen (150 ml).

Neki kupci napominju da će nakon korištenja proizvoda kosa postati čvršća, masnija. Spominjani su i slučajevi da su nakon tretmana čudotvornim lijekom kovrče postale još vlažnije. Treba napomenuti da svatko od nas ima vlastiti organizam, stoga kozmetički deterdžent nije pogodan za sve.

Ako su primijećene nuspojave ili ako upotreba uopće nije dala rezultata, pokušajte nešto drugo. Pored toga, morate obratiti pažnju na stanje svog zdravlja. Budući da u mnogim slučajevima „lijevanje“ može biti posljedica neispravnosti nekog organa (posebno to se odnosi na crijeva, štitnjaču, metaboličke poremećaje). U takvim slučajevima, samo korištenje šampona nije dovoljno da biste se riješili problema, morate započeti s liječenjem samog uzroka.

Šampon ima lagan žućkasti ton, ugodnu svjetlosnu aromu, savršeno čisti kosu od nečistoća. Zbog činjenice da se dobro pjeni, proizvod se koristi ekonomično. Savršeno za ljude sa suhom kosom, osjetljivom, nadraženom kožom.

Pravila prijave


Korištenje luka "spasilačka zaštita" ne razlikuje se od ostalih šampona:

  • Vlažna kosa prije nanošenja;
  • stisnite malu količinu sredstava na dlan i perete, trljajući dlanove jedni o druge;
  • nanesite šampon na kosu nježnim masirajućim pokretima;
  • držite oko pet minuta;
  • dobro isperite pod toplom tekućom vodom.

Proizvod se ne može koristiti za djecu mlađu od dvije godine, kao i za osobe koje imaju alergijske reakcije na sastojke koji čine šampon.

Ne nanosite previše jer to u budućnosti može dovesti do prekomjerne masne ili, obrnuto, suhe kose. Za ispiranje koristite samo toplu vodu, jer hladna voda neće očistiti kovrče i one će biti masne, a vruća će dovesti do suhoće i krhkosti..

Može se koristiti za ispiranje domaćih maski za masnu kosu da imaju dvostruki učinak..

Ako vam deterdžent dospije u oči, isperite ih što više tekuće vode. U slučaju iritacije, crvenila, bolova u očima, što je prije moguće konzultirati oftalmologa.

Vrste šampona za tretiranje serije 911


Pored običnog šampona, ovu seriju predstavljaju još tri vrste:

  • s dodatkom ulja burdocka;
  • s dodatkom ekstrakta crvene paprike;
  • s ekstraktom koprive.

Predstavljene komponente omogućuju, osim borbe protiv gubitka kose, i rješavanje dodatnih problema povezanih s rastom i zdravljem kose. Razmotrimo detaljnije principe djelovanja svake vrste.

911 luk šampon s uljem od sjemena

Burdock ulje dugo je poznato po uistinu čudesnom učinku na kosu. Ovaj šampon omogućava vam da se ne nosite samo s gubitkom kose, već također pomaže da ih ojačate, riješite se problema suhoće, lomljivih krajeva.

Šampon od luka s uljem sjemena uključuje sljedeće komponente:

  • ekstrakt luka;
  • burdock ulje;
  • bogat kompleks vitamina;
  • ekstrakt korisnog bilja.

Burdock ulje poboljšava cirkulaciju krvi, što povoljno djeluje na folikule dlake i poboljšava strukturu kose. Osim toga, omogućuje vam da kovrčama dodate prirodan zdrav sjaj, značajno poboljšava rast kose.

Ovaj šampon bit će sjajna pomoć onima kojima su dlake tanke, pate od suhoće, krtosti. Osim toga, pomoći će ojačati kovrče u boji..

911 luk šampon sa crvenom paprikom

Ako želite kosu učiniti gušćom i bujnijom, ovaj proizvod je za vas. Uz prethodno opisane komponente, u sadržaj šampona ulaze i ekstrakt crvene paprike i arnike. Doprinose buđenju neaktivnih folikula dlake, što može značajno povećati količinu kose.

Međutim, treba imati na umu da se ovaj proizvod ne smije koristiti ako na ogreblju ima ogrebotine, rane ili iritacije, kao i osobe s vrlo osjetljivom kožom. Također postoje neke nijanse u uporabi: proizvod treba nanositi isključivo na korijenje, a savjete tretirati hranjivim uljem ili balzamom.

Nepravilna upotreba šampona može rezultirati pretjeranom suhoćom kose i oštećenjem vrhova.

Luk šampon 911 s ekstraktom koprive

Ovaj šampon ne samo da djeluje protiv gubitka kose, već i ubrzava njihov rast. Kopriva doprinosi dotoku krvi u vlasište, tako da će dlaka intenzivnije rasti. Ovaj šampon dobro hrani, poboljšava strukturu kose, daje joj lijep sjaj.

Kopriva je poznata po brojnim ljekovitim svojstvima, uključujući i njezinu aktivnu upotrebu u liječenju peruti. Nakon prvog mjeseca korištenja šampona, primijetit ćete kako se količina „bijelih pahuljica“ na kovrčama znatno smanjuje. Osim toga, alat će vam pomoći da se riješite pilinga kože na glavi..

Ovaj šampon također je u stanju smanjiti masnu kosu, istovremeno ih ne isušuje, što je vrlo važno. Proizvodi pomažu u zacjeljivanju dobro oslabljenih korijena, što će lijepom spolu omogućiti da raste duge, prekrasne kovrče o kojima mnoge djevojke sanjaju.