911 luk šampon 911 - recenzije

911 luk šampon

911 luk šampon 911 20. studenog 2019. godine

Dermatolog je savjetovao ovaj šampon. Šest mjeseci mi je pomagao zaustaviti bolni problem - gubitak kose i lomljenje. Do sada sam se zaustavio na tome i ne eksperimentiram. Prodaje se isključivo u ljekarnama, što je za mene znak osiguranja kvalitete. Ali vrijedi obratiti pozornost na proizvođača, zbunio ga s novim proizvodom tvrtke Mirroll sa sličnim nazivom 911 Onion hitna pomoć. Vratila sam se u ljekarnu i tamo, na moje iznenađenje, vratili novac bez suđenja! Prilažem fotografiji svog šampona

911 luk šampon 911 30. siječnja 2019. godine

Kupio sam luk šampon po savjetu prijatelja. Žalila sam joj da joj se kosa jako penje, i savjetovala je korištenje 911 luk šampona. Želim napomenuti da postoji puno raznolikosti ovog šampona, ali odlučila sam se za luk sa šamponom od luka. Vjerojatno znam iz djetinjstva da ulje od sjemenki pomaže u jačanju kose, pa sam odlučio da će upravo ovaj šampon biti učinkovit. Cijena me obradovala, sasvim pristupačna. Šampon dobro opere kosu, sve dok ne pukne. Nakon silikonskih šampona, ovo je naravno neobično i čini se da će kosa biti žilava. Ali nakon sušenja kosa je meka, sjajna i ima njegovani izgled. Koristila sam tečajeve šampona. Koristim ga mjesec dana, zatim pauzu od pola godine. Sada uopće nema problema s gubitkom kose. Dobar šampon. Stvarno pomaže ojačati kosu i poboljšati njihov izgled.

911 luk šampon 911 1. studenog 2017

Iz cijele linije 911 šampona koristio sam Lukov s koprivama. Kosa je brzo postala masna i imala je oštar izgled, prijateljica je savjetovala šampon od luka s koprivom. Nakon što je počela koristiti ovaj šampon, kosa je stekla potpuno drugačiji izgled. Ako sam ranije morao prati kosu svaki dan, sada je perem dva puta tjedno, a kosa mi izgleda pristojno i njegovano.

911 luk šampon 911 18. lipnja 2017

911 luk šampon je cool stvar. Koristila sam gotovo sve vrste + balzama. Od djetinjstva sam željela rasti dugu kosu, ali to nije uspjelo, jer sam stalno morala rezati krajeve. Sada je sve u redu s ovim. Kosa izgleda jednostavno prekrasno: pojavio se zdrav sjaj i gustoća, rastu brže nego prije.

911 luk šampon 911 9. ožujka 2017

Luk šampon 911 blizanci mi operu kosu, ne samo kad započne gubitak, već i radi prevencije. Jako volim šampon, ako je gubitak stvarno brz, tada se uz redovitu upotrebu tijekom 2 mjeseca, kosa potpuno obnavlja. I tako, uz preventivnu upotrebu, kosa već dugo ne ispada. Sada je kosa u punom redu, njegovana, nije krhka i uvijek izgleda dobro.

911 luk šampon 911 19. studenog 2016

Da bih obnovio kosu i spriječio gubitak kose, trebalo mi je 1,5 mjeseca da koristim samo Twins Tech 911 luk šampon, nanesem ga malom količinom na kosu i dobro ga razvučem po cijeloj dužini, redovito perem kosu, nakon šampona izgledaju dobro, ali učinak sigurno ne od prvih aplikacija, ali takvo se čudo ne događa, jer su se kasnije u potpunosti riješili svih problema koji su bili. Cijena šampona me također jako razveselila.

Komentari Je li ova recenzija bila korisna? Da 5 Ne 0

911 luk šampon 911 6. listopada 2016

Sve su mi djevojke savjetovale ovaj luk šampon 911, kad mi je kosa počela curiti, sigurno sam probala, ali nisam se baš nadala tome, pa kad sam se u samo mjesec dana kosa vratila u normalu, već sam se iznenadila. Prema svim mojim parametrima i preferencijama, šampon mi je smislio, dobro se nanosi, pjeni, ispira, normalno miriše, kosa mi je normalno češljati, ali to nije toliko važno, jer glavno je da stvarno tretira kosu. Stoga ga preporučujem svima koji imaju problema s kosom..

911 luk šampon 911 5. lipnja 2016

Zahvaljujući 911 luk šamponu, spasio sam kosu od strašnog gubitka, već sam se uplašio, kosa mi je ispala iz glave u doslovnom smislu riječi, dobro je što sam kupila ovaj šampon, počela sam da perem kosu već 2 dana i već u drugom tjednu primjetila sam tu kosu polako početi odskakati. Prali su ih skoro 2 mjeseca, kosa im se vratila u normalu, gubitak kose je prestao, sada ih podržavam istim šamponom, kupio sam i luk s 911 burdockim uljem, također mi se jako svidio.

Komentari Je li ova recenzija bila korisna? Da 2 Ne 0

911 luk šampon 911 13. ožujka 2016

Vjerojatno nema djevojke koja se ne suoči s problemom gubitka kose. U mojoj mladosti su nekako sezonski ispadali. Obično je to bilo na jesen i trajalo je nekoliko tjedana. Objašnjava se ciklusima rasta kose. Ali nakon trudnoće i dojenja, oboje su počele odustajati i proces nije prestao. Počeo sam paničariti, mislim da iz razloga koji su razumljivi svim mladim damama. O luku 911 koji se nalazi na Internetu, mnogi su ga hvalili. Odlučio sam se kupiti i nisam požalio. Ukupno, mjesec dana sam vjerojatno samo spasio kosu. I dalje ga koristim, osim što jača kosu, on ih također nježno brine - lako se češljaju, ne elektrificiraju, samo se uklapaju. Dobar šampon, jako sam zadovoljan.

Komentari Je li ova recenzija bila korisna? Da 5 Ne 0

911 luk šampon 911 1. ožujka 2016

Šampon s lukom Twins Tech 911 koristim već tri tjedna, vrlo sam zadovoljan rezultatom, kosa mi se vidljivo poboljšala, nekako izgleda izravno drugačije, sada želim prebaciti se na još jedan njihov niz, budući da je izbor vrlo velik, svi šamponi imaju lijepe cijene. Također, prilikom kupovine šampona uzela sam 911 luk od luka, bez balzama uopće ne mogu oprati glavu. Sada ih je lako češljati, a duljina moje kose nije mala. Svima savjetujem kvalitetnog proizvođača po ugodnim cijenama.

Komentari Je li ova recenzija bila korisna? Da 3 Ne 0

911 luk šampon 911 4. listopada 2015

Ne mogu zamisliti što bi se desilo s mojom kosom da je nisam oprao 911 šamponom s lukom s ekstraktom crvene paprike. Nakon izleta na more, od slane vode, kosa mi se pokvarila u smeću. Ispadali su i lomili se sa svakim češljem, ili bolje rečeno, kosa je samo odletjela s glave, bojala sam se da će takvim tempom sve ispasti. Trebalo mi je mjesec dana da operem kosu ovim šamponom, oni su postali primjetno jači od čelika. Sada ga preporučujem svima koji imaju sličan problem.

Komentari Je li ova recenzija bila korisna? Da 13 Ne 0

911 luk šampon 911 4. listopada 2015

Ne pozdravljam narodne metode liječenja kose, ali nekako je luk 911 završio na mojoj polici u kupaonici i odlučio sam ga oprati, ispostavilo se da jako dobro miriše, iako sam mislio da će loše smrditi. Svidjelo mi se da nakon pranja, čak i balzam ne treba isprati, oni ostaju glatki, a nakon sušenja poslušni ostaju.

Komentari Je li ova recenzija bila korisna? Da 1 Ne 0

911 luk šampon 911 15. travnja 2015

Nakon mnogo stresa zbog pregleda kosa mi je jako pala. U ljekarni sam vidjela šampon i 911 luk balzama. Kosa je postala puno jača, pojavio se sjaj i gustoća, rastu mnogo brže nego prije. zadovoljan sam.

911 luk šampon 911 23. veljače 2015

Dugo sam upoznavao 911 šampon s lukom, kosa mi je jako ispala i jedan prijatelj mi je savjetovao da ga kupim. Ubrzo je kosa prestala ispadati i pojavio se zdrav sjaj. I miris je vrlo ugodan, iako sam u početku mislila da će mirišati na luk.

911 luk šampon 911 23. veljače 2015

Gubitak kose vjerojatno nije neuobičajeno. Za sebe sam našao alat koji mi je pomogao da ga zaustavim. A sada na red. Kosa mi se počela penjati nakon porođaja. Obično kažu da se penju tijekom trudnoće. No, činilo se da moje nije poznato. Treba imati na umu da sam alergična na damu, tj. Neće mi odgovarati svaki lijek i neće uzrokovati histerični napad kihanja, svrbeža ili crvenila kože. Stoga sam s nekim oprezom isprobala ovaj šampon. Uzalud se bojala. Dakle, počeo sam koristiti šampon. Nakon otprilike tjedan dana, vidjela sam da ima manje gubitka kose. I tako je to išlo - svaki dan manje dlaka na češlju, sve više moja radost. S gubitkom sam se oprostio bez žaljenja i neće mi biti dosadno.) Dakle, preporučujem, nećete požaliti.)

Njega kose i vlasišta: Šamponi: 911

Recenzije o kozmetici pod naslovom "Šamponi"

Šampon za masnu kosu s mliječnim serumom iz Zeytun-a

Ostale kategorije:
Njega tijela Njega kose i vlasišta Njega ruku i noktiju Sunčana krema Njega lica i vrata Njega stopala Dječja kozmetikaKozmetika za šminku za trudnice i majke Alat za depilaciju Parfem Kozmetika za muškarce
Cijeli katalog

Građa sa stranica je informativnog karaktera i namijenjena je u obrazovne svrhe. Mišljenje urednika možda se ne podudara sa mišljenjima autora. Zabranjeno je ponovno tiskanje materijala bez pismenog pristanka SIA-e "ALP-Media" i autora. Prava autora i izdavača su zaštićena.

O projektu | Natječaji | Društveni imenik | Reference

Građa sa stranica je informativnog karaktera i namijenjena je u obrazovne svrhe. Mišljenje urednika možda se ne podudara sa mišljenjima autora. Zabranjeno je ponovno tiskanje materijala bez pismenog pristanka SIA-e "ALP-Media" i autora. Prava autora i izdavača su zaštićena.

Recenzije o šamponu,, Luk,, iz 911?

koji je koristio. što recenzije?

Komentari korisnika

Ovu sam kupio, nisam imao potrebe, a uzeo sam neutralnu iz ove serije 911.

Oh, upravo to mi treba. Kosa u trudnoći prorjeđuje se strašnom snagom, a unutra se ne može uzeti ništa posebno

Norma šampon i neutralni ljekarnički miris. Pomogao je suprugu od gubitka kose. I tada je beskorisno sjajati se u dobi od 35 godina

A koji ste kupili Onion911?

U konopljinom ulju koristim samo prirodni šampon, vrlo je bogat vitaminima i ne isušuje kožu! Savjetujem svima http://organicsharm.ru/

Dobar šampon, izvrsna pomoć od gubitka kose. Naravno, morao sam iskoristiti mjesec dana da obnovim kosu i izgledam dobro, ali rezultat je jednostavno odličan. Sada također koristim ovaj šampon dva puta mjesečno za održavanje učinka nakon tretmana, a kosa mi je izgledala sjajno cijelu zimu, a uopće nije ispala. Češljam kosu vrlo rijetko, jer na njoj više nije dlaka.

Kosa mi se sada penje, kupila sam ovaj šampon. Znam da su maske od luka dobro pomogle nakon prve trudnoće, ali miris... Šampon zaista lijepo miriše! Kosa nakon što je dobra, čini se da manje ispada. Balzam luka nisam vidio u ljekarni ((Pretražit ćemo!

Sviđa mi se nekoliko lijekova iz 911: Luk šampon 911 - pomaže u jačanju folikula dlake, što sprečava gubitak kose. Sebopyrox 911 - koristim ga za profilaksu da se perut ne pojavi. Cink 911 - kao opće sredstvo za jačanje. Koristim sve ove šampone i zadovoljna sam rezultatom.

Čula sam puno puta o šamponu s lukom, ali nitko ne govori o njegovom mirisu. Miris me prije svega zanima, jer sam vrlo oštrouman i zgrožen mirisom luka.

Šampon od 911 luka uopće ne miriše na luk. U njega se, kako sam shvatio, dodaju ekstrakti luka i bilja, njegov miris je ugodan, ne iritantan. Ako kupite, uzmite i balzam od 911 luka, miris je zasićeniji parfemom, a kosa se lako češlja nakon njega.

Čudno, jako mi se sviđa luk iz ove serije 911. Iako i sam prije nisam koristio ovu seriju. Ali šampon je cool u istinitom smislu te riječi. Kosa se postupno ojačala i ne ispada tako strašno!

Izrađujem maske s senfom, stvarno volim

I ja radim, pa ću koristiti šampon. Pogledat ću rezultat)

Pa onda čekam povratnu informaciju. )) po mogućnosti pozitivno))

oh, stvarno se nadam tome, jer općenito sam kratko ošišam kosu, ošišam svu pahuljicu, nadam se da će i oni rasti, živi. poput kose, a ne krpe! Pa, ovdje za prvu upotrebu mogu reći da je kosa meka, poslušna,!

Ne znam draga o njemu

Jako mi se sviđa od 911, ali nisam probala šampon. Za kosu u ljekarni poput pokrivala za glavu, također nije skupo.

Da, i ja volim 911) Postoji dobar Tramp, šampon za perut Sebopyrox norme, nadam se da će i ovaj biti isti)

Još uvijek volim njihovu kremu za bebe, on je omiljen mojoj kćeri!

Jao, nisam ni čuo da imaju kremu!)

vozite u tražilici, vidjet ćete dječju seriju.

ukratko i na ruskom - kuynya

yo moj. na internetu ga svi hvale!

patiš od ispadanja.

Počeo sam koristiti ampule vrijede 500 rubalja neprestano di svjetlo potražite sami.

Eto, sada to nije toliko gubitak, ali želim da novi porastu) i 500 rubalja. ovo je 1 ampula, ili kako?

kad sam ga koristio, nove lukovice za spavanje su mi počele rasti... toliko pištolj na glavi)))

oni. 10 ampula 500 rub. ili 5000?

da 10 ampula -500 rub

potražite svoj grad, ako ga ne možete pronaći, bacite ga na karticu - pošaljite s pogodnostima

sutra idem u grad, idem u salon, gledaj!)

bolje sive sa mentolom... isto tako kažu da je crna muška - od dobrog ispadanja.

ranije smo ih prodavali u parfemima i u zajebanciji... ali sada to ne čine (((

911, ležao sam okolo.

nemoj me izgubiti usput tamo gdje ne mogu ući - piši ovdje

Irin, zaboravio sam nešto na apmule, sad imam još jedan problem, zube i fizikalni pregled, pa se svaki dan tresem i sve zaboravljam)))) I Karolinka se opet razboljela, sad je problem otići! dobro, ali na račun za ismijavanje... ne bih imao ništa protiv)))

Nisam uzimao led, prije toga sam uzeo luk, ali svidjelo mi se drugo društvo puno više.

kvragu... već sam kupio... nadam se da mi pomaže)))

911 luk šampon - recenzije

Svatko se suočio s problemom gubitka kose barem jednom u životu. Postoji mnogo razloga za ovaj fenomen - nedostatak vitamina, opće slabljenje imuniteta i bolesti vlasišta. Ogromna količina sredstava za jačanje kose i vraćanje njihove strukture.

Kako odabrati najučinkovitije i najučinkovitije?

Jedan od popularnih lijekova protiv gubitka kose je šampon s lukom 911. Ovo je kozmetičko utjelovljenje dobro poznatog narodnog recepta..

Nema ništa bolje od dokazanih tretmana..

Na Internetu postoji ogroman broj recenzija o ovom alatu. Korisna svojstva ovog šampona usmjerena su na normalizaciju metabolizma vlasišta, njegovanje i jačanje folikula dlake i obnavljanje strukture dlake. Nakon tjedan dana upotrebe, možete primijetiti pozitivan rezultat. Sve je to zbog učinkovitosti samog ekstrakta luka..

Kod kuće možete pripremiti i masku za kosu na bazi luka, međutim, miris takvog lijeka bit će prikladan.
911 šampon ima ugodnu aromu i jednostavan je za upotrebu..
Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Za učinkovito izlaganje, proizvođači savjetuju da ga ostavite na glavi 3-5 minuta, a zatim kosu isperite dovoljnom količinom vode.

Najbolji su šamponi s burdockom protiv gubitka kose

Duga i svilenkasta kosa neosporni su atribut ljepote u svakom trenutku. Međutim, redovito bojanje, loša prehrana, neadekvatna njega odražavaju se krhkošću, prigušenošću, sporim rastom i snažnim gubicima. Vratiti izgubljenu snagu pomoći će šamponski repnjak protiv gubitka kose. Njegova se posebnost nalazi u ekstraktu burdoka, poznatom po ljekovitim i brižnim svojstvima. Imajte na umu da se maksimalna transformacija može postići samo ako se pravilno koristi..

Prednosti burdock

Burdock ulje prepoznato je kao vrlo učinkovit prirodni proizvod za njegu kose. Ima ljekovita svojstva, potiče rast kovrča. Ekstrakt se dodaje maskama, losionima, šamponima za vraćanje ljepote kose.

Ulje se izrađuje od korijena repice (burdock), bogato korisnim komponentama:

  • esencijalna ulja;
  • masne kiseline (stearinska, palmitinska);
  • vitamini A, C, PP, E i skupina B;
  • minerali.

Složen učinak hranjivih tvari primjetno transformira oslabljenu kosu. Burdock ulje djeluje istovremeno u nekoliko smjerova:

  • ublažava upalu, iritaciju, ima visoka protuupalna svojstva;
  • duboko prodire u vlasište, njeguje i jača folikule, dlaku po cijeloj dužini;
  • sprečava i smanjuje gubitak kose, 2 puta smanjuje gubitak kose prilikom pranja glave;
  • pospješuje rast, nosi se s krhkošću, odjeljak krajeva;
  • vlaži kovrče, čini ih mekanima i svilenkastima;
  • Ima izvrsna baktericidna svojstva, pa će pomoći u rješavanju problema s peruti i povezanim simptomima (svrbež, piling);
  • normalizira lipidnu ravnotežu vlasišta;
  • vraća prirodno sjaj ringletama.

Važna točka! Učinak sastojka lomova primjetan je samo u slučaju redovite pravilne upotrebe. Jednokratni postupak neće imati željenu transformaciju.

Pregled najboljih šampona

Šampon od burdocka pogodan je i učinkovit alat za kosu. Nudimo mali pregled najboljih šampona protiv gubitka kose uz dodatak ulja burdocka.

"Burdock" iz Belita-Vitex

SuperAktivni šampon "Burdock" protiv gubitka kose bjeloruske kozmetičke tvrtke Vitex je provjeren i siguran način poboljšanja stanja kose, zaustavljanja obilnog gubitka kose i poboljšanja njihovog rasta. Poboljšana formula proizvoda uključuje ekstrakt repice, kofein, D-pantenol, kao i patentirani proteinski kompleks Dynagen TM. Proizvod od sjemenki također sadrži sustav balzama koji olakšava češljanje kose nakon pranja, te impresivan popis kemijskih komponenti.

Šampon protiv gubitka kose „Burdock“ može se koristiti svakodnevno. Sastav se nanosi na prethodno navlažene kovrče, pjena s prstima, kao i kod običnog pranja, ispire se. Ako je potrebno, ponovite postupak.

Prema recenzijama potrošača, šampon dobro čisti kosu od nečistoće, čestica masti, smanjuje gubitak i daje sjaj. Prednosti proizvoda uključuju ugodnu biljnu aromu, razumnu cijenu, gustu konzistenciju koju je lako koristiti.

Kako biste povećali učinkovitost proizvoda, preporučuje se dodatno korištenje drugih proizvoda iz linije Agrimony. Uključuje masku, serum-sprej, balzam za jačanje, ulje burdoka s keratinom.

Alat se ne odnosi na skupe lijekove. Boca od 250 ml koštat će 95 rubalja, veliki paket (400 ml) - 150 rubalja.

Šampon 911 "Burdock"

Šampon 911 "Burdock" proizvodi ruska tvrtka TWINS Tech. Proizvođač uvjerava visoku učinkovitost lijeka za rješavanje problema s gubitkom. Najbogatiji sastav vitamina i biljnih ekstrakata obećava obnavljanje lomljive i oslabljene kose, aktiviranje faze rasta, buđenje uspavanih folikula, vraćanje sjaju i zdravlja kosi. Osim ulja burdoka, formula proizvoda sadrži vitamine C, E, B3, B5, B6, ekstrakte lucerne, avokada, marelice, cvijeta naranče i ružmarina.

Proizvod nije teško koristiti: prehrambeni sastav distribuiran je na vlažnoj kosi, pjenast masažnim pokretima. Nakon 3-5 minuta kozmetički proizvod se ispere vodom.

Recenzije potrošača o šamponu kontradiktorne su: jedan je pomogao zaustaviti gubitak, drugi nije, ali nikome nije nanio štetu..

Šampon 911 za ispadanje kose "Burdock" je oko 170 rubalja po 150 ml. Trajanje upotrebe proizvoda ne predviđa produktivnost. Kontraindikacije uključuju dob djece do 2 godine i individualnu netoleranciju.

"Burdock" Floresana

"Burdock" iz Floresan formule 80 protiv gubitka kose vrlo je popularan. Sastav sadrži veliki broj hranjivih sastojaka, uključujući biljne ekstrakte oraha, hmelja, jele, kalendule, vitamin E, D-pantenol.

Uporaba proizvoda ne razlikuje se od običnog šampona: nanesite na mokru kosu, pjenu i isperite. Da biste postigli veći učinak, preporučuje se pranje kose maskarom-balzamom iz iste serije..

Prema recenzijama korisnika, šampon „Burdock” ima bogatu, ali ugodnu biljnu aromu, pjena se prilično dobro i lako nanosi, dobro čisti i ispunjava obećanja proizvođača. Redovita uporaba proizvoda smanjuje gubitak, potiče rast, daje volumen i sjaj kosi.

Možete kupiti kozmetički proizvod u ljekarni, mrežnim trgovinama. Cijena mu je oko 125 rubalja po pakiranju (250 ml).

Elf Farm šampon za rerne

Elf Farm Burdock šampon preporučuje se kod problema s rastom kose i obimnim gubitkom kose. Jedinstvena formula sastava jača i hrani folikule kose, ubrzava rast kovrča i potiče njihovo aktivno obnavljanje. Lijek se može koristiti kao priprema za medicinske postupke.

Kozmetički proizvod sadrži ulje burdocka, aktivni kompleks minerala i vitamina Bh intenziv +.

Upotreba šampona se ne razlikuje od uobičajenog šampona. Učinak hranjivog sastava preporučuje se nadopuniti obnavljajućom balzamičnom maskom Burdock iz iste serije, a prije upotrebe šampona možete nanijeti Real Burdock ulje iz Elf Farme 3-5 minuta na vlasište.

Trošak lijeka je nizak, unutar 170 rubalja.

Dermatološki šampon protiv gubitka kose Laboratoires Biocos

Dermatološki šampon, koji je predložila francuska tvrtka Laboratoires Biocos, sadrži ulje burdocka i aktivni kompleks Trichogen Veg. Jedinstvena formula prema obećanjima proizvođača potiče obogaćivanje folikula kose kisikom, ubrzava njihov rast.

Visoka učinkovitost lijeka potvrđena je pozitivnim recenzijama korisnika. Proizvod lijepo miriše, dobro se pjeni. Ovjeren proizvod.

Šampon se lako nanosi: nanesite na vlažnu kosu, pjenu, nakon 5 minuta isperite hladnom vodom. Tijek korištenja burdock traje mjesec dana. Preporučuje se pranje kose dva puta tjedno.

Cijena proizvoda opravdana je visokom učinkovitošću, iznosi 400-450 rubalja po 300 ml.

Kako popraviti rezultat

Gubitak kose povezan je ne samo s vanjskim čimbenicima, već je i odraz pacijentovog zdravlja. Korištenje šampona od maslaca, ne može dati maksimalan dugoročni učinak..

Pažnja! Ako se gubitak ne zaustavi nakon dugotrajne kozmetičke terapije, posavjetujte se sa stručnjakom kako biste utvrdili pravi uzrok problema, propisati odgovarajući tretman.

Za popravljanje rezultata i sprječavanje pojave problema u budućnosti pomoći će preventivne mjere i male promjene u načinu života:

  1. Ispravite prehranu, dijeta bi trebala sadržavati više vitaminske hrane, povrća, voća, hrane bogate kalcijem, cinkom, željezom te važnim mikro i makro elementima.
  2. Odričite se alkohola, pušenja i drugih loših navika.
  3. Svakodnevni sportovi u kombinaciji sa šetnjama na otvorenom izvrstan su način za jačanje vašeg tijela..
  4. Nadoknada nedostatka hranjivih sastojaka pomoći će unosu vitaminsko-mineralnih kompleksa. Problem nedostatka vitamina zimi i proljeće posebno je akutan.
  5. Redovito izrađujte maske za kosu. Nije potrebno trošiti novac na skupe kozmetičke proizvode, masnoća od krastavaca, luk, ulje također će biti korisna.
  6. Odmarajte se više, uklonite živčani stres i stres..
  7. Periodično se odnose na salonske postupke (mezoterapija, masaža glave).
  8. Učinite naviku da češljane kovrče ne češljate odmah nakon pranja. Dakle, riskirate ih ozlijediti.
  9. Manje drastične, kategoričke promjene na slici: česte, kontrastne mrlje, perma, stvaranje više ili manje štetne za kosu.
  10. Sušenje sušilom za kosu, oblikovanje vrućim aparatima i valjcima za kosu - samo umjereno. Za uvijanje kose koristite alternativne metode (pigtails, kućne curlers).

Mjere opreza

Burdock ulje smatra se hipoalergenim, svestranim proizvodom. Može ga koristiti svatko, bez obzira na vrstu kose. Ne zaboravite da sastav kozmetičkih proizvoda za pranje kose uključuje dodatne komponente, uglavnom kemijske.

Zato proizvođač propisuje minimalnu dob korisnika, osjetljivost vlasišta na učinke lijeka, kao i učestalost upotrebe..

Ako tijekom pranja osjetite nelagodu, peckanje, svrbež, odmah isperite proizvod s puno vode. Nemojte više koristiti lijek.

Standardne kontraindikacije za uporabu šampona od sjemena protiv gubitka:

  • individualna netolerancija;
  • dob do 2–5 godina;
  • prisutnost rana u području primjene.

Nepoštivanje preporučene učestalosti uporabe proizvoda može uzrokovati perut, pretjerano lučenje kose. Na kraju uporabe lijeka nuspojave nestaju.

Gubitak kose zabrinjava mnoge žene i muškarce. Ako se ne poduzmu mjere, posljedice mogu biti vrlo plašne i nepovratne. Burdock ulje i kozmetika s njegovim dodatkom - najlakši i najučinkovitiji izlaz pri prvoj manifestaciji problema.

Korisni videozapisi

Detaljan pregled serije od gubitka kose "Burdock".

Pregled šampona od hajduka za suzbijanje gubitka kose od Julije.

Pregled tri vrste 911 šampona s lukom protiv gubitka kose i masnog sjaja u korijenu

Neugodnost gubitka kose uvijek ostaje vrlo aktualna i kod žena i muškaraca različite dobi. Od davnina su luk maske smatrane jednim od najučinkovitijih načina suočavanja s ovom katastrofom. Međutim, imaju prilično neugodan oštar miris, kojeg se nije tako lako riješiti..

Danas postoji sjajna alternativa narodnim receptima - "Luk šampon 911." Nosi se s problemom ispadanja, pomaže u jačanju korijena, rastu, a također ima ugodnu aromu..

Sastav proizvoda i njegov utjecaj na kosu


Luk šampon 911 protiv gubitka kose proizvodi velika ruska tvrtka za proizvodnju parafarmaceutskih i kozmetičkih proizvoda CJSC TwinStek. Među većinom korisnika, etablirao se kao prilično učinkovit i istovremeno pristupačan lijek za pomoć kod gubitka kose, ćelavosti.

Šampon sadrži značajnu količinu ekstrakata koji osiguravaju rast i jačanje kose:

  • luk;
  • kamilica;
  • hmelj;
  • čičak;
  • aloe vera;
  • kopriva;
  • arnika;
  • zeleni čaj;
  • kadulja;
  • zlatno proso;
  • kana;
  • lišće breze.

Uz to, šampon je bogat vitaminima: nikotinska kiselina, kalcijev pantotenat, biotin, koji doprinosi boljoj prehrani i jačanju folikula dlake.

Prema uputama proizvođača i komentarima korisnika, proizvod djeluje istovremeno u više smjerova:

  • normalizira metabolizam u folikulima kose;
  • čini kosu jačom, dobro ih vlaži;
  • obnavlja oštećene dlačice;
  • suzbija suhoću, krhkost;
  • dobro čisti;
  • daje kovrčama prirodan sjaj;
  • smirujući učinak na kožu;
  • pomaže poboljšati cirkulaciju krvi i, u skladu s tim, ubrzava rast kose
  • daje kosi luksuzan zdrav izgled.

Mnogi korisnici u svojim pregledima navode kako šampon zaista sprečava gubitak kose, čini ih jačim i zdravijim. Nedostaci uključuju mali volumen (150 ml).

Neki kupci napominju da će nakon korištenja proizvoda kosa postati čvršća, masnija. Spominjani su i slučajevi da su nakon tretmana čudotvornim lijekom kovrče postale još vlažnije. Treba napomenuti da svatko od nas ima vlastiti organizam, stoga kozmetički deterdžent nije pogodan za sve.

Ako su primijećene nuspojave ili ako upotreba uopće nije dala rezultata, pokušajte nešto drugo. Pored toga, morate obratiti pažnju na stanje svog zdravlja. Budući da u mnogim slučajevima „lijevanje“ može biti posljedica neispravnosti nekog organa (posebno to se odnosi na crijeva, štitnjaču, metaboličke poremećaje). U takvim slučajevima, samo korištenje šampona nije dovoljno da biste se riješili problema, morate započeti s liječenjem samog uzroka.

Šampon ima lagan žućkasti ton, ugodnu svjetlosnu aromu, savršeno čisti kosu od nečistoća. Zbog činjenice da se dobro pjeni, proizvod se koristi ekonomično. Savršeno za ljude sa suhom kosom, osjetljivom, nadraženom kožom.

Pravila prijave


Korištenje luka "spasilačka zaštita" ne razlikuje se od ostalih šampona:

  • Vlažna kosa prije nanošenja;
  • stisnite malu količinu sredstava na dlan i perete, trljajući dlanove jedni o druge;
  • nanesite šampon na kosu nježnim masirajućim pokretima;
  • držite oko pet minuta;
  • dobro isperite pod toplom tekućom vodom.

Proizvod se ne može koristiti za djecu mlađu od dvije godine, kao i za osobe koje imaju alergijske reakcije na sastojke koji čine šampon.

Ne nanosite previše jer to u budućnosti može dovesti do prekomjerne masne ili, obrnuto, suhe kose. Za ispiranje koristite samo toplu vodu, jer hladna voda neće očistiti kovrče i one će biti masne, a vruća će dovesti do suhoće i krhkosti..

Može se koristiti za ispiranje domaćih maski za masnu kosu da imaju dvostruki učinak..

Ako vam deterdžent dospije u oči, isperite ih što više tekuće vode. U slučaju iritacije, crvenila, bolova u očima, što je prije moguće konzultirati oftalmologa.

Vrste šampona za tretiranje serije 911


Pored običnog šampona, ovu seriju predstavljaju još tri vrste:

  • s dodatkom ulja burdocka;
  • s dodatkom ekstrakta crvene paprike;
  • s ekstraktom koprive.

Predstavljene komponente omogućuju, osim borbe protiv gubitka kose, i rješavanje dodatnih problema povezanih s rastom i zdravljem kose. Razmotrimo detaljnije principe djelovanja svake vrste.

911 luk šampon s uljem od sjemena

Burdock ulje dugo je poznato po uistinu čudesnom učinku na kosu. Ovaj šampon omogućava vam da se ne nosite samo s gubitkom kose, već također pomaže da ih ojačate, riješite se problema suhoće, lomljivih krajeva.

Šampon od luka s uljem sjemena uključuje sljedeće komponente:

  • ekstrakt luka;
  • burdock ulje;
  • bogat kompleks vitamina;
  • ekstrakt korisnog bilja.

Burdock ulje poboljšava cirkulaciju krvi, što povoljno djeluje na folikule dlake i poboljšava strukturu kose. Osim toga, omogućuje vam da kovrčama dodate prirodan zdrav sjaj, značajno poboljšava rast kose.

Ovaj šampon bit će sjajna pomoć onima kojima su dlake tanke, pate od suhoće, krtosti. Osim toga, pomoći će ojačati kovrče u boji..

911 luk šampon sa crvenom paprikom

Ako želite kosu učiniti gušćom i bujnijom, ovaj proizvod je za vas. Uz prethodno opisane komponente, u sadržaj šampona ulaze i ekstrakt crvene paprike i arnike. Doprinose buđenju neaktivnih folikula dlake, što može značajno povećati količinu kose.

Međutim, treba imati na umu da se ovaj proizvod ne smije koristiti ako na ogreblju ima ogrebotine, rane ili iritacije, kao i osobe s vrlo osjetljivom kožom. Također postoje neke nijanse u uporabi: proizvod treba nanositi isključivo na korijenje, a savjete tretirati hranjivim uljem ili balzamom.

Nepravilna upotreba šampona može rezultirati pretjeranom suhoćom kose i oštećenjem vrhova.

Luk šampon 911 s ekstraktom koprive

Ovaj šampon ne samo da djeluje protiv gubitka kose, već i ubrzava njihov rast. Kopriva doprinosi dotoku krvi u vlasište, tako da će dlaka intenzivnije rasti. Ovaj šampon dobro hrani, poboljšava strukturu kose, daje joj lijep sjaj.

Kopriva je poznata po brojnim ljekovitim svojstvima, uključujući i njezinu aktivnu upotrebu u liječenju peruti. Nakon prvog mjeseca korištenja šampona, primijetit ćete kako se količina „bijelih pahuljica“ na kovrčama znatno smanjuje. Osim toga, alat će vam pomoći da se riješite pilinga kože na glavi..

Ovaj šampon također je u stanju smanjiti masnu kosu, istovremeno ih ne isušuje, što je vrlo važno. Proizvodi pomažu u zacjeljivanju dobro oslabljenih korijena, što će lijepom spolu omogućiti da raste duge, prekrasne kovrče o kojima mnoge djevojke sanjaju.

Šampon 911 "Burdock"

Pronađite u ljekarni i kupite šampon 911 "Burdock"

Upute za korištenje

Šampon "Burdock" ima intenzivan ljekovit učinak na korijenje i obnavlja strukturu kose, pojačava aktivnost folikula kose, aktivira i produljuje fazu rasta dlake, potiče obnavljanje stanica i sintezu keratina, opskrbu krvlju i prehranu korijena kose.

Prije upotrebe posavjetujte se s liječnikom

Indikacije za uporabu Šampon 911 "Burdock"

Podaci iz onoga što Šampon 911 "Burdock" pomaže:

Protiv gubitka kose.

Šampon protiv kontraindikacije 911 "Burdock"

Pojedinačna netolerancija na komponente proizvoda.

Burdock šampon serije 911 protiv gubitka kose 150 ml

Producent: Twins Tech AO, Rusija

Oblik doziranja

911 Šampon Burdock

Opis

Šampon ima intenzivan ljekovit učinak na korijenje i obnavlja strukturu kose, pojačava aktivnost folikula kose, aktivira i produljuje fazu rasta dlake, potiče obnavljanje stanica i sintezu keratina, opskrbu krvlju i hranjivost korijena kose. Zasićuje korijenski sustav kose svim potrebnim hranjivim tvarima i elementima u tragovima. Vraća kosi po cijeloj dužini, jača, vraća sjaj i zdrav izgled.

Točka j

Članak Recenzije i ocjene

Šampon 911: pregled niza šampona (svrha svakog lijeka)

Tvrtka TVINS Tech proizvodi liniju proizvoda za njegu kose. 911 šamponi privlače posebnu pozornost Plastične boce s neprimjetanim sastavom imaju vrlo bogat sastav sastojaka koji mogu riješiti mnoge probleme vlasišta i kose. I sve to uz mali trošak.

911 luk šampon

Šampon s lukom 911 odličan je lijek protiv gubitka kose koji su potrošači već ocijenili. Svi znaju za prekrasna svojstva luka. Na njegovoj osnovi postoji mnogo recepata za terapeutske maske za kosu, ali imaju veliki minus - miris. Štoviše, dugo ne erodira. Proizvođač je riješio taj problem i 911 lijek za ispadanje kose također djeluje dobro, ali ima ugodnu aromu.

Linija proizvodi 2 vrste šampona od luka, jedan s dodatkom crvene paprike, a drugi sadrži ulje od sjemena. Oba ova sastojka su dobra za vašu kosu..

Vrste šampona s lukom 911, njegova svojstva i recenzije o njemu, možete pročitati u našem detaljnom članku o šamponu s lukom 911.

Glavni aktivni sastojci u sastavu:

  • Ekstrakt luka
  • Ekstrakt brezovog lišća
  • Ekstrakt konusa hmelja
  • Zlatno proso
  • Vitaminski kompleks

Unatoč činjenici da luk šampon praktički nema kontraindikacije, nije prikladan za sve. Ponekad svrbež i crvenilo vlasišta.

Što proizvođač obećava:

  • Jačanje žarulja za kosu.
  • Sprečavanje pada.
  • Obnavljanje strukture kose.
  • Vlaži vlasište.

Pored šampona, u liniji se nalazi i luk balzam, koji njeguje kosu duž cijele duljine i njeguje suhe savjete. Kao i svi drugi šamponi, luk je dostupan u plastičnim bocama od 150 ml. Možete kupiti u ljekarni.

Šampon 911 katran

Šampon 911 katranski katran namijenjen je liječenju bolesti vlasišta. Sadrži prirodni katran koji se dugo koristi kao antifungalno, protuupalno i zacjeljivanje rana. Šampon ima izražen eksfolirajući i antipruritski učinak..

Indikacije za uporabu:

  • Seboreja različitog porijekla.
  • Psorijaza
  • Gljivične bolesti

Jedina mana proizvoda je specifičan miris pirjane brezove kore. Ali nestaje u roku od nekoliko sati nakon pranja. Postoji grupa ljudi koja, naprotiv, smatra miris katrana ugodnim.

Što proizvođač obećava:

  • Uklanjanje peruti.
  • Inhibicija gljiva.
  • Uklanjanje iritacije i upale.
  • Zacjeljivanje rana na vlasištu.
  • Jačanje korijena i sprečavanje gubitka kose.

Šampon od katrana često koriste ljudi koji imaju problem povećane masne kose. Ovaj alat ne samo da dobro čisti, već i normalizira proizvodnju sebuma. To omogućava kosi da dugo ostane čista..

Za više informacija o Tar Tar šamponu 911, pogledajte: Tar Tar šampon 911 kao lijek protiv peruti. Recenzije.

911 Vitaminski šampon

Vitaminski šampon 911 pravi je spas za oslabljenu, gnojnu i oštećenu kosu. Zasićuje vlasište potrebnim tvarima koje doprinose potpunom funkcioniranju folikula. Također ima protuupalno djelovanje te sprječava svrbež i perut..

Koje vitamine sadrži šampon 911:

  • B5 (pantotenska kiselina)
  • B6 (piridoksin)
  • E (tokoferol)
  • C (askorbinska kiselina)
  • B3 (nikotinska kiselina)

Mnogi potrošači, osim što poboljšavaju izgled kose, primjećuju povećan rast nakon primjene vitaminskog šampona. To je zbog poboljšane cirkulacije krvi, opskrbe vlasišta hranjivim tvarima i kisikom.

Što proizvođač obećava:

  • Duboka prehrana, zasićenje kože kisikom.
  • Zaglađivanje površine kose.
  • Smanjenje krhkosti.
  • Smanjivanje odjeljka.
  • Rano sijeda kosa.

Vitaminski šampon 911 učinkovit je i vrlo moćan lijek za njegu oštećene kose. Zajedno s balzamom čine stvarna čuda i vraćaju u život čak i najnevjerovatnije kovrče.

Burme od šampona 911

911 šampon za borkinje napunjen je vrijednim biološkim tvarima koje se nalaze u korijenu repica. Mnogi ljudi znaju o prednostima ove biljke za kosu, ne bez razloga, ulje burdoka smatra se jednim od najučinkovitijih sredstava za liječenje i obnavljanje kose. Za razliku od ulja, šampon je praktičniji za upotrebu i omogućuje kombiniranje potrebnog postupka s korisnim..

Uz pirjač, šampon sadrži ekstrakte:

  • Avokado
  • Gorštak
  • Kineska ljubavnica
  • Marelica
  • ruzmarin
  • Cvijet naranče
  • Konjski rep

Sastav šampona od burdocka vrlo je bogat, pa ako postoji netolerancija na bilo koji sastojak, bolje je suzdržati se od njegove uporabe. Ili napravite test osjetljivosti.

Što proizvođač obećava:

  • Prehrana vlasišta i korijena.
  • Potaknuti obnovu stanica.
  • Povećati elastičnost.
  • Smanjenje krhkosti.
  • Ubrzanje rasta kose.

U liniji je i hranjiva balzamična maska, koju je preporučljivo koristiti nakon korištenja šampona. Odmah transformira izgled kose, čini je sjajnom i živahnom.

911 šampon za cink

911 šampon s cinkom, zajedno s katranom, učinkovit je tretman protiv peruti. Idealan je za problematično vlasište, koje karakteriziraju česti perut, svrbež, ljuštenja i iritacije..

Indikacije za upotrebu cinkovog šampona:

  • Psorijaza vlasišta
  • Perut, piling
  • Razne vrste seboreje
  • Osjetljivo i problematično vlasište

Cink šampon redovitim korištenjem vraća optimalnu vodeno-masnu ravnotežu vlasišta, povećava njegovu otpornost na bolesti.

Što proizvođač obećava:

  • Oslobađanje od peruti.
  • Normalizacija lojnih žlijezda.
  • Zaštita od patogene mikroflore.
  • Crvenilo i iritacija.

Posebnost cinkovog šampona je ta što je vrlo mekan i, za razliku od katrana, pažljivo se nosi s problemom bez oštećenja zaštitnog sloja kose.

Sudeći po brojnim pozitivnim kritikama, 911 šamponi zaista odgovaraju svome imenu i brzo mogu pomoći. Osim cijene, ni na koji način nisu inferiorni u odnosu na druga terapijska, skuplja sredstva.

Šampon 911 "Luk" - recenzije

Negativne recenzije

Nedostaci: uzrokuje perut, tekućinu i neekonomičnost

Uz pozadinu proljetnog nedostatka vitamina, odlučeno je kupiti luk šampon od 911. Kupnja u ljekarni koštala je 120 rubalja po 150 ml. Testirala sam ga tjedan dana. Miris nije luk, normalno ugodan kao i kod običnog šampona. Konzistencija je tekuća. Neekonomično. Pjene također dobro ispiraju. Nakon upotrebe, kosa nije voluminozna, blago suha. Prestao sam ga koristiti. nakon toga se pojavio mali perut. Prošlo je nekoliko mjeseci, odlučio sam je ponovo pokušati koristiti, ali nakon pranja, perut se opet pojavio. Da li rezultat pomaže da ovaj šampon ispadne, nismo prepoznali, ali perut definitivno uzrokuje.

svrbež kože, ne smanjuje gubitak kose, suši kosu, pojavljuje se perut, kosa je zapetljana

Dobar dan)

Pročitavši recenzije, odlučio sam kupiti ovaj luk šampon od gubitka kose i ćelavosti u ljekarni. Bilo je jeftinih 115 rubalja.

Imam takve probleme s kosom: prekomjerno gubitak i trenutni izgled peruti (ili se odmah pojavi, ili do kraja tjedna) ako šampon ne stane.

Moja kosa jednom tjedno. Čistoća traje dugo, 5-6 dana (opet, pod uvjetom da je šampon prikladan).

Sada ću govoriti o šamponu.

Šampon ima tekuću prozirnu konzistenciju, čak i s malom količinom koja se dobro pjeni, prilično je ekonomičan. Miris je ugodan, miriše na nekakvu ljekovitu tinkturu, miris luka se uopće ne osjeća. Na ovome je plus završio.

Tijekom pranja skupio sam puno kose da ih je osramotila, prije nije bilo tolike količine, čak ni prilikom pranja običnim šamponima bez funkcije "ispadanja".

Nakon sušenja kosa je postala poput slame, neka vrsta suhe i nemasne. Iako je to također zasluga balzamičke maske iz „Clean Line“.

I prva dva dana kada se češljalo, više kose počelo je ispadati nego prije nanošenja šampona.

Pitanje je iz kojeg mjesta pada? U mom slučaju on je samo pogoršao stvari.

Čak i nakon ovog šampona, kosa se brzo zaprlja. Kosa mi je izgledala čista otprilike dva dana, potom je izblijedjela, masna i izgledale su kao da ih nisam oprala više od tjedan dana.

Također četvrti dan nakon primjene počeo sam svrbež, koji se pretvorio u perut. Pomislila sam, možda je taj učinak iz navike? Novi šampon i sve to.

Nije, odlučio ponoviti.

Rezultat je bio još gori. Apsolutno ista slika s gubitkom, suhoćom, onečišćenjem kose.Ali svrab i perut, bilo je izravnog užasa. Treći dan pojavio se jak svrbež po cijeloj glavi, pojavila se perut, i mnogo više. Duž linije rasta kose, na nekoliko mjesta se pojavilo crvenilo, koje je svrbilo. Bilo je to poput alergije.

Evo ovako očajnog rezultata (

Za mene se ovaj šampon, nažalost, sastoji od nekih nedostataka, ali nadala sam se da će mi pomoći riješiti problem.

Ne razumijem, možda sam alergična na neku komponentu ljekarničkih šampona ili općenito ovaj šampon mi ne odgovara. I prethodni neuspjeli farmaceutski šampon bio je ovaj, "Floresanska kopriva i hmelj". Učinci su vrlo slični. Nakon ovih šampona više ne želim kupovati šampone u ljekarni.

gotovo da nema mirisa

velika potrošnja, kosa se zbunjuje., skupo za takav volumen, može se pojaviti mala bočica, perut, ne smanjuje gubitak kose, ne opere dobro

U mom su se radu balzam i šampon jako pohvalili. Odlučio sam kupiti probati. Cijena se na prvi pogled ne zagrize - za šampon 110p u najbližoj ljekarni. Ali! samo 150 ml, tj. epruveta je vrlo, vrlo skromna.

Miris luka općenito, nema. Miris je otprilike neutralan, ali da ne kažem da je ugodan. No, recenzije i proizvođači obećavaju gustu glavu kose, što znači da možete tolerirati miris. Prvo što sam primijetio bilo je da od 1 puta kada se kosa ne opere, trebate je oprati 2 puta + kako biste oprali kosu srednje duljine, preostala je značajna količina, jer latera, on također nije baš.

Odmah sam počeo koristiti onion balzam 911, a kosa mi je bila češljana normalno. Ali tada je balzam završio i oprao kosu samo šamponom. Što da kažem, uopće ništa posebno. Nije osjetila kosu srednje češljivosti, super sjaj i mekoću..

nakon 2-3 pranja kod muža i ja sam dobila perut. ok, odlučili smo je upotrijebiti još nekoliko puta, odjednom koža tamo nije bila upotrebljena ili nešto slično. No, perut se samo pojačao, a također i činjenica da se kosa vrlo brzo počela jako zaprljati i počela se masnije, tj. ako sam ranije prao kosu svaki drugi dan, onda nakon upotrebe ovog šampona kosa ujutro oprana postaje masna od večeri.

Najviše je bilo iz zasjede to što sam je nakon uklanjanja morao oprati još 3 tjedna gotovo svaki dan, a zatim je efekt postepeno nestao. Cijela je obitelj primijetila istu stvar..

Dok sam ga koristila, naravno, nije bilo dovoljno, otprilike mjesec dana, ali nisam primijetila da je kosa počela izlaziti barem malo manje ili su neke nove narasle.

Općenito, možda će nekome to odgovarati, ali moja obitelj nije stala i s obzirom na cijenu, to je dvostruko razočaravajuće. Vratio se dobrom starom Agafiye za 85r za 350ml.

Vjerojatno je, uzimajući u obzir puno dobrih recenzija, šampon kao lutrija nekome idealan, a tko će naštetiti

kosa je prljava već drugi dan, uzrokovala je svrbež, malo pakiranje, kosa je počela ispadati, neugodan miris

Kao i sve djevojke, naravno, i ja sanjam o lijepoj kosi. Sredstva za njegu shvaćam ozbiljno.

Vidio sam ovaj šampon u ljekarni. Pa, mislim da, od apoteke, pa i vitaminske, trebate uzeti!

Cijena pakiranja je relativno mala: 123r. Ali ambalaža je manja u usporedbi sa šamponima u trgovini. Osim toga, šampon i balzam se konzumiraju dobro, ne baš ekonomski. Pa, to su sitnice, ako se samo lijek pokazao dobrim. A to je, sudeći po opisu, jednostavno napunjeno vitaminima

Koristeći. Šampon prozirne boje. Miris ostavlja mnogo željenog. Tečna konzistencija.

2 puta perem glavu šamponom: prvi put se isperu prljavština, masti, proizvodi za styling, drugi put kad šampon pokaže svoja korisna svojstva. To se odnosi na sve šampone, ne samo na ovaj. Dakle, operite kosu. Pri prvom sapuniranju naš se vitamin-šampon ne ponaša vrlo dobro: kosu ne opere dovoljno, slabo se pjeni, pa je trebate jako iscijediti. Drugi put uklanja ostatke onečišćenja i pjene, iz nekog razloga, puno bolje. Nakon pranja, kosa je žilava, vrlo zapetljana.

Učinak. Nakon primjene ovih šampona i balzama nisam primijetio nikakav super sjaj, hidratantnu, omekšavajuću ili bilo kakvu promjenu na strani poboljšanja. Ali nakon prve primjene primijetio sam da mi je glava počela svrbeti. Odlučio sam da ga ne prestajem koristiti, odjednom se čudesna svojstva neće pojaviti odmah. No, sa svakim korištenjem, glava mi se češljala sve više i više, kosa mi je počela brzo masti i ostavljati moju lijepu glavu. Da, to nije ono što sam očekivao od ljekarničkog šampona, oh ne to.

Nema razloga da se ovdje stavi više od jedne zvjezdice: loše miriše, ne opere se dobro, ne pjeni se, a čak i nakon nanošenja balzama iste serije, kosa je žilava i ne češlja se dobro. Također uzrokuje svrbež i gubitak kose. Evo takvog ljekarničkog šampona.

dostupan

nevidljiva učinkovitost, slabo pjenjenje, osebujan miris

Zabrinuti zbog gubitka kose i obnavljanja postojećih, odlučio sam djelovati sveobuhvatno. Postavljalo se pitanje izbora šampona. Vidio sam vitamin u ljekarni,

čija djelotvornost potvrđuje Središnji biro za dizajn Ruske akademije znanosti. I cijena je lijepa. Kao dio - vitamini B3, B5, B6, E i C. Zdravlje, pa čak i vraća sjaj i zdrav izgled. Istovremeno sam dobila balzam. Ali razočaranje je čekalo. Za pranje kose potrebno je puno šampona. Ali ovo nije tako loše. Već u procesu ispiranja ne dodaje se ni lakoća ni svilenost. Osjećaj da je kosa lagano tretirana brusnim papirom. Klima nije pomogla ni.

Kao rezultat toga, šampon je poput šampona. Nešto se smanjuje, ali sigurno ne dodaje ništa. Ni obećana sjaj, niti zdrav izgled nisu povećani. Nakon pranja, češljanje (do lopatica) bilo je prilično teško. Općenito, savjetujem vam da pokušate nešto drugo. A ako vam treba lijek s vitaminima, najbolje je dodati maske i / ili ulja. Štoviše, vrijeme izlaganja je duže, a sami „alati“ prodiru kroz kosu bez ikakvih sintetskih dodataka.

apsolutno nije riješio svoju glavnu zadaću jačanja kose - učinak je bio nula;

Nekada davno sam ovdje pročitala recenzije o luku šampona iz serije 911+ ruskog proizvođača Twins Tech. Čak se nekako dojmio nekim recenzijama. I ja sam dobila isto - u našim ljekarnama ima dovoljno raznolikih proizvoda ove linije.

Šampon se zove "Luk". Od gubitka kose i ćelavosti. 911+

Zvuči vrlo obećavajuće. Iako nisam ćelav, za mene je problem gubitka kose uvijek bio u većoj ili manjoj mjeri. Neću reći da izlijevaju svaki dan, ali posebno nakon pranja.

U početku sam kupio jednu bocu. Doziranje je malo - 150 ml, šampon je pakiran u kutiji.

U procesu korištenja, odlučio sam kupiti drugu bočicu kako bih vidio rezultat, inače 150 ml još uvijek nije dovoljno.

To je bilo prije gotovo dvije godine. Potom sam konzumirala obje boce šampona.

I kakav je rezultat? I sve je nepromijenjeno.

Šampon sam nanijela na kosu prema uputama za uporabu, držeći je na glavi oko 5 minuta.

Ali to uopće nije utjecalo na moju kosu..

Šampon je gotovo bezbojan, proziran, gel konzistencije. Stisnuo sam posljednje kapi iz boce koja je ostala tamo na dnu.

Miris je mekan, lagan, umjereno ugodan - tamo nećete čuti nijanse luka, ako iznenada netko ima ideju da bi trebao mirisati poput luka, ali ne.

Sastav sadrži ekstrakt luka, kao i čitav niz drugih biljnih ekstrakata.

Šampon se pjeni normalno, on ispere glavu, ali više ga trebate sipati u ruku, potrošnja nije mala.

Na temelju svog osobnog iskustva, ne vidim razloga da ga preporučim, budući da je moj učinak bio nula - oprao sam prljavu glavu i, dobro, oprao je. Ne više.

S obzirom na njegovu cijenu za takav volumen (prije dvije godine za 150 ml cijena je bila 150 rubalja), i njegova obećanja - uostalom, specijalizirao se za ozbiljan problem, neću savjetovati. Budući da se obični šampon može naći po puno ljepšoj cijeni..

Dobro ispire maske za ulje

Suši se, ispire i ispire, ne uklapa se u problem gubitka kose

Domaće luk maske vrlo su cijenjene u njezi kose, ali ne može svatko izdržati taj miris, koji će vas samo proganjati) Stoga sam htio pronaći nešto slično među ljekarničkim serijama za kosu s nježnijom aromom. Nakon što sam pročitao tonu hvalevrijednih recenzija o 911 luku šamponu protiv gubitka kose, otišao sam u ljekarnu po njega.

Na poleđini boce nalaze se opće informacije o šamponu, njegovom djelovanju, načinu uporabe i kontraindikacija:

Prvo na što obratimo pažnju je svježi miris šampona, bez ikakvih nagovještaja o luku. Tvar je prozirne boje, srednje gustoće. Dobro se oblaže, formira gustu pjenu.

Kosu opere do pukotina, ne volim sličan učinak, a ako ne koristite balzam / masku za duljinu kose, onda ih šampon nemilosrdno osuši. Iako proizvođač obećava da "prirodni ekstrakti uključeni u sastav pružaju dodatnu prehranu, ublažavaju suhoću i sprečavaju lomljivu kosu. Šampon pruža nježno čišćenje bez narušavanja prirodne ravnoteže, dajući kosi zdrav sjaj." Ali vrlo je dobro oprati maske s uljem ovim šamponom! Nisam primijetila nikakvo jačanje kose, ispadaju u istom volumenu kao prije korištenja šampona s lukom! Nije se dogodilo nikakvo čudo. Šampon nije izazvao perut, i hvala na tome)

Zajedno s ovim šamponom koristila sam Bielita Dr.Hair njegujući serum protiv gubitka kose kako bih postigla maksimalni rezultat, koji se, nažalost, pokazao i kao lutka.

Ali ne zaboravite da je sve to individualno i da jedno ne stane, drugo daje dobar rezultat! Hvala na pažnji)

jeftina, kosa postaje glatka, poslušna, sjajna

sav prepun kemije

Sada sam postala bolja u nadzoru i njezi svoje kose i kože, trudim se poboljšati stanje svoje kose, liječiti je i čistiti kožu. Ja sam skloniji prirodnim lijekovima s prirodnim spojevima koji ne samo da neće štetiti, već će imati i korist za kosu.

Ovaj šampon jer se smatra ljekovitim (barem se vjeruje i hvali. Kupila sam ga, bilo mi je drago što sam našla nešto prirodno, ali nažalost, ispostavilo se da nije u redu.

Sam šampon je u plastičnoj boci, na njega se nalazi prilog i aplikacija, sastav je napisan na boci. Volumen 150ml.

Prozirna boja, tekuća konzistencija.

Na prvi pogled sve je u redu: nakon pranja ovim šamponom kosa postane jako poslušna (unatoč činjenici da je moja kosa jako kovrčava i čak je teško češljati!), Sjajna, glatka, takav ugodan osjećaj na kosi, svježe su, ne gnjuraju i ne grubo kao da se ne vuče!

Sve je u redu, ali postoji jedno ALI! Vrlo važno ALI! Naime, sastav šampona! Ima lauril sulfat! A ovo je tako štetna komponenta za šampon! I puno druge kemije (sada, nažalost, ne mogu nabrajati sve komponente).

A ovaj se šampon naziva i ljekovitim! Ali kakav je to lijek ako u njemu ima toliko kemije ?! Od toga ima više štete nego koristi! Ne želim ga više uzimati i ne preporučujem ovaj šampon nikome!

Ja pripadam onih 2%, ništa posebno i nisam našla ništa pozitivno za kosu. Imao sam koprivu.

Neutralni pregledi

Vrlo dobar u svojoj kategoriji. Kosa je počela opadati mnogo rjeđe kada se koristi. Ne znam je li šampon pomogao ili vitamini i sunce. Ali postoji rezultat. Prije mjesec dana prodali su mi šampon i balzam Onion 911, ne ovaj iz Twins Tech-a, kao na slici, nego 911 Luk drugog proizvođača. Ne bih shvatio da nije bilo mirisa. Ista bijela kutija, isti brojevi 911. Pa budite oprezni kad nešto kupite.

Prednosti: dostupan, jača korijenje uz mali gubitak, cijena, ekonomičan i jednostavan za korištenje, učinkovit

Minusi: povećava perut

Dobar dan!

Želim vam reći o šamponu od gubitka kose i ćelavosti 911. Kupio sam u ljekarni za 100 rubalja malo. Dovršio sam pola boce i odbio koristiti ovaj proizvod. I evo zašto: ako imate perut, onda je najbolje da ovaj šampon uopće ne kupujete. Budući da perut od njega postaje TRI VREMENA VIŠE, a vlasište jako svrbi, čak se dogodilo da sam je češljao do krvi. Prvo sam kupila ovaj šampon protiv peruti dok mi se sve sviđa.

Što se tiče rezultata koji je obećao ovaj alat, takav je. Kosa stvarno manje pada.

Od prednosti mogu izdvojiti nisku cijenu, učinkovitost, pristupačnost (postoji u bilo kojoj ljekarni), prikladnu bočicu, ugodnu aromu bilja (a ne luk!).

Samo jedan minus, ali upravo me je on naterao da prestanem koristiti šampon 911. Ovo je bijesno povećanje peruti.

Preporučujem li vam ovaj lijek? Ako nemate perut, onda DA! Preporučujem ga bezuspješno. Ali ako imate perut, onda NE. Nikada nemojte koristiti!

Razmislite sami, odlučite sami.

prirodni biljni ekstrakti u sastavu

velika potrošnja, loš sapun

Kupio sam ga jer je luk. Samo se ne ironizirajući - znam da u njemu ima manje prirodnog soka od luka nego što je mačka plakala, ali... i odjednom. barem ekstrakt, možda jesti?, jer je luk najučinkovitiji lijek za ćelavost i za rast kose. A budući da svježi luk sok nije uvijek prikladno koristiti zbog korozivnog mirisa, šampon pod nazivom "Luk" trebao bi biti vrlo koristan. Pa, barem za auto-prijedlog. Operite glavu i zamislite da trljate sok od luka.)))

Dakle, upoznajte moj "fu", jer mi nisu pomogli ni šampon, ni njegovo ime, ni samo-hipnoza (naizgled, nisam trebao biti psihički)

  • Šampon čini kosu vrlo tankom, a ako još uvijek nije gusta, što je i logično (šampon od gubitka kose i ćelavosti koriste ljudi s uglavnom rijetkom kosom), ćelavost nakon pranja općenito je katastrofa. Elegantna glava i tekuće ikole umjesto kose! Gledate se u ogledalo i gotovo plačete. Što si učinio, Cipollino? Možda je to zbog ulja burdocka u sastavu.
  • Povećava masnu kosu. Opet, vjerojatno zbog ulja u sastavu. Do kraja sljedećeg dana kosa je iskreno masna. Očigledno, morate svakodnevno oprati kosu ovim šamponom.Osim toga, mala bočica je 150 ml, a ova Lukovka košta 200 rubalja.
  • Slabo se pjeni, pa se brzo troši (što je za mene više od plusa, stvarno sam želio da sve završi brže))
  • Miris nikad nije luk, srednje ugodan.
  • Boja je prozirna, ako pomno pogledate, može postojati blagi žućkasti nijansa.

Moja kosa se nije sprijateljila s ovim Cipollinom. Vjerojatno zato što je, toliko puna ulja, pogodnija za osobe sa suhom kosom.

Miris, bučino ulje.

Ne uklanja potpuno gubitak kose, kosu je teško češljati.

Naučio sam za 911+ luk šampon iz pozitivnih recenzija svojih prijatelja, jer dugo vremena ne mogu riješiti se gubitka kose, odlučio sam ga isprobati. Kupio sam ga u ljekarni, koštao je oko 120 rubalja. U bočici od 150 ml. Zabrinuo sam se da će mu kosa mirisati na luk, ali kao što se ispostavilo, luk uopće ne miriše na miris, miris je prilično ugodan, daje ga više s nekim biljem, mislim da je to zbog ulja sjemenki koje se nalaze u ovom šamponu.

Boja šampona gotovo je prozirna, s blagim žućkastim nijansama. Pjena se malo, dobro se pere, kosa nakon što lijepo miriše, ali je vrlo teško češljati, osjeća se kao slama na glavi, tako da je bolje koristiti luk balzam ovog proizvođača.

Pa, glavna stvar, nakon što sam ga koristila 2 mjeseca, gubitak kose postupno se smanjivao za oko 50% i nikako više, voljela bih pronaći alat koji me u potpunosti eliminira od ovog problema, tako da ovaj šampon neću preporučiti, budući da se s glavnim zadatkom nosio samo pola.

Meka kosa, primjetnog sjaja.

Dobar dan.

Sjećam se da je kosa užasno pala, nakon što sam pročitala recenzije o svim tim šamponima od luka, odlučila sam ga isprobati, oh što nisam probala tada. Stoga sam kupio ovaj šampon u ljekarni za 120 rubalja. Odlučila sam oprati kosu, šampon ne smrdi, a kosa nakon njega također su postajala mekša i duže su ostala čista. Dobro pjenast i lako se pere. Ali znate iz gubitka kose, nažalost, ovaj šampon nije pomogao i čak sam ga u potpunosti oprao i još uvijek nema rezultata. Ali primjetno je kosa nakon što je svilenkasta i sjaj se pojavio malo.

Općenito, prišao mi je na drugačiji način, ali od gubitka kose nije pomoglo.

Pozitivne kritike

Ja patim od sezonskog gubitka kose. Počinjem piti vitamine, trljajući ulje burdocka u svoje korijenje i perem kosu šamponom Twins Tech. 911. Šampon pruža nježno čišćenje bez narušavanja prirodne ravnoteže, kosi daje zdrav sjaj i sprječava gubitak kose i vraća prirodni ciklus rasta kose.

Povremeno operem šampon Twins Tech Onion. Sadrži prirodne ekstrakte i pomaže u normalizaciji metaboličkih procesa. Njeguje kosu duž cijele duljine. ispadanje zaustavlja. Kosa blista, pojavljuje se volumen.

S dolaskom jeseni počinje gubitak kose, oni blijede, pojavljuju se krhkost i suhoća. Kupim luk šampon 911 u ljekarni. Prirodan je, ekstrakt luka se smatra najboljim lijekom za kosu. Redovita upotreba šampona mjesec dana obnovila mi je kosu. Postale su bujne, pojavio se sjaj kose, nestajala je kovrčavost i lomljiva kosa. podijeljeni krajevi niti se šampon neće ukloniti, moraju se obrezati barem jednom mjesečno.

911 luk šampon, jeftin i prirodan, koji sadrži ekstrakt luka. Učinkovito sprječava gubitak kose i vraća prirodni ciklus rasta kose. Normalizira metaboličke procese, jača i hrani folikule dlake, obnavlja oštećenu strukturu kose.

Također ga koristim. Svidjela mi se kosa sjajna i lijep čelik

Imam hipotireozu (bolest štitnjače), kosa mi ispada jako loše. 911 šampon se pokazao kao moj spas. Uzela sam ga sa burdockim uljem i crvenom paprikom. Više mi se svidjela papar. Kosa više nije ispala. Jedino mi se nije svidjelo, tako da nakon ovog šampona kosa nije toliko meka i lošije češljana. Ali nije tako zastrašujuće, glavno je da kosa ne ispada toliko.

A ja sam prilično zadovoljan 911 lukom šamponom s crvenom paprikom, jako mi je pomogao kad mi je kosa počela ispadati. Iz niza šampona izabrao ih je 911, jer znam da se luk i paprika uvijek koriste protiv gubitka kose. Šampon sam koristila dva mjeseca, ali volim rezultat. Glavna stvar za to vrijeme je da se kosa ojačala i prestala ispadati, a čini mi se da su postale još malo deblje.

Da, luk šampon 911 se dobro ne pjeni, ali sadrži više prirodnih sastojaka, ali meni je važno da moja kosa već mjesec dana izgubi snopove kose, ne odmah, već za mjesec dana da, stvarno

Ovo nije prvi put da tretiram luk 911 ovom serijom kose, posebno zimi, one se lome, isušuju, nedostaje im vitamina i počinjem gubiti kosu. Počinjem tečaj mjesečno. I za to vrijeme, kosa dobija na snazi, lomljivosti i gubitak kose prolazi, čini mi se da kosa čak počinje bolje rasti.

Po savjetu prijatelja kupila sam šampon od luka i balzam za luk. Nakon mjesec dana njihove upotrebe, kosa je prestala toliko ispadati. Osim toga, postali su mnogo jači i zdraviji. Ako je neko zabrinut zbog mirisa, ne brinite)) Nema mirisa luka, šampon se dobro pjeni i lako se ispire.

Upravo sam završio s korištenjem Luk šampona 911. Mjesec dana sam koristila za gubitak kose. Rezultat nije trenutan, ali vrlo dobar. Pred kraj upotrebe, kosa se savršeno ojačala. Češalj je gotovo čist, ne morate svakodnevno birati kosu. Općenito, volim stanje kose. Svidio mi se šampon. Dobar rezultat.

Ja sam luk od gubitka kose 911, koristim ga svakog proljeća nekoliko godina, ovo je period kada kosa slabi i treba im njegu. Moj luk je u mjesecu regiji, a kosa osjetno manje sjaji, pojavljuju se sjaji i svilenkasta boja. Zadovoljan sam rezultatom.

Mogu reći samo dobre stvari o 911 šamponu s lukom, on dobro obnavlja kosu, smanjuje se gubitak kose, njegov mali nedostatak ne pjeni se dobro, ali to je zato što je prirodan i ne sadrži kemiju.

Sama koristim ovaj šampon već otprilike godinu dana, mogu reći da sam zadovoljna njegovim učinkom na kosu. Nakon šamponiranja nema neugodnih trenutaka, kosa je zdrava i sjajna. Vrlo dobro se pjeni, ne troši se puno, ugodnog je mirisa. Trenutno je neću mijenjati.

Često koristim Onion Balm 911, kupujem ga s istim šamponom od luka. Kvaliteta proizvoda je izvrsna, međusobno se dobro nadopunjuju. Šampon je odličan način za pranje kose, a balzam ih vlaži, njeguje i njeguje. Kao rezultat toga, nakon pranja kosa je lagana, prozračna, svilenkasta, nema suhoće i lomljivosti. Ali kad ga redovito koristim duže od mjesec dana, tada svi problemi s kosom nestaju.

Kosa mi je jako kapriciozna s nedostatkom vitamina, osjećam to u proljeće, kosa mi počinje snažno ispadati, suha i lomljiva, a zatim ulje ulja od burdoka i 911 luka spasi me na ekstraktu iz luka. Hrani i obnavlja oštećene i uspavane lukovice, daje kosi sjaj, krhkost odlazi, a nakon mjesec dana kosa počinje manje ispadati.

Šampon od luka samo je spas za moju suhu i lomljivu kosu. Nakon zime dogodilo se dosta problema s kosom, pa sam odlučio kupiti savjet 911 luk-šampona po savjetu prijatelja, a tijekom mjeseca korištenja uspio sam u potpunosti obnoviti kosu i dovesti je u dobro stanje. Jeftini šampon i cool.

Kupio sam Luk šampon za svoju majku, a onda sam ga odlučio isprobati i svidio mi se rezultat. Štoviše, ova serija 911 ima i mnogo drugih šampona i balzama. Vrlo sam zadovoljan kvalitetom Twins Tech proizvoda, a cijena ne može a da se ne raduje, šteta je što je volumen toliko mali da je bilo moguće napraviti više.

Koristim 911 luk šampona za ispadanje kose već skoro mjesec dana. Od jeftinih šampona prilično je učinkovit, obnavlja oštećene žarulje, njeguje kosu, daje joj sjaj, elastičnost. Ne pjeni se puno, ali ovo nije problem, ne miriše. za mene je glavna stvar da se gubitak kose smanjio

Periodično koristim šampon. I vrlo sam zadovoljan rezultatom. Muž se čak počeo i umivati. Kosa je ispala više nego inače. Reći ću da je rezultat vidljiv tek nakon mjesec dana primjene. Kosa manje ispada. Pojavljuju se sjaj i elastičnost.

Koristila sam šampon, bila sam zadovoljna. Nakon poroda, kosa je počela snažno ispadati. Naravno, u pranje sam dodavala vitamine, u kompleksu mi se svidio učinak. Moji prijatelji i ja se peremo, nisam čuo nijednu pritužbu. Dobro se ispere, malo pjeni i ne miriše na luk, koliko se mnogi boje.

Svidio mi se 911 luk šampon za ćelavost. Sjaj kose, veličanstveniji čelik. Dobro se ispire, nema miris luka. Koristim ga gotovo mjesec dana

prirodni biljni ekstrakti u sastavu, normalna cijena, ne isušuje se puno, smanjuje gubitak kose, dobro čisti

mala bočica, ne velike količine, slabo sapunjena

Dobar dan, dragi čitatelji! Danas želim podijeliti s vama pregled o stjecanju i korištenju osobnog iskustva šampona "911 luk" protiv gubitka kose i ćelavosti. Nedavno, kako mi je propisao moj liječnik, morala sam uzeti tečaj hormonskih lijekova i mnogi ljudi iz prve ruke znaju da nakon takvog tretmana kosa počinje jako ispadati. Prošavši malo Interneta naišao sam na ovaj šampon. Djevojke su napisale da su ga čak koristile i nakon porođaja i gubitak je prestao. Postao sam jako zainteresiran i nakon posla otišao sam u ljekarnu i kupio ovaj alat. Ne košta toliko, 156 rubalja za malu bocu.

Proizvod se prodaje u kartonskoj kutiji, ali suprug ga je odmah bacio i zato ga nije mogao fotografirati. Prije uporabe pažljivo sam pročitao upute, što izgleda prilično obećavajuće.

Šampon ima ugodniju aromu, više biljnog podrijetla (biljnog), nego kemijskog. Šampon proziran s blagim žućkastim nijansom. Ne pere se baš najbolje i prvi put kad nisam razumio da li sam nanio šampon na kosu ili ne. Da biste postigli dobar rezultat, preporučuje se držati proizvod na kosi 3 minute. Što sam i učinio. Isprati se sa kose savršeno i bez ikakvih ostataka.

Posljedicama mogu pripisati samo činjenicu da morate prati kosu svaki dan. Glava postaje prebrzo masna.

Zaključak: Nakon nanošenja ovog šampona kosa mi je prestala strujati, poprimila su prirodan sjaj.

Preporučio bih ovaj šampon.

prirodni biljni ekstrakti u sastavu, jeftini, smanjuju gubitak kose

Zdravo. Za početak, ja sam tip i kosa mi je pala. Imam samo 22 godine, a poput mnogih momaka ne bih htio u budućnosti izgubiti kosu na glavi. Odlučivši da ne odgađam akciju, otišao sam u ljekarnu u nadi da ću nabaviti neki lijek i naišao na izlog sa 911 šampona. Odmah me privukla njihova niska cijena i velik izbor.

Prvi šampon ove marke koji sam kupio bio je samo luk. Ispostavilo se da se šampon prilično lako nanosi, namočio, čekao tri minute i isprao. Po želji se postupak može ponoviti. Imao je i prilično ugodan miris, što nisam očekivao na temelju njegovog imena.

Pa, što se tiče samog rezultata. Moja kosa nije postala veličanstvenija, ali gubitak se počeo smanjivati ​​i nakon otprilike mjesec dana gotovo je potpuno prestao. Pa, zaključak je vrlo jednostavan, ako želite kupiti jeftin i učinkovit lijek protiv gubitka kose, tada slobodno uzmite 911 šampon od luka.

vitaminizira kosu, pristupačne je, dobro ispire

Iskoristite iskustvo:

Cijena:

U potrazi za savršenstvom, kupio sam ovaj vitamin šampon, prednost je pristupačna cijena (oko 120 rubalja). Kupila sam u ljekarni, namamila natpise o prisutnosti vitamina (B3, B6, B5, E, C).

Paket je mali, lagan, prikladan za ponijeti na put ili u teretani tuš.

Otvorite poklopac i osjetite aromu vitamina C, lagano neupadljiv miris djetinjstva! Šampon je bistr, ne baš gust, pjenast, ali dobro ispire kosu.

Nisam našla poseban efekt, ali nije bilo mnogo nelagode, ja bih se jače pjenila i bilo bi prekrasno. Mislim da ću ga nekako kupiti.

Sjajni rezultati uz redovitu upotrebu

Ne oglašavajte se na TV-u

Nakon trudnoće, kosa je počela ispadati. Ravne hrpe izlivene tijekom pranja i češljanja. Bojala sam se piti vitamine, dok sam dojila.

Uzgajanje ljekovitog bilja i pranje kose, izrada maski jednostavno nije bilo vremena. I nekako sam otišao u ljekarnu i rekao ljekarniku o svom problemu. I savjetovala je ovaj šampon. Iskreno, nisam stvarno vjerovala, ali odlučila sam pokušati.

Štoviše, sastav je vrlo dobar: ekstrakt luka, ulje burdoka, itd. A cijena je samo 125 rubalja. za 250 ml. Općenito, uzeo sam ga i nisam pogriješio. Nakon korištenja prvog mjeseca, kosa je počela manje ispadati. I nakon 3 mjeseca potpuno su prestali. Balzam nije potreban, jer je šampon vrlo mekan. Nakon toga se kosa dobro češlja i mnogo manje zapetlja. Miris je vrlo ugodan. Šteta je što ga ne reklamiraju na TV-u, mnogi jednostavno ne znaju za to.

Dobro miriše, lako se ispere, kosa se dugo ne zaprlja

Dobra večer! Šampon s lukom 911 mi je savjetovala moja prijateljica, kada je nakon porođaja kosa počela ispadati, koristila ga je i rezultat na licu, nakon mjesec dana tečaja, pojavio se novi pramen kose i oni su počeli manje ispadati. U jesen sam se suočio s problemom gubitka kose, odlučio sam ga isprobati i cijena mi je također donijela 150 rubalja. Obično su šamponi za superhranu jako skupi, a učinci nula.

Rezultat je bio takav da je stvarno kosa počela manje ispadati. Važno mi je da nakon pranja kose škripe, pa nisu svi šamponi prikladni za mene, ali nakon 911 šampona koji puknu, pojavljuje se volumen. Šampon jako lijepo miriše, dobro ispire. Kosa se dugo ne zaprlja. Ako pogledate sastav, onda postoje prirodne komponente, naravno, kemiji se ne može oduzeti, ali sastav je dobar. I dalje koristim ovaj šampon, već godinu dana, vrlo zadovoljan! Drage djevojke, toplo vam ga preporučujem, nećete požaliti! Ali ako nikome ne pristajete, ne očajavajte, sjetite se da smo svi različiti i struktura kose! Laku noć!

Kosa ne ispada, niska cijena

Ja već 9 godina koristim marku 911+. Zaista se ispostavilo da je spasilačka služba moje raspuštene kose koja je također počela ispadati. Takođe je radosno što ovi šamponi nisu samo učinkoviti, već i jeftini.

Isprobala sam razna sredstva i metode za ispadanje kose, uključujući ulje od sjemenki repice i sve vrste maski, ali pravu sam pomoć vidjela tek nakon kupovine ovog šampona.

Sviđa mi se efekt koji se događa s kosom: oni postaju puhasti i dobro oprani. Izvrsno je da kupnja takvog šampona ne zahtijeva posebna ulaganja..

Kosa je stvarno prestala ispadati, ne kao prije. Šamponi s lukom pokazali su se posebno dobrim, i jednostavni i luk s ekstraktom koprive.

Ovaj šampon s koprivom toliko dobro jača folikule kose da se kosa sada čvrsto drži i potpuno prestaje ispadati.

Alena http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4367169/1/#m47860370 Koristim ovaj šampon i balzam već mjesec dana. Prije toga, kosa mjeseca 4 užasno je ispala. Negdje nakon 4. do 5. nanošenja kose počela je ispadati tijekom pranja 3 puta manje (nakon prvog - puno je ispalo). Sada je sve već u granicama normale)) Dakle, koristit ću ga dalje sa zadovoljstvom i savjetujem vam da ga isprobate)) I, usput, lijepo miriše.

Probao sam i jako mi se svidio luk 911. Istina, kupio sam s ekstraktom koprive i mogu reći da je kosa postala puno zdravija i jača. Manje ispada, iako ne radim ništa posebno, osim pranja šamponom od luka!)

Šampon Neutral 911 savršeno odgovara mojoj kosi. Imam ih kombinirane, u korijenu masne, suhe na vrhovima, tako da nakon što se ovaj šampon čak i ovog trenutka promijenio, nije počeo pokazivati ​​da je mastan ili presušen. Na primjer, razdijeljeni krajevi su nestali, a kod korijena kosa ostaje u svom normalnom obliku mnogo duže. Šampon je također iz jeftine tvrtke Twins Tech, tako da se ispostavilo da ga je zadovoljstvo koristiti.

U početku je šampon od luka izazvao moje ogorčenje, nije razumio kako oprati kosu lukom. A onda kad mi je prijatelj objasnio da je samo s ekstraktom luka, ali uopće nije imao miris, odlučio sam ga probati jer je mojoj kosi potrebna njega i njega. I tako, nakon otprilike mjesec i pol, shvatila sam da nije uzalud oprala kosu, prestala su ispadati, ojačala se, postala gusta i živa. I zaista šampon dobro miriše, a vrlo je učinkovit. Stoga svima savjetujem šampon s lukom 911.

Koristim Twins Tech šampone već nekoliko mjeseci, sad sam upravo kupio Vitamin 911 šampon, sviđa mi se njihova kvaliteta, posebno s obzirom na nisku cijenu. Kupujem šampon sa balzamom kako bih ga bolje ispravila

češljam kosu jer imam dugu kosu. Vitaminski šampon daje kosi snagu, sjaj, hranjivost, ugodan miris nakon pranja, duže vrijeme nije bilo problema s kosom, a ošišani krajevi su nestali. Moja najveća ocjena za ovu tvrtku i njene proizvode.